.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 274

Re: ммм

Цитирай Първоначално написано от silversteinn
    Цитирай Първоначално написано от aleksss807
    ужасно тъпо му стана на гаджето ми...та правим си ние секс и аз съм по гръб и кво да прая-зяпам тавана и изцепвам нещо от рода на: ''мило,трябва да замажем тавана....''
    стана му ацки тъпо,а аз се смях като истеричка

ujs
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Бяхме на хижа с хора от моето училище и ,когато с едно момче от съседния клас тъкмо се съблякохме чисто голички , учителя ни по математика отвори вратата( нямаше как да я закючим). Няма да забравя шокираната му физиономия. Молех се да е достатъчно пиян ,че да не си спомня на дугия ден , но уви... Още се шегува с нас.

ами докато правехме секс с бившия ми у нас .. той по едно време спря и вика нали не се притесняяш че е отворен прозореца ( шото аз си викам много ) и му казах ми не и след тва саседитее като ма срешнаха в коридора ме питаха кво е било тва

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от Fam0usGIRL
    ами докато правехме секс с бившия ми у нас .. той по едно време спря и вика нали не се притесняяш че е отворен прозореца ( шото аз си викам много ) и му казах ми не и след тва саседитее като ма срешнаха в коридора ме питаха кво е било тва
    Хахаха

Цитирай Първоначално написано от Fam0usGIRL
    Дано не си изградят лошо мнение..

Във Вкъщи сме с гаджето!.И започнахме да се събличаме и вече сме се съблекли само гащичките останаха махам аз нейните после тя мойте.Момичето така се уплаши.!Викам и какво има тя вика леле ще ме скъсаш.!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Авторекламата тука не върви пич
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    +

ахахахахаааа Веднъж не знам как стана, но докато правех свирка на гадйето си и му охапах лекичко глажичката, него обаче така го заболя и стана мн скунфузно. Или пък веднъж ми беше толкова студено и бях толкова изморена, че зялата треперех от студ. Прищупжала съм му топките без да искам. Абе гафове колкото си искаш.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    +

Цитирай Първоначално написано от silversteinn
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    +
    OWNED!!!

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Re: ммм

Цитирай Първоначално написано от aleksss807
    ужасно тъпо му стана на гаджето ми...та правим си ние секс и аз съм по гръб и кво да прая-зяпам тавана и изцепвам нещо от рода на: ''мило,трябва да замажем тавана....''
    стана му ацки тъпо,а аз се смях като истеричка

доста интересни работи на мен ми се е случвало с една от бившите като си го правим презерватива влезе в нея и като се осетих тругнах се едно с прусчета да я задоволявам ама се мъчех да го извадя накрая разбрах 4е нестава и и казах и се чъдех как ще почне да крещи тва онова... аз тотален спек....оная си каза няма проблем стана отиде до тоалетната и доиде след 2 3 мин и ми вика готово друг слу4аи на купон сме вав търговище на едни приятели.... пеим си пием си едните фр отидоха в стаята при камината доидоха след 30тина мин аз продулжавам да си пия :Д испих една бутилка бяло вино една голяма ча6а блак рам... и малко вино и като влязохме в стаята с моита казахме им да нени безпокоят ама по едно време онея като тругнаха да нахултват сас управданието че трябва да сложат дърва на камината а бе6е толкова конфузно че бяхме на 69.... фърляха ни якетата понеже бяхме си сложили да съхнат зима беше мокро...че след тва ни прекъснаха пак ама ни фърлиха телефон уж да говорим... ама си беше супер гадно
    Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!

Град
    Бургас
    Моята майка пък не ме притесня като вашите

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не съм сигурна това доколко се счита за гаф, но и мен и приятеля ми са ни ловили. На Нова година бяхме у един негов приятел в София за 2-3 дни. Толкова хора влизаха в стаята ни, докато го правим (тези хора не разбираха ли, че в стаята НЕ може да се влезе?), че май си заслужихме коментара на момчето накрая: "То станаха по-малко хора, които не са ви виждали, отколкото тези, които са!" Не се гордея с факта, че е станало така, но се случва и на най-добрите. Радвам се поне, че бяхме завити...

