- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам това!
Ех, точно тази несподелена любов гради човека като характер. Знай, че сега може и да боли, но ще дойде време, когато ще си благодарна на този човек, че те е отблъснал, и благодарение на тази болка, която изпитваш в момента, си станала по-силна и си научила много неща.
Може и да не го възприемаш в момента, защото единственото, което искаш е да си с него, но един ден, вярвай ми, когато го преживееш и осмислиш, ще си щастлива от случилото се.
All we got iz us ...
замени думата ''мразя'' с думата-''обичам''![]()
Руса кукличка
Първоначално написано от w8in4u
Ама...наща любов още е споделена..![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
момичее ти си влюбена до уши бе!
и мен мн ме дразни начина по който ме гледа когато ми отказва нещо..като ми говории..като се усмихва..просто ме съсипва а аз стоя безсилна и дори не мога да го напсувам ено хубаво за това че е толкова дразнещ защото го обичам..толкова мн го обичам по дяволите...сигурна съм че и при тебе е така...ама бъди оптимист се пак![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Благодаря искрено на хората,които ме разбраха,а за тези,които не ме - ДА ВИ ГО НАЧУКАМ ОТВСЯКЪДЕ !![]()
Първоначално написано от 6IBIDAK
Мноо си загорял бе,дейба![]()
Нещо си се объркал.Айде да не спамим повече темата ;д
Първоначално написано от 6IBIDAK
Ше пропусна![]()
Еххх това е любов.Познато ми е само,че аз не повтарях колко го мразяdа колко го обичам,но чувството е същото.
Абе,споменах ли,че го мразя
![]()
Обичаш го и поради тази причина го мразиш толкова много![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Давай, излей си душата. И все пак колкото и да го мразиш сама знаеш, че двойно повече го обичаш![]()
до болка познато ми е всичко това миличка...нз какво да ти кажа осжен че времето лекува!
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
1-во не го мразиш и второ обичаш го 3-то просто има гняв във теб и когато чашата прелее ще разбереш какво е да го мразиш истинскиайде успех
I hatee how much i lovee yah b0yy![]()
I just called to say I lovee yah !
aide sa ako mrazesh nqkoi tolko shteshe da hodish da go ubieshvmesto da pishesh po forumite
spok sichko se naredi s vremeto
![]()