- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лош късмет или..?
За около месец ми се случват мн тъпи неща в отношение на любовта.Харесвах един,стабилно време,беше от моето даскало намерих му скайпа писахме си всичко вървеше добре докато не ми каза,че ме харесва аз също го харесвах,но нещо стана той спря да ми пише и очуждихме се и нищо само се поздравяваме по коридора,а имаше добри изгледи.Преди около седмица и нещо се запознах с 1 много много яко момче всичко добре видяхме се 2 пъти само,че и 2-та пъти той си водеше приятели и аз нищо против това защото ставаше лаф,последния път като си ме изпращаха и той ми каза: 'утре ще се видим ли' и аз му казах не знам и той ме попита защо и аз ми просто не знам.После в скайп ми писа,че ще сме само 2-та и т.н. и аз му казах,че може да се видим.На другия ден стана така,че не ми беше добре и не можахме да се видим,и го уговорихме за вчера,но вчера му казвам,че искам да се видим и той ми казва,че ще си е с приятелите си и аз добре нали.И след това спря да ми пише,а преди винаги той ми пишеше закачки това онова а сега ми отговаря с едносрични отговори,много ми е кофти защото когато излизахме винаги гледаше да е по-близо до мен,и все пак чувствам,че ще стане както и 1-я път,много ми е трудно защото виждам,че нещата отиват на никъде.![]()
всяко начало е трудно и ти трябва да имаш търпение!стъпка по стъпка и всичко ще си дойде на мястото
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Просто май попадаш на такива ,които като повечето гледат на тях да им е добреВ една друга тема бях написала,че на първо място е нй-важно на теб да ти е добре,а не на дтугите.Ти вероятно си като мен гледаш всичко да правиш за да се чувстват другите около теб добре,дори ако на теб нещо не ти е на кеф,а в това ни е грешката.Още повече с момчетата,те немогат да бъдат предсказуеми винаги и спретват такива едни номерца,че после се чудим къде подяволите сме сбъркали,дори и да сме убедени,че не сме направили нищо!Та ти сега го харесваш това момче,но представи си,че тръгнете и той се държи по този неадекватен начин,ту така ту иначе...ще се объркаш още повече.Ако той държеше на теб истински нямаше да та заебе прото,защото не си мола да излезеш.Но пък има и друг вариант да е по-срмежлив и да го е страх да направи първата крачка и може би затова е винаги с приятелите си,ако е така тогава го попитай какви са намеренията му км теб.Ако той е от срамежливите 100% ще се радва,че не е било нужно той да се мъчи и изцепва простотии докато каже тези думи.Но във всички случаи не оставяй нещатата така просто,защото после ще се питаш:"Ама защо така...?";"Защо иначе...?";"Защо не направих нищо..."и така...смело напред и не се отчайвай
![]()
Ох може да е от срамежливите не знам,много ми е трудно защото найстина се чудя дали не съм сгафила някъде,дали не съм казала нещо тъпо и т.н. Понеже от доста време не бях имала нещо общо с момче и сега изведнъж 1 несполучливо и друго на път да стане такова и не знам,ужас до сега не беше ми се случвало...
...И моя късмет се ебава с мене от една година непрестанно... и то при положение,че между мен и момчето всичко е наред...абе мани...(ти май говориш за друго,но както и да е)
Винаги има трудности.. кво да праиш...
Таа кво искаш от нас?
Аз затова ти казвам,че им отдаваш прекалено мноо от вниманието си,което очевидно не заслужаватПървоначално написано от Zaharinka
Пак обвиняваш себе си за нещо,за което както описваш се разбира,че нямаш абсолютно никаква вина.Недей да гледаш на себе си така и не се самоубвинявай за грешкие на другите,все пак те губят не ти :P А в любовта всичко става внезапно,знаеш ли пък нова година,нов късмет,може би след утре ще ти върви
нищо не се знае ;]С това 2рото момче оюе нищо не се е прецакало до края,имай търпение и надежда и вярвай,че всичко ще се оправи
![]()
Да ме черпите с бонбонПървоначално написано от yahhooo
![]()
Лош късмет!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
разбирам те напълно! просто спри и не мисли! абстрахирай се от всякакви такива мисли и просто се остави на течението..... : )Първоначално написано от Zaharinka
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]