.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Запознанства :]

Хм,за да не разтягам твърде много локуми и въпроси,ето две ситуации.Кажете как ще постъпите във всяка една от тях,при положение,че момчето/момичето ви харесва.
    1.Загледали сте някое момче/момиче в училище или в квартала. Нямате общи познати и не знаете дори името му.Просто той/тя е адски сладък/а. В няколкото момента,в които сте го/я забелязали ви се е сторил/а мил/а и забавен/а.

2.Разхождате се из aha/myspace/impulse/flirt4e/mucunki или някой друг сайт за запознанства. Попадате на профил на момче/момиче,който/която ви се струва много хубав/а,а и в профила са отбелязани интереси,които съвпадат с вашите. Той/тя обаче е от друг град. Но въпреки това на вас много ви харесва.

Така-въпросът ми към двете ситуации е-как бихте подходили,за да се запознаете с него/нея?
    П.П. И в двете ситуации момчето/момичето не е много по-голямо от вас. (ся,да не кажете,че ви сватосвам с дъртаци )
    Тhe Hell is coming!

Повече от фен
    Град
    София

Re: Запознанства :]

Цитирай Първоначално написано от Detestation
    [b]
    1.Загледали сте някое момче/момиче в училище или в квартала. Нямате общи познати и не знаете дори името му.Просто той/тя е адски сладък/а. В няколкото момента,в които сте го/я забелязали ви се е сторил/а мил/а и забавен/а.

Аз така си бях набелязала един сладур, който често се навърташе в даскалото ми...не учеше там,нямах познати, които го познават...Мятахме си погледи известно време. Веднъж беше сам нещо и аз минавам покрай него...след малко се връщам и а да го подмина и се спрях...И с една тъпа усмивка...умираща вече от срам, изцепих "Ние с теб само ще се гледаме ли? ". И естествено последва разговор, среща, ала-бала и така. Мисълта ми беше, че ще отида и ще се запозная направо...сигурно.

2.Разхождате се из aha/myspace/impulse/flirt4e/mucunki или някой друг сайт за запознанства. Попадате на профил на момче/момиче,който/която ви се струва много хубав/а,а и в профила са отбелязани интереси,които съвпадат с вашите. Той/тя обаче е от друг град. Но въпреки това на вас много ви харесва.

Едва ли ще му пиша. Ама иначе нормалните тъпотии.

Супер фен Аватара на nymphadora
    трудни ситуацийки..
    При първата,отиваш и го заговаряш директно
    При втората-защо ще се мъчиш,като е от друг град?

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    1. Ще си преглътна срама и ще започна: Здравей, за пръв път те виждам в този квартал... от тука ли си, преместили ли сте се тук?

2. Не се разхождам из сайтове за запознанства, така че не ме интересува .

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    1.отивам и го заговарям.

2.щя се откажа щом е от друг град.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

1-ва:Ако наистина много сам я харесал ще се опитам да се оспокоя и да кажа:
    -Здрасти,от скоро те виждам доста 4есто.КАк ти е името и т.н.

2-ра: Продължавам да се раазхождам а и аз гледам само Бургас (SUN)

Град
    Шумень
    При ситуация едно ще потърся някой, който го познава (ако няма такъв значи е привидение ;] )
    А във втората ситуация - просто не се разхождам в тея сайтове.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    1. Ще отида, ще я заговоря, ще разбера какво харесва и от там нататък ще видя дали върви разговора и дали момичето си заслужава както вниманието на външност, така и на акъл.

2. Не се тровя с невъзможни неща, защото много рядко са щастливите случаи.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Мега фен
    1. ще си намеря повод и предтекст да се запознаем
    2. ще му пиша коментар и ще си намеря да го базикна за нещо
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    За първото - ще намеря начин да се запозная с него.
    Второто - вече ми се случи :Ь само,че не във сайт за запознанства,а във форум Иии какво стана... харесахме се,писахме си дълго време и сега сме заедно

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    ^ Ее неска само от Бугас хора баси..
    А мислих,че сме рядкост
    Eх,как ще сме рядкост... :P

А Punisherr,аз съм във втората ситуация,и ме вдъхновяваш,честно да ти кажа... :] Просто ми е малко трудно да започна контакт.
    П.П. Градът му е горе-долу близък до моя...
    П.П.2 Благодаря ви за отговорите...
    Тhe Hell is coming!

Супер фен
    А Punisherr,аз съм във втората ситуация,и ме вдъхновяваш,честно да ти кажа... :] Просто ми е малко трудно да започна контакт.
    П.П. Градът му е горе-долу близък до моя...
    П.П.2 Благодаря ви за отговорите...
    Е,щом казваш,че сте близо не е невъзможно да стане нещо повече Стига да видиш още от нета,че се получават нещата... (На нас 6 месеца ни отне тая част :Ь ..)но за сметка на тва нямаше разочарования

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си