За по-голям гаф считам това, че една вечер у нас, докато родителите ми също бяха там, така разклатихме леглото, че даже крачетата взеха да тропат по паркета. Майка ми направи коментар на другия ден, но се учудих колко кратък беше, предвид, че дотогава май не знаеше, че правя секс...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Описвам ситуацията:
    "В нас сме със френда,той прав аз на колене пред него и му правя свирки.В един момент чувам как вратата се отваря аз съм с гръб към нея и чувам гласа на майка - Какво правите вие бе? И аз ни в клин ни в ръкав-Ами ще му шия дънките.Пак бяхме с дрехите де"

Тя се сети де и след това имахме разговор на високо ниво,дори се разсърди ,че не съм споделила с нея,че водя вече полов живот.
    аз пък винаги заключвам и нямам ядове от такова естество

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Описвам ситуацията:
    "В нас сме със френда,той прав аз на колене пред него и му правя свирки.В един момент чувам как вратата се отваря аз съм с гръб към нея и чувам гласа на майка - Какво правите вие бе? И аз ни в клин ни в ръкав-Ами ще му шия дънките.Пак бяхме с дрехите де"

Тя се сети де и след това имахме разговор на високо ниво,дори се разсърди ,че не съм споделила с нея,че водя вече полов живот.

xaxaxa умна си : )

иначе South Park кърти, евала
    Money won't fall, pockets don't swole
    Rubberband keep popping out my own stole
    I ain't tellin' no lies
    Man, shawty live a hell of a life..;]]

Повече от фен Аватара на c0ci
    мерси и твоя подпис е харабежен

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Pavcho0
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Описвам ситуацията:

xaxaxa умна си : )

иначе South Park кърти, евала
    Мхм кърти това е единсвената анимация която гледам Screl you guys i am going home

Еми като се замисля нямали сме много гафове.С изключение на един два пъти единия,от които бяхме в тях беше много одавна .. още в началото като почнахме да правим секс и майка му явно жената не се беше досетила какво правим в неговата стая и защо е загасено и отвори вратата с едни дънки в ръка,цъкна лампата и му каза "Майко ще ти слагам за пране тея дънки" .. при,което ние бяхме шах просто и тя гледаше стаписана 2 мин накрая загаси и си излезе без да каже нищо.Ии другата случка като счупихме едната нощна лампа в спалнята на нашите докато бяха в София,защото той спа у нас и .. имаше маратон направо .. ии после се чудих какво да обяснявам. Таа нищо особено .. а,да и техните са ни слушали поне 1 милион пъти,но това е дребна подробност.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Описвам ситуацията:

Ако знаете как се изхилих като прчетох това,че даскалката ме изгледа супер странно.Някои от класа ми надзъртат в монутора да видят на ко се смея толкоз...ххаххахаха
    Час по информатика ,кво да се прави!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Фен Аватара на loffgame
    у тях... ние тъкмо почнали той ме качил на масата лиже ме аз пища като луда от кеф... и като чухме да се звъни - майка му и баща му аз се оправям на бързо в банята те добре,че забравили нещо и тръгвали пак та като си тръгнаха аз направо му се нахвърлих пак Най-странното беше,че така се бях побъркала като разбрах,че се звъни,че тръгнах към трерасата да скачам

Най-големия ми гаф, свързан с секс, беше когато си изклъчх глезена...

Цитирай Първоначално написано от mirkisss
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    be praq si az sex s edna biv6a priqtelka i maika mi 4uka po vratata vikam ne vlizai,tq vika abe vlizam 4e mi trqbva6 za malko,vikam neeee ne vlizai ti kazvam tq pak abe vlizam iiiii nie burzo legnahme i se zavihme i tq kato vlezna samo pogledna kaza ne6to tupo i si izlezna
    И при мене майка ми влезе един път и така научи, че правя секс. И аз с целия ми мозък го подкарах на клишета: "Ама то не е тва, което си мислиш"...
    Е, баш тва беше.
    По-гаден начин то този да научи - няма!

Аз, ако така науча за дъщеря си, малееее....
    Леле гледам много цитати и да направя и аз един аааа иначе наще ни хванаха с бифшоту гаджи и само мама влиза и гледа като обран поп иии аз и мойта почнахме да са хилим като побъркани ма ви казвам направоо умрях от смях а тя само си вика тихо ма я чухме вика "побъркана мадеж" ии ние след 10 минутов смях продължихме

горко и на дъщеря ти
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    x3eme не само твоята майка е напаст ... и на гаджето ми майката е същата
    оо познато ми е това чувство!!
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си