- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове
Тааакамм..... чукам си аз бившата на задна, а на нея да и дойде великата идея като го вадя да свършвам тя да се обърне за да и свърша на коремчето.....вадя го аз да свършвам и тя в този момент рязко се обраща като си вдига единия крак с идеята че ще мине над главата мие оказа се че не успя да го дигне толко високо и ме цапна в мутрата толкова силно че паднах от леглото
Гаф 2 пак със същия индивид
лятно време август месц взели сме един чаршав и ще праим секс в гората....разполагаме се на една сянка и почваме..след около 10 минути се чуват някви си говорят и стреснати поглеждаме кой минава ии гледаме на приятелката ми брат и и някав негов френд минават на 20 30 метра от нас, аз се изчервих а тя позеленя добре че не ни видяха
гаф 3 малко гадна историика която не искам да си спомням но ще я разкажа
ще праим анален с бившата слагам аз един капут и почвам след 5 мин го вадя да видя кво е положението и гледам капута омацан с л...а махкам капута и почвам да си я чукам в сливката ... тук историята мълчи как отново оная ми работа е попаднала в задника на приятелката ми без да разбера
и си я помпя аз и го вадя да свършвам и като го видях целия кафяв щях да получа масивен инфаркт
![]()
![]()
и след това я питам -що не ми каза че е в задника ти ма ? и тя ми вика - ами помислих си че след като ме оправиш ще си го измиеш на чешмата
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
ами не мога да се сета за много... но има...слу4аи на гафове
Този който 6те кажа не е сварзан с мен но ми е мн сме6ен.Докато моят приятел си правел 4икия и баба му влезнала в стаята... :Д каззала не6то тапо и излезнала.. :д
Карам го веднаж да ме води в гората на разходка,разбира се с цел,отиваме там саблазнявам го аз...както и да е работата стана,но изникна не6то друго... група ловдйииски ку4ета се задават кам нас... ние само си грабнахме дрехите без да ги обли4аме... трагнхме да бягаме и излезнахме на един път...там пак минават коли....
:Д
:Д ужасТ такав срам...тогава..и са6тевременно голям смях.. след това..:Д
Не съжалявай за хората от твоето минало. Има причина да не са в твоето бъдеще.
аз ще кажа кратно и ясно: един път обърках дупките защото беше тъмно и тя така изпища че ме заболяха ушите
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
бате, ако се научиш и да пишеш що годе правилно, цена няа да имашПървоначално написано от TaniTa1993
I aM a pArTeyH аНиМаЛ
Аз се досещам ама чакам да си признаешПървоначално написано от Maceto96
![]()
Вива канари...!!
Първоначално написано от ladykeisy
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ааааа НЕ,многоо се смях![]()
![]()
...като му дойде времето и аз ще се разпиша![]()
![]()
![]()
ПЛОВДИВ
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Всички бащи ли сте такива ?![]()
Първоначално написано от fashion4etyy
смятайй
![]()
Прави си клизма преди да почнеш ! ; DПървоначално написано от Kami92
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. .Значи , една моя приятелка вика у тях си цялата компания . . Отиваме нали и попадаме на следната гледка :Тя в кухнята с приятеля си са на задна , а един фр. на гаджето й снима . . Като ни видя , спряха и тя дойде до нас като ни пита дали искаме да правим оргияВсички се съгласиха освен мен и още едно момиче . . Е тука вече си е гафът : Т. ( момичето,което ни извика у тях ) заедно с приятеля си решиха да ни показват свои измислени пози . . мислеха , че всичко ще мине оК . .да ама не . . Като започнаха, от п*****а й почнаха да излизат газове или и аз незнам какво XD . . Някои се кефеха , а други се смяха като ненормални . . Пък приятеля й я оспокои с думите : Спокойно , де, това е само въздух . xDD
Първоначално написано от Drogbaaa
Същата реакция беше и при мен , когато го правихме за 1-ви път xD
И на мен ми се е случвало да ми излиза въздух от там като го извадиПървоначално написано от karriikk
доста е забавно...
![]()
А иначе веднъж с моя леко потрошихме леглотоне знам какво толкова стана, но беше леко сконфузно, след това смешно
Изведнъж просто се счупи
Но за сега нямам кой знае какви гафове... Като естествено не броим звънящите телефони и то точно в кулминационни моменти!
![]()
![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Е обичайното - скъсан презерватив или да свърши върху влагалището![]()
Правя свирки на един пич и ми звъни телефона - майка.Вдигам аз,а той постоянно ми го бута в устата, а майка ми обеснява нещо,че щели да ходят с татко на гости и нямало да ги има, а аз само мхм,мхм и тя..."Хапвай спокойно, аз ти казах какво имах да ти казвам" и затвори.И момчето всичко чува и се залива от смях и вика"некултурно е да се говори с пълна уста".
На един купон правя свирки на едно момче в една стая и нахълтват едно момче с едно момиче и "Опсс ще пречим ли?" и тоя им вика о не разполагайте се,ама те не останаха дълго за друга стая тръгнаха![]()
то не е точно секс гаф
един път с едно бивше гадже бяхме вкъщи и нашите си бяха у нас,а ние се боричкаме в моята стая гъделичкахме се и вдигахме доста шум като цяло и когато майка ми ни викна за вечеря каза "изразходвайте си енергията по друг начин или поне не когато с баща ти сме вкъщи", а ние избухнахме в смях и така и не можахме да обясним, че не правехме това, което тя си мислеше...![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Абе тя беше върху мен целувахме се звънна телефона :@ 1-път дойде върху мен и пак целуваме се звънна телефона ПАК :@:@ и на 3-тия път казах дай тоя шибан телефон и го изкл :Д:Д:Д
Веднъж бившия ми ме изпращаше до нас,но не знам как стигнахме до това дали сме правили секс в асансьор..Не го бяхме правили и решихме да опитаме,та натиснахме стопа м/у етажите обаче сме се развихрили и явно някой от нас е написнал някое копче,че асансьора слезна един етаж по-надолу и една съседка ни видя... Жената така се втрещи,че до момента не ме поздравява хаха
~
Гафът с вакума и звукаСъщо телефоните , те са най-редовни
Приятелят ми ми се скара , че вдигам много шум , също един път го одрах много
Срам , позор ..