- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ, обарва ме!
offff, are mi se razkarai ot glavata i zemi go napi6i gramoto tvaПървоначално написано от XXX_f
Защо никога не ни доразказвате как са се развили нещата![]()
ave hora tva ne e nqkvo malko bratche koeto si obarva kaka samo shtoto hormanite mu bushuvat brat i e na 16 godini sas 2 godini e po golqm ot neq ako beshe po malak razbiram tq e po zrqlata i shte mu se skara ama v toq sluchai toi e batkoto i tva hich ne e normalno ako go pravi znachi tva ne sa samo hoormoni spored men si e pomislil che moje da pravi tova sas sestra si koeto tq pravi sas gadjeto ili da q manipolira po toq nachin.
zatova ti predlagam barzo da se premestish da spish nqkade drugade i da kajej na vashite kkoeto e po zle no pone shte ti olekne i nqma da si mu daljima sas nishto na toq![]()
![]()
![]()
Kasmet!
Загорело е момчето..И като знае, че ти правиш секс сигурно доста му се иска и си мисля,че му минава през ума че може да го направи с тебе..и е много тъпо от негова страна да те обарва след като си му сестра
![]()
![]()
нз как го търпиш, но тряя да направиш нещо..неможе да си позволява такива неща! Той ти е брат, познаваш го добре.. Измисли нещо , с което да го накараш да престане !
Намери му нещо да ебе..хах а иначе твоя приятел не е прав като го приема толкова спокойно и казва, че няма какво да направи...още повече щом и те са приятели би трябвало да говори с брат ти
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.