- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ, обарва ме!
Така.Аз съм Алекс на 14 съм.Имам сериозен приятел на 16.Имам малък проблем.Имам брат,той също е на 16 и е приятел на гаджето ми.Аз и приятелят ми имаме сексуални отношения.Но за жалост брат ми разбра.Ние спим в една стая,едно легло.Откакто научи,започна да се държи странно.Спи плътно залепен за мен.Започва да ме обарва.Споделих с приятеля ми,който каза,,И аз кво?!Да го убия ли?Остаи го,ще му мине``Моля ви,кажете ми какво да направя?Изпадам в паника всеки път щом го направи!
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
kaji na va6ite,tova koeto pravi brat ti ne e nikak normalno ako celi tova koeto si mislq![]()
![]()
![]()
Брат ти е КУУЛ
![]()
![]()
Бий му два шамара всяка вечер и чакай да се усети =) Нищо му няма, хормони...
Spored men brat ti si nqma gadje i ne e imal i go trese hormona. Pogovori s nego i ako trqbva mu nameri gadje da se poobarva s nego i da se pouspokoi.
Eating isn't cheating - Arnold
Няма да кажа на наще,той ще им каже,че правя секс с приятеля си и ще почнат едни разправий.А пък това с шамарите съм го пробвала,понякога действа!
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
ti koe predpo4ita6Първоначално написано от shokoladchety
skandal s va6ite ili obarvane ot strana na brat ti
misli razumno i im kaji
Бе какво толкова че брат и е пуснал ръка? Според мен е само за гаврата... като сте били по-малки ти е чупил играчките и ти е късал дрешките, нали? Приеми го като същия жест, само че на по-късна възраст.. И да можеш да му намериш някоя- идея е.
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Бахти перверзния брат![]()
Е как така те обарва??
Ти защо му позволяваш и го оставяш.
Заплаши го снещо, че ако го направи пак ти ще направиш еди какво си и той ще спече.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от AutumnTears
![]()
![]()
![]()
по темата -- съжалявам за което...1во поговори с него,после ако не стане следваи савета на ubuntu - насилие,но не е задължително "за корена"
пробвай шамари,после го замеряй с нещо и после посягай към "корена"
Кажи му така-не ме обарвай,че ша се оплача на тати да те почупи от бой.![]()
Хахах и накрая като я наебе... ее нищо се едно е скъсал някоя дрешка повече или пък счупил някоя по голяма кукла.Първоначално написано от Adda
По темата не е нормално. Да се ебеш на 14 и брат ти да те обарва хахахахахах... сичко мое да се види във тоя форум ей големи чудеса зеха да стават накрая.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Евала на човека, няма срам от нищо! Де да можех и аз моята братовчедка![]()
по Темата: вземете си куче![]()
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Преекспонирате
хахаха...явно брат ти след като е разбрал,че вече не си девствена и е решил че може би и на него ще му пуснеш..намери му гадже и да е*е нея,а не да се опитва да мине сестра си..хах![]()
![]()
![]()
![]()
Еми кажи на бащати и майка ти кво става (ако си разумна де) и бротот ще го задуха мнооогоОО яко.
![]()
![]()
А ако не остави го да си продължава, и ти да си му малкото сестриче курве...![]()
Обарвай го и тии ше си пеете:
Пипни ме тук и тук и тук навсякъде ме пипай
^ ХахахАх, вакара черния хумор ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Истината се крие много по-надълбоко...
Третото лице(гаджето на момичето) е отишло при брата на момичето и му е казало "*бах сестра ти!" и сега брата иска да си отмъсти по някакъв начин, щото е неприятно да ти кажат, че са *бали сестра ти и съответно търси начин да нашмули сестра си, за да може да отиде и да каже на третото лице "ПЪК АЗ *БАХ ГАДЖЕТО ТИИИИИИИИИИИИИ!!!"
...и така![]()
Иначе, ако трябва да сме сериозни - нито е нормално да правиш секс на 14, нито брат ти да те обарва.Кажи на мама и татко и те ще измислят как да ви оправят сбърканите главици.
![]()
kato po4ne pak mu kaji "Ti kwo prai6 be?!" she mu stane neudobno da TI KAJI "EMI OBARWAM TE" ili p1k go zapla6i 4e she kajesh na vashte
хаххахаха ненее хахахаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
emi tq ako e tapa shte si malchi i estestveno ch e kurva shtom ne kazva na tehnite i go tarpi
postavi se na neino mqstoПървоначално написано от harabelka
da ne misli6 4e e tolkova lesno da kaje ne6to podobno na roditelite si![]()