.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    По скайпа по лесно можеш да я отрежеш отколкото очи в очи

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    По скайпа по лесно можеш да я отрежеш отколкото очи в очи
    ако става въпрос то по скайп всичко става по лесно .. затова после не сме подготвени за реалния свят .. защото скайпа ни изкривява представите за нормалното ... по добре момчето да и го каже очи в очи ..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Самата дума СКАЙП не може да съществува в едно изречение с ЛЮБОВ А ако искаш да я отрежеш .. просто й кажи това, което каза на нас (( :
    +1

Град
    На Майната си xD
    тъпо..но факт!...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Иди гол.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Ами просто и обясни.Не грубо,разбира се. Когато тя започне да напира да се видите нещо от типа на "Съжалявам,но просто чувствата ни не съвпадат. Но ти си готин човек и съм сигурен,че ще намериш точното момче" ще свърши работа. Звучи мило,но едновременно с това не оставя "вратички" за надежди... Бъди убеден в това,че "няма да се получи",но в никакъв случай груб и недодялан.
    Успех!
    Тhe Hell is coming!

В интерес на истината е възможно
    С едно бившо гадже се получи нещо подобно С един приятел отидохме в едно кафене,където ходеше и бившия и съвсем случайно се запознахме (но нито сме приказвали,нито нищо просто едно "приятно ми е" и толкова) Аз си го харесах,той мен също (както се разбра в последствие) и веднъж ми се включи в скайп Писахме си около месец ... Целувки,меченца и накрая той ми предложи ... Аз се дърпах (все пак почти не се познавахме),но накрая една моя приятелка ме накара да изляза с него на кафе и хоп! взехме,че тръгнахме Е не ходихме много дълго - само 8 месеца,нооо така се получи

Друг пример:Двама души от форума :P Не се познават лично,но ето,че искрата пламна между тях и си се харесват (дори мога да кажа,че направо са хлътнали един по друг ) За жалост,ще трябва да изчакат още няколко месеца докато се запознаят лично ама айде
    П.П.Ако гореспоменатите лица четат искам да им кажа,че трябва да ме почерпят за съветите,които им давах (базикам се бе )

Град
    Сливен
    Запознах се със едно момиче от Варна.Голяма сладурана.Много я харесах и по характер и по всичко и тя мене така обаче разстоянието е много голямо и засега сме само на меченца и целуфки по скайп.
    Get what you can and never get back

Град
    Враца
    ^ Преди време влязох в един чат от фен сайт и там се запознах с едно момче, с което се оказахме от един град.. 7 месеца по скайп, без да се познаваме лично и после излизахме около 2 месеца.. И двамата държахме един на друг.. Хубаво беше, ама свърши бързо и понякога още ми е мъчно за него.. Много гадно приключихме (няколко пъти) ама какво да се прави.. Май беше първото ми истинско нещо.. Точно заради това от една страна съм съгласна.. Друг пример от мен - запознах се с друго момче, пак по скайп, той пък от Трг и имаше (уж) роднини от Враца.. Привързах се към него, беше много мил.. И накрая ми просветна, че всичко било е*авка.. От онзи същия чат (първия) имам познати от 3 години вече.. Не съм се виждала с тях, но са свестни.. Един от най-близките ми хора също е от там.. Но това са приятелства, които според мен може да има по скайп.. Но не и любов.. Любовта не е ли да го гледаш в очите и да я чувстваш? А по скайпа едва ли може.. Аз лично вече съм се отказала от всякакви интернет забивки.. За мен нямат никакъв смисъл..
    Ако хората са от един град, може.. Смисъл, запознават се по скайпа, излизат заедно и скайпа става само средство за връзка м/у тях.. Но не и главната причина за някакви там искри ..

П.П. Авторе, излез с момичето и тогава реши какво ще правиш.. Ако не ти хареса и на живо, кажи и го ;]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Според мен трябва да се запознаете,може пък да се харесате.

Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    нищо няма да ти стане да се запознаете... и тогава, ако не ти хареса.... чао :P
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове