.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

невъзможно е да сме заедно ... ?!??!?

Здравейте всички реших да споделя проблема си тук и се надявам някой да ми помогне ....
    Всичко започна преди година , когато се запознахме в новия клас ... Тогава нямах интерес към нея ,почти не я познавах , а и тя ходеше с по голямо момче. Но след около година вече станахме много добри приятели и я харесвах като приятел ,но нищо повече ... до преди няколко месеца... започнах да мисля все повече за нея , исках да съм с нея , да сме заедно и да и кажа какво изпитвам към нея....когато ме погледне направо полудявам, спирам да мисля за всичко друго .... Но ме е страх това да не провали приятелството ни , защото все пак сме 9ти клас а до 12ти има доста време и незнам как ще издържа ако приятелството ни се разпадне ! Не издържам ...............Помогнете кажете как да посъпя , на никого не съм казвал за това mom4e sum

Град
    София
    Не знам, според мен е най-добре да й кажеш. Ще се аргументирам даже - щом сте толкова добри приятел би трябвало да си споделяте. Аз имам такава близка приятелка от 4 години, с която говорим за всичко (под всичко разбирайте, че ми казва какво е правила вчера с гаджето си в леглото). Преди време ми беше казала нещо от сорта на "ако искаш да сме повече от приятели ми кажи". Според мен е по-добре да знае отколкото иначе. Ако е някоя несериозна и се съмнявам в доброто ви приятелство ще го развалите, ако й кажеш.

Аз лично не смятам, че когато има силна приятелска връзка между момче и момиче може да се развали при наличие на чувства!
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Мии..подсказвала ли ти е по нянакъв начин,че те харесва като повече от приятел?!
    Ние от къде да знем..
    phah

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men i kaji,tq 6e re6i dali iska da ste ne6o pove4e ili ne!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    А тя харесва ли те?Показва ли ти нещо друго освен приятелство..обясни малко ..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

emi mislq che da zashtoto s men kogato e se durji po razlichno, sqkash sme neshto poveche ot priqteli...., no nikoi ne mi e kazval che me haresva ili neshto takova ... sigurno i tq sushto kato men krie chuvstvata si ...

Град
    V MoQtA StAq
    няма невъзможни неща...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    ^ Ако мислиш,че те харесва..по-добре и кажи..Ако пък не се опитай да си останете просто приятели,защото както каза до края има още три години сигурно .. няма да ти е хубаво да я загубиш като приятелка.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Губи само този , който крие чувствата си . По-добре й кажи , така или иначе я харесваш . Успех

Може би е по-добре да й кажеш сега, защото, ако не откликне на чувствата ти и си развалите приятелството, ще имате време да си го възвърнете. С едина моя приятелка така стана, тя не откликна на чувствата му и понеже приятелството им беше истинско- за около 1-2 месеца си оправиха отношенията и все още са си добри приятели. Така, че давай- нищо не губиш надявам се. Успех
    I know I should stop believing ... !

Мега фен
    Град
    София
    Момче,рискувай.Така имаш шанс да спечелиш или да паднеш.Ако паднеш,спокойно - поне ще си скочил сам.Няма страшно.Нищо не е толкова страшно.Depends on you.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на Remini
    На тази възраст ако и признаеш своите чувства най-вероятно е вашето приятелство да се разпадне(рискуваш тя да те разбере погрешно).Но пък ако не опиташ няма как да разбереш...до 12-ти клас има време...така че
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    до 12-ти клас има време...така че
    А така.Както се пее в една песен - "Всичко се върти".
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    кажи и ако не се получи нищто ще си останете приятели

Град
    Дълбините на канала :D
    Стига с тея драматични заглавия бре...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Сподели го ,защото после цял живот ще съжеляваш-апак я си представи ,че и тя същото изпитва .Ти си момчето ,и ти си длъжен да го направиш.Успех!

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Казваш че сте приятели..но зависи какво разбираш под това.Ако мислиш,че сте приятели само защото се получава някой друг лаф между вас вероятността да приеме това което искаш да и кажеш добре е много малка Освен това забележи дали не ти е приятелка или се прави на такава нарочно за да накара някое друго момче да ревнува Но ако наистина сте добри приятели действай успех

Град
    Destanation unknown ((:
    О , Хосе .. невъзможно е да сме заедно .. Моля те, разбери ме ... Аз обичам Енрике , който всъщност се оказа , че ми е баща , но в същото време съм бременна от Алфонсо ...

Кажи й!Щом сте толкова добри приятели значи се харесвате,а след като се харесвате ,би могло да се получи нещо между вас.
    Успех.И после да кажеш какво е станало!
    Inside my heart is breaking,
    My make-up may be flaking,
    But my smile, still, stays on!

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: невъзможно е да сме заедно ... ?!??!?

Цитирай Първоначално написано от Green55
    Но ме е страх това да не провали приятелството ни , защото все пак сме 9ти клас а до 12ти има доста време и незнам как ще издържа ако приятелството ни се разпадне.

Не може цял живот да ходиш с каска,за да не си счупиш главата.

Благодаря на всички , след като го споделих тук открих друга страна на нещата , и мисля да останем само приятели :P

Град
    Пловдив
    При мен има нещо подобно ... Един път пробвах с нея , дистанцира се от мен след това пак станахме приятели като преди ... Разбери дали даржи на теб (дори и като на приятел) ... И ако държи на теб кажи и каквото мислиш ... Ако не си и безразличен дори като приятел няма да се скарате и в най-лошия случай да ти каже че може да сте само приятели ... А представи си че стане работата ... Както си 9 ти клас ще сте до 12 ти заедно всеки ден ... Мисли от добрата му страна

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ако наистина я обичаш по-добре й го кажи,но ако любовта ти не е толкова силна,то по-добре не й признавай за да не я загубиш завинаги

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си