- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво иска от мен тоя човек?
1. Сега пие само вечер по една чаша мастика "за да се успокои". Споко, понася му.Първоначално написано от Push7heTemp0
2. Работи по 2 часа на ден т.к има магазин и заведение. Още изплаща кредити, но пак си взима поне хилядарка(трима човека държат магазина и заведението(което е под наем), та за това работи толкова малко). Майка ми и тя си работи от вкъщи и взима доста пари. Баща ми има доста проблеми и за това всеки ден е нервен. И само като се приближиш до него и на теб ти става гадно. Не е като да не е бил весел, но това се случва рядко. И не, не е бил военен, даже на казарма не е бил(баба ми и дядо ми му извадили болнична ли там нещо, не съм много запознат). Даже през целият си живот е учил в престижни училища и има търговско висше образование. Изобщо в цялото ми семейство всички освен прабаба ми(която още е жива) имат поне едно висше образование. Но не е това проблема.
@ValzZi - Емо...малко трудно ще се нарека такъвПокрай баща ми наистина имам големи проблеми. Ако бях психически нестабилен до сега не емо да съм станал, а да съм се самоубил. И не, не преувеличавам. Баща ми даже напоследък е свикнал да си мисли, че за всичко го лъжа. Един път се прибирах, валеше дъжд, той ми звънна в двора на училището като бях още и ми каза да съм с чадър, защото вали. Е, при мен още не валеше, т.ч не го извадих. Вървях 5 минути, заваля. Хубаво, взех си чадъра от раницата и тръгнах с него. Като пристигнах баща ми веднага ми пипна качулката и като видя, че е леко влажна веднага ми удари един по главата. Той много мрази лъжата и си помисли, че го лъжа, а то просто ме е намокрило леко докато съм си вадил чадъра. И така за много неща. Аз не правя НИЩО, той си мисли, че го лъжа. Миналата година даже не ме пускаше да оставам след училище и той лично идваше да ме взима само и само за да не ходя да прескачам оградите(parkour). Имах и един много добър приятел, чиито бивши приятели бяха доста....злобни. Баща ми като разбра какви са спря да ме пуска да излизам с приятелят ми за да не се забъркам в лоша компания.
Така че той прави това само и само за да не пропадна. Загрижен е за мен, но мисля, че малко прекалява. Като бях малък вместо да ходеше да пие и да ме оставя пред телевизора по цял ден(за това качих и диоптер), можеше да се грижи за мен, да ме извежда навън да играя с другите деца и т.н. Сега вече е късно. Сега явно не може да проумее, че съм почти на 15 и това е
ЕДИТ: Даже дядо ми ме бъзика "Кое е гаджето?", а баща ми казва "Той не мисли за такива неща още, още е по игричките.". Тоя човек май наистина не е наясно с годините ми![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!