- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам това!
Mразя всичко в негоМразя начинът,по който се усмихва,мразя погледа му,мразя смеха му,мразя гласа му.Мразя всичко,което ми казва...всичко,всичко в него!Мразя начина,по който ме кара да губя контрол над себе си и над всичко,което правя.Мразя го,за това,че никога не му пука и за това,че ме кара да мсиля за него непрекъснато.Мразя го,мразя лъжите му и истините му мразя!Мразя го,когато се държи отвратително,мразя го и когато се държи нормално!Мразя го,защото ме кара всеки път да му прощавам и никога,никога не мога да го забравя.Мразя го,защото е толкова уникален и различен и .. и .... абе просто го мразя!Мразя го,защото ме прави толкова щастлива,защото предизвиква толкова силни и искрени чувства у мен!Мразя го,защото е Единствения и винаги е бил!Мразя го,защото ме кара да страдам.....мразя го,защото го обичам.
![]()
Дразни ме!Леле,толкова много ме дразни!Понякога ми се иска просто да го заеба и да не го видя никога повече..ама не мога!!!
Ужасно е как винаги всичко между нас се прецаква.
Побърквам се,като знам,че сме толкова еднакви,а всъщност коренно различни.Мразя начина,по който ме разбира,мразя виждането му за живота.Мразя,когато ми се усмихва,когато ме слуша..И когато ми говори,и когато ме гледа .. и..и..Искам го!Просто го искам.Винаги съм го искала.Него и никой друг.
![]()
Е тфа получавам сега...когато сърцето ми победи...в главата ми е пълна каша.Чувствам се като психясала.
Тая любов ще ме убие.А за капак се държа като ПЪЛЕН идиот о.О Никога няма пак да съм същата,той ме промени.
![]()
Ама кфо да направя..просто чувствам това и имах нужда някаде да си излея емоциите.Дните си минават,а чувствата ми към него са завинаги..![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Напълно познато,аз се чувствам почти по същия начин ужасно е![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
Само да те питам: ТОЙ имал ли е много дълга връзка, с момиче, в което е бил влюбен преди теб? Любопитно ми е, защото ако е така ще ти кажа края на приказката![]()
А иначе, това е любов. Дай му време да порасне и той ще почувства същото, и той ще те мрази защото те обича. Това, което имаш е истинско, повярвай ми... и едва ли ще има нещо по-истинско от него в живота ти.
Понякога олеква дори ако споделиш!Но не мога да разбера как така го харесваш-като го мразиш толкова много?Е в любовта няма никакви граници!
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Тва се казва противоречиви чуства,мога да ги нарека само по един начин-обичще ти мине и отшуми,когато спреш да сънуваш с затворени и отоворени очи неговите прегръдки и целувки и когато вече не го мразиш а просто се примириш....
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Първоначално написано от Adda
Ми не е имал такава връзка...ама пропуснах да спомена,че въпросният "мразен" е една година по-малък от мен...![]()
Е и моят ЛЮБИМ е по-малък горе долу с толкова. Не очаквам научни открития, нито напълно разбиране и ми е добре. Даже ме изненадва понякогаПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
![]()
Това е достатъчно.Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Ще се оправиш спокойно,все пак заради любовта всички се променят.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ами имаш малко проблеми с личните си чувства и възприятия. Изчакай малко да пораснеш и всичко ще ти се изясни. Това не означава, че ще се разберете. Може и да се разделите. А може и да се ожените.
И аз съм така..той не ебава за менАма нали го обичам
![]()
Нямаше да го мразиш толкова, ако не го обичаше.![]()
Май се обърка ,като каза,че го мразишПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
?
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
обичаш го повече от колкото трябва ... и мисля , че вместо думата "Мразя " трябваше да използваш " Обичам "[/b]
До болка познато. Мразех всичко свързано с него, мразех начина, по който ме караше да се чувствам, когато сме заедно, защото ме правеше толкова щастлива, а после ме боли. Толкова много нерви...за нищо. Осъзнавам, колко глупаво е било всичко. Сега ми е просто безразличен (чувства някаквии...малки...може би все още има). Ще ти мине...до един момент е това и после спираш да обръщаш внимание.![]()
хем казваш че го мразиш хем че го обичаш...и аз съм така ;[ .. не мога да те съветвам нищо защото съм в същото положение...
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Я си пусни там Кали - Мразя те![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ето защо от една страна се радвам че не съм влюбена..защото изгубваш себе си някъде там по пътя .. ноо все пак това е много силно и истинско чувство.. Много яко си се изразила но Мразя=Обичам .. нали туй :P
Първоначално написано от Whyniser
Я си го начукай мноо надълбоко.Ама мноо.![]()
лооооооол уникална история![]()
Хмм все едно съм го писала аз преди доста време ( за моята радост вече не е така ... или поне малко по-добре) .. вчера си четох дневника и случайно отворих страница на която пишеше защо го мразя и нещата са почти същите.Не се отчайвай!Бъди силна и просължавай напред колкото и да е трудно
Първоначално написано от FiRe_LaDy
Вие па вече ме отписахте...Още не се знае кфо ще стаа между нас
![]()