.

Виж резултатите на анкетата: Според вас:колко е важен проблема?

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 100%

9 52,94%
  • 50%

2 11,76%
  • 10%

1 5,88%
  • 0%

5 29,41%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Благоевград

Спасете бъдещето

Извинявам се предварително,ако обиждам някого!Сайта ви е наистина хубав,ценен и донякаде полезен,което рядко може да се каже за страница в интернет.Но вие обръщате внимание на много пролеми,освен на един от най-важните.Най-големият проблем на обществото ни сега е спасяването на планетата.Може да звучи като клише,но не е.Ако продължаваме така,скоро няма да има бъдеще.Може да се писали теми за това,но според мен трябва да е цял раздел!Всекли,който иска, трябва да знае как може да помогне.С удоволствие ще му помогна,но аз съвсем наскоро разбрах за важността на проблема и се опитвам да я покажа и на други,за да бъда полезна.
    Two simple steps you can take to begin changing the world today!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Мега фен
    Абе man,сори ама ти добре ли си ?
    Кой ще ти направи раздел за това... знаеш ли на колко хора тук им пука за земята ?

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Абе man,сори ама ти добре ли си ?
    Кой ще ти направи раздел за това... знаеш ли на колко хора тук им пука за земята ?
    Извинявай,това не е моя профил тук-ползвам този на една приятелка(тя ме запали по това),защото от хора като вас ми писна!Може да не ти харесва идеята,добре.Но не говори от името на всички!
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Дам важно е ,но цял раздел не вярвам да направят .. ! *
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Дам важно е ,но цял раздел не вярвам да направят .. ! *
    и аз не вярвам да направят,макар че подкрепям идеята

Супер фен
    Град
    Своге
    Колко е важен проблема ли?Много,дори не можем да си представим колко.Идеята е като цяло е добра,харесва ми,но надали екипа ще се съгласи.

Идеята да се обърне внимание е добра, идеята за нов раздел е тъпа..
    Някой ще ми отговори ли..питам тези "заинтересованите" какво са направили за спасяването на ъм..планетата ни ?!
    Не ми се вярва всички, които по форуми, сайтове чатове и т.н. и т.н. казват колко много ги требвожи това, да са посадили и едно дърво да речем. Тъй, че за какво да обръщаме чааак такова внимание на празните му приказки. Разбирам, ако някой се заеме наистина да направи нещо - добре, това ще е прекрасно, но иначе няма смисъл.

Мега фен
    Честно казано пука ми точно 0% !
    Престанете да предизвиквате съдбата ! Живейте,трайте си е не се правете на баба Ванга ! Това са глупости на търкалета.Света го има от толкова време,защо мислите че точно нашето време ще го разруши? Пълни глупости...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Идеята е хубава,замисъла е добър,Земята е важна за нас и то много.НО ако се направи нов раздел,вътре ще има по-малко теми и от този за "Млади мами" . Макар,че по-важното е какво се пише,а не колко.Но дали хората ще го прочетат и най-вече разберат...?

Идеята за подобен раздел наистина е много хубава и могат да се пуснат много теми там. Радвам се, че има хора, които ги е грижа за планетата.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Кой ще ти направи раздел за това...
    Защо не?
    Точно в този форум е доста подходящо масто а подобен раздел!Защо ли?Еми защото ние, младежите сме бъдещето на тази Земя и ако не се вземем в ръце, бъдещето няма да има...
    Да,да,те не направиха раздел GSM-и,не направиха кухня,нито PC игри,ще тръгнат тука да правят глупави раздели...то не че някой ще ни чуе,но....

Абе аз ще се радвам на още 2 годинки живот пък после квот ще да става. Иначе Земята ми е последният проблем. :Д

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Някой ще ми отговори ли..питам тези "заинтересованите" какво са направили за спасяването на ъм..планетата ни ?!
    Не ми се вярва всички, които по форуми, сайтове чатове и т.н. и т.н. казват колко много ги требвожи това, да са посадили и едно дърво да речем. Тъй, че за какво да обръщаме чааак такова внимание на празните му приказки. Разбирам, ако някой се заеме наистина да направи нещо - добре, това ще е прекрасно, но иначе няма смисъл.
    Не се правим на врачки,ако беше се позаинтересувал за проблема като мен,щеше да разбереш,че е съвсем реален!
    [=

Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    Не се правим на врачки,ако беше се позаинтересувал за проблема като мен,щеше да разбереш,че е съвсем реален!
    Никъде не казах, че се правите на врачки.
    И понеже ти ме цитира, теб да питам.. Ти какво направи за да помогнеш ? Не ме интересува колко си се заинтересувал/а..питам какво направи. И да си направил/а нещо, едва ли всички които се пишат за заинтересовани са направили същото. Безсмислено е да се прави такъв раздел..
    btw: ПРОЧЕТИ ми коментара, преди да говориш глупости, които въобще не споменавам

Град
    Благоевград
    Не ме интересува колко си се заинтересувал/а..питам какво направи. И да си направил/а нещо, едва ли всички които се пишат за заинтересовани са направили същото. Безсмислено е да се прави такъв раздел..
    Едно от нещата е,че помагам и на други да разберат за проблема-друго,че не е нужно кой знае какви неща за да помогнеш!Достатъчно е да пестиш ел. енергия,вода;да изхжърлях разделно,да засаждаш растения,да караш еко-кола,да не пушиш(и това е проблем),да ползваш варелите за отпадъци и т.н. Не е трудно нали?
    [=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си