Mразя всичко в него Мразя начинът,по който се усмихва,мразя погледа му,мразя смеха му,мразя гласа му.Мразя всичко,което ми казва...всичко,всичко в него!Мразя начина,по който ме кара да губя контрол над себе си и над всичко,което правя.Мразя го,за това,че никога не му пука и за това,че ме кара да мсиля за него непрекъснато.Мразя го,мразя лъжите му и истините му мразя!Мразя го,когато се държи отвратително,мразя го и когато се държи нормално!Мразя го,защото ме кара всеки път да му прощавам и никога,никога не мога да го забравя.Мразя го,защото е толкова уникален и различен и .. и .... абе просто го мразя!Мразя го,защото ме прави толкова щастлива,защото предизвиква толкова силни и искрени чувства у мен!Мразя го,защото е Единствения и винаги е бил!Мразя го,защото ме кара да страдам.....мразя го,защото го обичам.
Дразни ме!Леле,толкова много ме дразни! Понякога ми се иска просто да го заеба и да не го видя никога повече..ама не мога!!! Ужасно е как винаги всичко между нас се прецаква. Побърквам се,като знам,че сме толкова еднакви,а всъщност коренно различни.Мразя начина,по който ме разбира,мразя виждането му за живота.Мразя,когато ми се усмихва,когато ме слуша..И когато ми говори,и когато ме гледа .. и..и..Искам го!Просто го искам.Винаги съм го искала.Него и никой друг.
Е тфа получавам сега...когато сърцето ми победи...в главата ми е пълна каша. Чувствам се като психясала. Тая любов ще ме убие.А за капак се държа като ПЪЛЕН идиот о.О Никога няма пак да съм същата,той ме промени.
Ама кфо да направя..просто чувствам това и имах нужда някаде да си излея емоциите.Дните си минават,а чувствата ми към него са завинаги..