- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коледа!
Добре бе хора може ли да се свали някое момиче по коледа имам предвид има ли някои по ефикасен начин понеже е коледа нова година туи онуи...даите съветче :P
Т'ва мое да стане по-всяко време.,![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
знам но има ли някои по ефикасен начин нали е празник ?!Първоначално написано от pandelka
![]()
Какво значение кое време е?!Имаш ли желание и възможност да сваляш някое момиче е без значение Коледа или не.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Според мен е еднакво .Първоначално написано от Mepuk
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не.Първоначално написано от Mepuk
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
няма такова чудо![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Момче: Хай
Момиче: Здрасти.
Момче: Искаш ли подарък за Коледа/Нова година/?![]()
Момиче: Дамм![]()
Момче: Ок, взимай мееееее![]()
![]()
![]()
Празник или не - все тая
![]()
еlsy![]()
Хахха човека просто се чудил каква тема да пусне.
По темата, Весело изкарване на новогодишните празници.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ако се преоблечеш като Дядо Коледа може и да ти е по-лесно с мацките.Първоначално написано от Mepuk
Незнам защо ама това ми напомня имаше една песничка на Румънеца и Енчев-Коледата Невъзможна.![]()
Бяла мечкааааааааа. Сваляш я със спънка и риташ сняг (колкото има де) та да видиш. По коледа стават чудесаПървоначално написано от Mepuk
![]()
ти си велика заклевам се ... ЕВАЛА!!![/color] =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
Взимаш една щанга или един пачи крак и като я мернеш м/у очите ще си ПАДНЕ по тебе и ще я СВАЛИШ от първия път![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Сега има по-голяма възможност за я хванеш пиянаТогава ще ти е най-лесно , но има опастност да е само за момента и после да не помни
![]()
phah
Ами тия хубавициПървоначално написано от Joro123
![]()
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-