- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Bye-bye, people!
Леле, идете се прегледайте всички.
Даже няма нужда от преглед, направо се лекувайте.![]()
По темата:
чао-чао,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,
ще те чакам дълго асссс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма да ти го простя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SWASTlCA
![]()
![]()
![]()
а аз толкова се радвах,че има съфорумник от моя град, когото да познавам
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ми бианке чао .. но от къв зор тая тъпа тема ..
просто си тръгваш и тва е ..
все пак спираш да пишеш във форум ..нито заминаваш в друга държава нито нищо .. тцтц
ай бай ..
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Имаш нужда от секс..Първоначално написано от woshataa
не се грижи за менПървоначално написано от cherinka
а пък в крайна сметка дори и да имам .. ще ми го осигурят![]()
10 изтрити профила
Не съм казала какво ТРЯБВА да направиш.Първоначално написано от woshataa
Но след тоя ти пост обезателно ще ти кажа, че е желателно да направиш нещо, с което да поуспокоиш нервите си.
Невъзможно досадна и дразнеща си станала напоследък.
Разбирам, че не желаеш да си изкараш целия яд върху близките, семейството си или приятелите, а ползваш форума, за да си изкараш всичко ненужно, което си таиш през седмиците.
За твое добро ти го казвам тва.
Нямам си друга работа просто тая вечер.
И не ми е за тва да станеш по-недразнеща, а колкото да се погрижиш за здравето си.
Не знам ти как виждаш цялата ситуация, но аз лично се усещам кога ставам непоносима, и също виждам как на другите и на себе си не ми харесва, и оправям всичко самичка.
И помни - ЗДРАВЕТО Е НАЙ, АМА НАй-ВАЖНОТО НЕЩО!
така
мерси за съвета ..но не знам къде в първия или втория си пост в тази тема вложих нерви или нещо от сорта дори![]()
може би си чела споровете ми с господата модератори администартори иии тнт .. не знам
мога да ти кажа даже че се ограничавам в спорове обиди и такивата му работи щото не ми се занимава
дали съм непоносима или не .. хмм ами да усещам го .. но не схващам как мога да го променя освен ако спра да пиша ..а това няма да стане
другия варянт е да почна да се мазня..което е още по-абсурдния варянт![]()
тъййй че .. дам пак благодаря за коментара .. но едва ли има решение на проблема
10 изтрити профила
От какъв зор е не можа ли да се сетиш иска да преброи колко души ще и кажат чао.Засега саа ъмм 3-ма или 4-рима.Е добре айде Чао и от мене.Първоначално написано от woshataa
![]()
Айде почвай го тоя, отдавна не си го подхващал траверсаПървоначално написано от Raybeez
![]()
добре, явно ще трябва да свиквам и да ти се радвам на тая ти странаПървоначално написано от woshataa
![]()
ами просто не ми обръщай вниманиеПървоначално написано от cherinka
10 изтрити профила
Емии чао ..
Предполагам , че щом искаш бан значи ,че ще се завърнеш с нов ник .![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Колкото си грозна, толкова си и тъпа, чао.. И по-хубаво.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Чао!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ще се върнеш.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Чао...![]()
4ao![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
йесс сега остава и свастика да си разкара мършавия задник...супер
Е, ти пък само по IP. Трябва и по ник.![]()
bungle съм.
where is tqnko?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И по ЕГН!Първоначално написано от Aenima
Grumpy old madman
taka shte ima mqsto za nas - starcite
bungle съм.