.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Да се смея ли да плача ли
    вие дето отговаряте сте доста забавни, помислете малко как те ще спят на едно легло не са на 10 години...
    другото което е гаджето ти да ти каже така не ми се вярва, по ми се нрави реплика като "Майтап ли си правиш...това не е възможно"
    ti da ne misli6 4e na pove4eto ne im e qsno, 4e temata moge i da e ebavka, ama se pravqt na interesni prosto, di6ai ne sme tolko tupi, pone nqkoi de
    аз дишам, ама като не сте толкова тъпи поне не го прикривайте така умело
    offff, are mi se razkarai ot glavata i zemi go napi6i gramoto tva

Град
    Дълбините на канала :D
    Защо никога не ни доразказвате как са се развили нещата

;[

ave hora tva ne e nqkvo malko bratche koeto si obarva kaka samo shtoto hormanite mu bushuvat brat i e na 16 godini sas 2 godini e po golqm ot neq ako beshe po malak razbiram tq e po zrqlata i shte mu se skara ama v toq sluchai toi e batkoto i tva hich ne e normalno ako go pravi znachi tva ne sa samo hoormoni spored men si e pomislil che moje da pravi tova sas sestra si koeto tq pravi sas gadjeto ili da q manipolira po toq nachin.
    zatova ti predlagam barzo da se premestish da spish nqkade drugade i da kajej na vashite kkoeto e po zle no pone shte ti olekne i nqma da si mu daljima sas nishto na toq
    Kasmet!

Загорело е момчето.. И като знае, че ти правиш секс сигурно доста му се иска и си мисля,че му минава през ума че може да го направи с тебе..и е много тъпо от негова страна да те обарва след като си му сестра нз как го търпиш, но тряя да направиш нещо..неможе да си позволява такива неща! Той ти е брат, познаваш го добре.. Измисли нещо , с което да го накараш да престане ! Намери му нещо да ебе..хах а иначе твоя приятел не е прав като го приема толкова спокойно и казва, че няма какво да направи...още повече щом и те са приятели би трябвало да говори с брат ти
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си