- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове
Първоначално написано от silversteinn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ujs
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
Бяхме на хижа с хора от моето училище и ,когато с едно момче от съседния клас тъкмо се съблякохме чисто голички , учителя ни по математика отвори вратата( нямаше как да я закючим). Няма да забравя шокираната му физиономия. Молех се да е достатъчно пиян ,че да не си спомня на дугия ден , но уви... Още се шегува с нас.![]()
![]()
![]()
ами докато правехме секс с бившия ми у нас .. той по едно време спря и вика нали не се притесняяш че е отворен прозореца ( шото аз си викам много ) и му казах ми не и след тва саседитее като ма срешнаха в коридора ме питаха кво е било тва![]()
![]()
Дано не си изградят лошо мнение..Първоначално написано от Fam0usGIRL
Във Вкъщи сме с гаджето!.И започнахме да се събличаме и вече сме се съблекли само гащичките останаха махам аз нейните после тя мойте.Момичето така се уплаши.!Викам и какво има тя вика леле ще ме скъсаш.!![]()
![]()
![]()
Авторекламата тука не върви пич![]()
GTA Stunting
ахахахахаааа Веднъж не знам как стана, но докато правех свирка на гадйето си и му охапах лекичко глажичката, него обаче така го заболя и стана мн скунфузно. Или пък веднъж ми беше толкова студено и бях толкова изморена, че зялата треперех от студ.![]()
Прищупжала съм му топките без да искам. Абе гафове колкото си искаш.
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
OWNED!!!Първоначално написано от silversteinn
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
доста интересни работина мен ми се е случвало с една от бившите като си го правим презерватива влезе в нея
и като се осетих тругнах се едно с прусчета да я задоволявам ама се мъчех да го извадя накрая разбрах 4е нестава
и и казах и се чъдех как ще почне да крещи тва онова... аз тотален спек....оная си каза няма проблем стана отиде до тоалетната и доиде след 2 3 мин и ми вика готово друг слу4аи на купон сме вав търговище на едни приятели.... пеим си пием си едните фр отидоха в стаята при камината доидоха след 30тина мин
аз продулжавам да си пия :Д испих една бутилка бяло вино една голяма ча6а блак рам... и малко вино
и като влязохме в стаята с моита казахме им да нени безпокоят ама по едно време онея като тругнаха да нахултват
сас управданието че трябва да сложат дърва на камината
а бе6е толкова конфузно че бяхме на 69.... фърляха ни якетата
понеже бяхме си сложили да съхнат зима беше мокро...че след тва ни прекъснаха пак ама ни фърлиха телефон уж да говорим... ама си беше супер гадно
![]()
Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!
Моята майка пък не ме притесня като вашите
Не съм сигурна това доколко се счита за гаф, но и мен и приятеля ми са ни ловили.На Нова година бяхме у един негов приятел в София за 2-3 дни. Толкова хора влизаха в стаята ни, докато го правим (тези хора не разбираха ли, че в стаята НЕ може да се влезе?), че май си заслужихме коментара на момчето накрая: "То станаха по-малко хора, които не са ви виждали, отколкото тези, които са!"
Не се гордея с факта, че е станало така, но се случва и на най-добрите.
Радвам се поне, че бяхме завити...
За по-голям гаф считам това, че една вечер у нас, докато родителите ми също бяха там, така разклатихме леглото, че даже крачетата взеха да тропат по паркета. Майка ми направи коментар на другия ден, но се учудих колко кратък беше, предвид, че дотогава май не знаеше, че правя секс...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
аз пък винаги заключвам и нямам ядове от такова естествоПървоначално написано от BabyDesi
![]()
Първоначално написано от c0ci
xaxaxa умна си : )
иначе South Park кърти, евала![]()
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
Мхм кърти това е единсвената анимация която гледам Screl you guys i am going homeПървоначално написано от Pavcho0
![]()
Еми като се замисля нямали сме много гафове.С изключение на един два пъти единия,от които бяхме в тях беше много одавна .. още в началото като почнахме да правим секс и майка му явно жената не се беше досетила какво правим в неговата стая и защо е загасено и отвори вратата с едни дънки в ръка,цъкна лампата и му каза "Майко ще ти слагам за пране тея дънки" .. при,което ние бяхме шах просто и тя гледаше стаписана 2 мин накрая загаси и си излезе без да каже нищо.Ии другата случка като счупихме едната нощна лампа в спалнята на нашите докато бяха в София,защото той спа у нас и .. имаше маратон направо ..ии после се чудих какво да обяснявам.
Таа нищо особено .. а,да и техните са ни слушали поне 1 милион пъти,но това е дребна подробност.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ако знаете как се изхилих като прчетох това,че даскалката ме изгледа супер странно.Някои от класа ми надзъртат в монутора да видят на ко се смея толкоз...ххаххахахаПървоначално написано от BabyDesi
Час по информатика ,кво да се прави!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
у тях... ние тъкмо почнали той ме качил на масата лиже ме аз пища като луда от кеф...и като чухме да се звъни - майка му и баща му
![]()
аз се оправям на бързо в банята
те добре,че забравили нещо и тръгвали пак та като си тръгнаха аз направо му се нахвърлих пак
![]()
Най-странното беше,че така се бях побъркала като разбрах,че се звъни,че тръгнах към трерасата да скачам
![]()
![]()
Най-големия ми гаф, свързан с секс, беше когато си изклъчх глезена...
Първоначално написано от mirkisss
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
оо познато ми е това чувство!!Първоначално написано от Luda_do_poluda
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance