- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- черния тафт
търсих за такава тема, но не намерих и съжалявам ако се повтаря, но бих искала тези, които използват лак за коса да ми кажат този хубав ли е,защото чух, че не е лош и евентуално ако знаят някой по-хубав лак да споделят, че ми трябва за Нова година![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Аз съм го ползвала. При мен първите няколко пъти косата ми ставаше много суха, по-добре потърси другия - http://beautycosmetic.biz/popup_imag...cjonsp8se3re34 , пак е 5 степен, но е за по-мека коса и не мирише на мъжки парфюм, струва 5,20лв![]()
дам и аз ти препоръчвам лилавия тафт хубав е , сега го ползвам!
преди си бях взела на нивеа - те също са добри![]()
4erniq taft si e mnogo hubav
ni6to ne izsu6ava![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Аз използвам зеления и съм доволна.
Първоначално написано от bebeeeeee
Мда лилавия е по добре..Тоя черния все едно си изсипваш лепило на главата и мирише гадно просто ужас ама поне косата не мръдва.На Нивеа си хубави,но не са кой знае кво.. Аз в момента съм с Нивеа![]()
az sam za taft v momenta polzvam 3/4 butilka mirizmata se preodolqva sravnenie s efekta i izdarjlivosta na kosata ,a be s dve dumi dovolna sam ot nego.![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Черния тафт,едно време го ползвах,а такааа ми навреди.От него косата ми се напълни с пърхот,скалпа се разрани,косата ми стана суха няква ужасна! Сега ползвам на Intesa,видях че и фризьорката ми използва него и нямам пърхот,косата ми си е супер,и честно казано когато си правя косата ми издържа повече,отколкото когато ползвах тафта![]()
Суетата.Моят любим грях.
Какво се мислите толкова?Това е просто лак за коса.Не си купувате къща все пак.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Аз ползвам този черен ( http://911.bg/parfum/pi/s1791784_t_02.jpg ) на Taft и съм много доволна. И лилавия също е много хубав.
Да, според мен е добър! Аз имам и на Велла.. Тафта ми държи повече![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
не ми харесва не държи изобщо
Аз го използвам,ако пръскаш от разстоянието което пише на опаковката косата става супер и не се слепва.Аз незнам колко издържа,ама при мен стига за няколко часа-3-4 часа най-многоПървоначално написано от evi_vd
![]()
Земи си черен тафт няма да сгрешиш![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз ползвам на Loreal за обем.страхотен е,тези на Taft не ми харесват особено много...
На мен лилавия по ми харесва :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Обикновен черен тафт (и за лак, и за пяна, и изобщо) е най-добрия козметичен продукт на света. Няма какво да се колебаеш. За хората, които използват пяна за коса, щях кажа, че черен тафт за чувствителен скалп и такива бози не стават.
lilaviq e za suha kosa samo tva 6te kaja
да ти кажа честно чуда се, защото коса не се продава за 5лв на пазара, нали се сещаш ..Първоначално написано от yozito
а така като чета останалите коментари си правя изводите, че на Тафт лаковете са най-хубави и на място ще си преценя лилав, заелен или черен да си взема, мерси за съветите![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
Първоначално написано от Sintya
+1 и мирише на цитрусиииистрахотен е ...
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Черният тафт е най-хубавия и бтв неговата фиксация май беше най-голямата..направо бетон![]()
![]()
Супер доволна съм от него. Разкошен. Идеална работа ми върши.
Косата ми е мека по принцип и трудно застава в строга форма.
С този лак направо е бетон. Не мръдва цяла нощ.![]()
Lilaviq e straxoteen povqrvaiteaz za pruv put go polzvam i zanapred shte polzvam samo negoo
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
az si vzeh zeleniq i mnogo mi haresva![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,