.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Скайп ЛЮБОВ

Та случи ми се нещо което не вярвах че може да стане.Запознах се с едно момиче по Скайп.Нали нищо сериозно - дори напротив ... да сме си чатили 30 40 минути.После всеки ден само да вляза в Скайп и то веднага ми пише.Аз също и пиша но нормално.А тя преди 2 дена ми каза че наистина много ме харесва и иска да дойде при мен да се запознаем.Още малко щеше да каже че ме обича. Тя живее в Слънчев Бряг а аз в Бургас и няма проблем да дойде или аз да отида.А немога да и откажа защото ... ддз.Не ми пречи да се запознаем но тя дори не е нещо да ме впечетлява или да ми привлича вниманието.Така че ако тя дойде сигурно ще ми прави някакви "любовни" намеци,а мен не ми се занимава.Не за друго просто освен че нямам много време дори за себе си тя се пак живее в СБ и неможе да се виждаме дори и тя да ми хареса.Та въпроса ми е случвало ли ви се е такова нещо и на вас и аз какво да правя защоно те съм по одрязванията.

Град
    Destanation unknown ((:
    Самата дума СКАЙП не може да съществува в едно изречение с ЛЮБОВ А ако искаш да я отрежеш .. просто й кажи това, което каза на нас (( :

Скайп любов според мен не съществува

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Самата дума СКАЙП не може да съществува в едно изречение с ЛЮБОВ А ако искаш да я отрежеш .. просто й кажи това, което каза на нас (( :
    Това имах предвид - все пак ...... по скайп а и нали това казвам че не съм много по одрязванията.Замислям се да бягам в чужбина Не бе сериозно кажете.

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Това имах предвид - все пак ...... по скайп а и нали това казвам че не съм много по одрязванията.Замислям се да бягам в чужбина Не бе сериозно кажете.
    Eми добре .. кажи й , че точно в момента нямаш никакво време , но нямаш абсолютно нищо против да се видите .. Но да не се надява на нищо повече , защото просто не си в състояние в момента за връзка .. или там нещо подобно

Град
    V MoQtA StAq
    нищо няма да ти стане да се запознаете... и тогава, ако не ти хареса.... чао :P
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Eми добре .. кажи й , че точно в момента нямаш никакво време , но нямаш абсолютно нищо против да се видите .. Но да не се надява на нищо повече , защото просто не си в състояние в момента за връзка .. или там нещо подобно
    Златна си ... МЕРСИ. Явно съм много прост за да го измисля

Град
    Destanation unknown ((:
    Златна си ... МЕРСИ. Явно съм много прост за да го измисля
    Ама то не е толкова трудно Пак заповядай

Голям фен Аватара на Remini

Re: Скайп ЛЮБОВ

Не за друго просто освен че нямам много време дори за себе си тя се пак живее в СБ и неможе да се виждаме дори и тя да ми хареса..
    Айде айде времето ти е проблема.Просто не ти харесва.След като толкова време си и писал тя предполага,че ти също имаш интерес към нея.Виж се с нея..дори и да ти направи намеци ти ще и покажеш,че твоите чувства не са такива.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Скайп и Любов е нещо .. което не върви едно до друго ..!! Еби му майката заради тоя скайп хората загубват нормания начин на живот.Изобщо за любов по скайп не може да говорим!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Враца
    Омг не се занимавай.. Тия простотии по скайпа са.. Глупости просто.. От опит го разбрах.. Така че.. =]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    е** му майката заради тоя скайп хората загубват нормания начин на живот.
    Напълно съм съгласна..
    тваа скайпа е...пфф...
    скайп скайп..и забравяме да общуваме реално едни с други.... пфф
    Съгласнааа
    еlsy

Мега фен
    Град
    София
    Аэ съм човек,който винаги предпочита истината.Така че те съветвам да й кажеш истината.Щом не те е впечетлелила с нищо и нямаш желание да се срещнете,кажи й го.Някой ще каже,че е грубо,че ще я обидиш,че ще й стане кофти и т.н.Еми,да,нормално.Но по-добре.
    Останолото е като новия сериал по FoxLife - It`s all relative.Само предположения,които винаги са беэкраини и също толкова беэсмислени.Може на живо да не те хареса и да не си паснете,эащото не е същото както преэ чат.Може и да е обратното.Много въэможности,но дали ще се стига до там,эависи от теб. ;]
    И още един съвет.Когато видиш,че някой се интересува от теб и има сериоэни намерения,не си прави гаргара с него.Каэвай истината от началото.Ето така може да не го нараниш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Омг не се занимавай.. Тия простотии по скайпа са.. Глупости просто.. От опит го разбрах.. Така че.. =]
    Твоят опит обаче може да си противоречи много яко с опита на някой друг.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Твоят опит обаче може да си противоречи много яко с опита на някой друг.

Еми от какъвто и сорт да ти е опита в мнооого голяма част от случаите хората или са от различни градове и страдат, че са далече, или единия се е*ава и другия е прее*бан за тфа, че е повярвал в "скайп чудото", или накрая се оказва, че "чувствата" са били малко не истински.. Тфа е мойто мнение.. Автора, щом е решил, да излиза с момичето, ама ако си допаднат? Растоянието ще е проблем.. И пак е зле ..... ;]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

PreciousDiamond съгласна съм с нея

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Бъди печен, отиди запознаи се и просто направи нещо разнообразно, пък и ако наживо не ти хареса обесни и какво чувстваш, че не искаш да сте гаджета, че просто тя не е момичето и така. Просто недеи да се криеш а се изправи лице в лице с това нещо.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    То пък и едно разстояние... 50км какво са... И аз живея на 50 км от Бургас и съм се запознавала от скайп с момчета с които съм се виждала и е било началото на истинска връзка... Пък и нищо не губиш ако само се запознаете.. пък каквото стане

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от voodoodoll1
    Скайп любов според мен не съществува
    май почвам да ти вярвам...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Ти си знаеш какво чувстваш ,но не си играй с нейните чувства ,ако не изпитваш нищо се оттегли

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

скайп любов? не не... объркал си са... няма такова понятие...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Дай и скайпа.

Аз по скайп вече от 1 година и няколко месеца имам тръпка към едно момче. Не знам как стана просто се влюбих и сега си имам приятел, но постоянно мисля за това момче И как съм ревала за негоо

Е ок де като нямаш нищо към нея казваш й и си готов

Така е не се занимаваи.. Това е единствено и само губене на време ..нищ0 повече
    I just called to say I lovee yah !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си