Може би вече има някакви подобни теми,но искам и да споделя и моята...Аз съм едно 18 годишно момиче.Запознах се с едно 19 годишно момче от чата,писахме си по скайп 4 месеца,писахме си и смс-и,като не се заси1ахме в скайп и се видяхме,той е от София,аз от едно малко провинциално градче.Като се видяхме бях на 7 небе от щастие,изживяхме супер 2 дни,който бяхме заедно.Сега той ме покани заедно да сме на Нова Година,но родителите ми не го познават и не ме пускат да сме заедно.Обясних му как стоят нещата,но той го прие ужасно,може би защотото страшно много се надяваше да се видим и аз се супер много го исках,но немога да избягам от нас,защото последсотвията ще са опостошаващи за мен,най-малкото ще загубя доверието на родителите ми...Сега той се промени,смс-ите започнаха да намаляват все повече,аз ако не се сетя да му пиша и той не ми пиши.Пък сега ми предстоят страшно много пътувания към София за кандидат-студентски изпити,за курсове и т.н и ще можем да се виждаме по-често,отколкото досега.Има ли смисъл да остана с него при положение,че се държи студено с мен ,а аз имам чувства към него и неискам всичко за което толкос много съм се борила просто ей така да рухне...