- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ, обарва ме!
Абе ебавка или не все тая.Опитайте се да помогнете ,ако не е ,а ако е се смейте и гледайте сейр![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
освен измислих друго![]()
Значи като се приближи си разкъсваш дрехите и му сабуваш гащите и почваш да пищиш![]()
Та ся по темата .. Значи както си спиш и се приближи,стегаш си раката и му биеш една песница и видиш как няма те закача![]()
Знам го от опит
Братче .. по принцип си прав .. хормоните ги блъскат яко .. ама чакай е.. и аз имам сестра ама несъм и налиталПървоначално написано от amatorium
![]()
Е да де имало е момичета покраи мен .. ама се пак не винаги .. имало е и "сух" период и кво да си налитаме на сестрите![]()
Кажи на вашите. Това просто не е нормално. Той дори и да издаде, че ти си правила секс, не е 100%, че те ще му повярват. А и да ти кажа, ще се тревожат много повече от син-кръвосмешенец, околкото от про**ала се дъщеря. Не, че няма да ти се карат, ама големие кавги ще са на неговата глава.
ПП. Така може даже да се сдобиеш с твоя стая или в малко по-лош случай: поне с твое легло.
говори с него и му кажи да престане иначе ще кажеш на вашите![]()
Заплаши го, че когато си хване сериозна приятелка ще и разкажеш всичко.
Мисля,че по някакъв начин ревнува от новото ти гадже и това му се отразява доста зле!![]()
![]()
в шок съм за 2 неща
1.Ти си на 14 и правиш секс?На теб разказвали ли са ти за птичките и пчеличките?Ама аз вече не се учудвам то в Бургас съм се нагледал на такива.Имаше една и на 12 са сексала при това с 2ма ко да ти кажа.
2.Брат ти да не би да е толкоз загорял,че и в надуваема кукла би си го вкарал?
Решение:Шибваш му няколко шамара,удряш го в топките и го заплашваш че ще кажеш на вашите.И кат ва знам вас умниците ще объркате нещо и по добре да имаш дете от приятеля си от колкото от брат си.
Потресен съм
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Хах "имам сексуални отношения с приятеля ми-на 14 съм".. Оф, бе боже.... Смятам темата за fake![]()
аха да съгласна съм с Бобчо,пък и на 14 полов животПървоначално написано от x3eme
нищо лично ... , пък и тоя твоя къв приятел ти е след като нищо не е направил по въпроса..нито забележка му е направил нищо пфф зарежи го!
П.С. Що ли си мисля ,че темата е ебавка?!
Мъълии как си мечтая да си имам такъв брат или братовчед... уу, от любимите фантазии ми е![]()
Апф...мести се в друга стая да спиш!Как може да спите в едно легло,бе?Вие нормални ли сте?! Освен това е по-добре да кажеш на родителите си,че брат ти те обарва.Това не е нормално-психически.Ако те разберат,че не си девствена,ще има скандал,да.Но по-важното е да се разбере,защо брат ти се държи така.Поговори с него.На родителите ти ще им мине след като разберат,че не си девствена.
Колкото до гаджето ти-да ти каже да се оправяш сама е...постъпка на идиот.Ако аз бях казала на моето такова нещо,до сега брат ми да е мъртав...
Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
+1Първоначално написано от ubuntu
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А как може да спите на едно легло????????? За бога все пак вече сте голями 14...16...... Аз на твое място бих избрал да ходя да спа на дивана ....
ACϟDC
Първоначално написано от FlashMX
+1
Клитора си залагам,че темата е ташак...
Е тва ме разбиПървоначално написано от aka6a_vamp
Евала
![]()
![]()
+1Първоначално написано от DMX1
Там ,където другите немогат !
Мисля ,че темата не е истина ...и Много страннно ми се струва брат и сестра ,вече в пубертата да спят на едно легло...Някак си нереално ми се вижда...Но хора всякакви знае ли се...Първоначално написано от shokoladchety
ПодкрепямПървоначално написано от Br3akTh3W1nd
![]()
![]()
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
Първо никъде в темата не пише, че Алекс е момиче. Може да са двама братя.
Второ да предположим, че е момиче.
1. Тя е много неопитна за да знае нещо за секса.
2. Напълно е възможно тя да си фантазира и да приема братската обич като сексуален интерес, тъй като темата е нова за нея и всичко което и се случва го пречупва през този нов мироглед.
3. Отношението на гаджето е напълно нормално. Пример: Идва някой мой приятел при мен и казва - искам да чукам сестра ти. Аз - ОК, еби си я. Онзи почва да я ебе ама тя му се оплаква, че аз я опипвам ... Много ясно, че гаджето и (моят приятел) ще я разкара и ще си хване някоя по опитна в секса а не някоя девственница дето още не знае дали и се пикае или ебе.
След като деца в разгара на пубертета спят в едно легло може да има няколко причини.
1. Те са бедни и нямат пари за 2 легла
2. Те са от ромски произход и това за тях е нормално
3. На родителите не им пука за децата и в този случай няма да им дреме нито, че малката се ебе нито, че брат и я опипва.
Заключение:
Да предположим, че всичко казано от нея (него) е вярно. Има няколко решения на въпроса.
1. Да се изясни наистина ли е опипване в сексуален смисъл или е просто братска обич. Като начало авторката може да го опише по пдробно.
2. Да помоли родителите си съвсем дискретно, без да обяснява причината да и купят отделно легло. Спокойно може да намекне, че вече са по големи и им е "тясно" заедно, че брат и мирише понякога неприятно или, че намира петна по чершафите от нещо бяло и лепкаво.
Секса между брат и сестра не е изобщо рядкост но в повечето случаи се случва в доста по ранна фаза на пубертета и отминава бързо.
Като най прост съвет: Кажи на брат ти: Бате, моля те поне да ползваме презерватив да не забременея, щото тогава наще ще ме бият.
оМфг... хахаха тя ако каже на родителите си брат и ще им каже че прави секс...мале шо си зелена ....Първоначално написано от chessplayer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Misha91
+1
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."