- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо животът е толкова гаден
Случи ми се най-приятното нещо - влюбих се.Не знаех обаче колко много ще боли след това.Летях,бях щастлива,смеех се,намирах положителното във всичко.Той беше много мил и се държеше като принц,а аз глупачката си помислих че този път ще ми се усмихне късмета.Доскоро всичко беше рози и цветя,той баwно,но сигурно се приближаваше към мен и аз вече почти чувствах как ще бъде мой,обаче нали не може всичко да е наред и все нещо трябва да се обърка затова ТОЙ,най-приятното нещо,случвало ми се от години насам изведнъж охладня,отдалечи се от мен и стана абсолютно безразличен.Черешката на тортата е,че се налага да го вийдам всеки божи ден в продължение на още 3 години...Сега какво съм - нищо.Усмихвам се за другите,а отвътре ми иде да крещя.Искам да му изкрещя в лицето,че го мразя,но не мога.Видя ли го и всичко отминава.Уж все ще го забравям,а все не мога.Мислите ми,думите ми,сълзите,с които сега пиша това - всичко е за него.Писна ми.Не знам дали щеше да ми е толкова тежко ако ми се случваше за първи път,но сега се чувствам ужасно,защото досега нито веднъж не е ставало нещо повече между мен и което и да е момче.РЕЗУЛТАТ Е ВСЕ ЕДИН И СЪЩ - РАЗБИТОТО МИ СЪРЦЕ И СЪЛЗИТЕ МИ СЛЕД НЕГО.ВСЕКИ СЛЕДВАЩ УЖ Е ПО-ДОБЪР,А НАКРАЯ НИЩО.Излизам с приятелки уж да се разсея,но като гледам колко са щастливи другите и сърцето ми кърви.Писна ми вече.Защо животът е толкова гаден мамка му.
Колкото и клиширано да звучи - Животът си е такъв, какъвто сама си го направиш !
При мен е същото.Не се намери походящ за мен.Но един ' човек ' ми каза да продължавам напред каквото и да става..и никога да не се предавам,защото все някога тази толкова дълго чакана и желана любов ще дойде ,когато най-малко я очаквам и тогава ще бъда толкова щастлива,колко никога до сега.Важното е просто да запазиш усмивката си,и надеждата в себе си .. : ) .Успех
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
И аз щях да го пишаПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Защото трябва да има теми в "Любов"
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
+1Първоначално написано от SoAfraid
oh kak me ute6avate vsi4ki...![]()
![]()
наречи го живот и повече не го обиждай....![]()
с мъж става по-добреПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
navsi4koto otgore toku 6to razbrah 4e i dqdo e po4inal...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еее аз така я знам таз мъдростПървоначално написано от pandelka
![]()
mn zloba mn ne6toПървоначално написано от aka6a_vamp
Ти па на всяка манджа-мерудияПървоначално написано от Mbp3eJlaH
![]()
Не съм съгласна , че живота е такъв какъвто си го направиш !!!! Нима не ви се е случвало да вложите всичките си сили и надежди в 1 нещо ,но то да не се получи защото всичко сякаш е против вас??!??!?! Живота ни е възходи и падения ....въпроса е кой е достатъчно силен да издържи до хубавите моменти .... сега се чустваш така ,защото не се е получило..но след време ще бъдеш ужасно щастлива с някой друг ...ще видишЗнам ,че някой ще каже че това е наивно мислене ...но човек все трябва да вярва в нещо..
)
What g0od is a [color=violet]
и аз така... добре дошли в клуба... влюбих се.. преебаха ме... май на там отиват нещата... кво да се прави живота е гаден...Първоначално написано от pandelka
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
spoko beПървоначално написано от Kostadin_682
1 po malko.. ostavat o6te dosta dokat nameri6 pravilnata
sq 6e mi kupi6 li laptop![]()
Когато тръгне да ти си случва нещо гадно и айде юруш идват още 3-4 смазващи неща,винаги е така. Много съжалявам за дядо ти.А за момчето-не знам какво друго мога да ти кажа освен да продължиш напред,щом всички са успели и ти можеш
А и винаги винаги след гаден период идва хубав![]()
"Случи ми се най-приятното нещо - влюбих се." Най-страшното нещо за един мъж е женитбата.
Виж, знам, че не е много успокояващо, но представи си, че не беше се случило, той те обича, ти него също. На 20 (примерно) вече си намерила голямата си любов, никога не се карате или изневерявате и така до края на живота ви. Представи си, че в допълнениe на 20 си постигнала всичко, което искаш, никога не се чувстваш самотна, имаш работа, пари, деца, приятели, забавления, обаче всичко е нереално перфектно. Нямаш мечти, не се издигаш, просто защото няма накъде по-високо да отидеш и така трябва да живееш още 50 години. Не ти ли звучи плашещо, на мен да. Разбирам, че няма много общо с темата, но това беше малко по-различен начин да повторя най-баналната и повтаряна фраза- няма щастие или нещастие, всичко е сравняване на едно състояние с друго, ако не си бил истински нещастен, не можеш да бъдеш истински щастлив.
Don't worry, be happy!
Това е животът... има приливи и отливи.Сега страдаш за него,но преди няколко дни или месеци си била щастлива,защо трябва да страдаш,че си го загубила,радвай се че си го имала.Животът е това... падаш ставаш и продължаваш,ако седиш и се оплакваш и се самосъжаляваш губиш само ти.Аз оптимист човек и вярвам,че за да видя красотата на дъгата,трябва да изтърпя дъжда.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Сякаш чета това което чувствам,това което се случва в момента и с мен,но просто незнам какво друго можем да направим освен да продължаваме напред колкото и да боли![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
Аз много пъти съм минавала през това и само мога да кажа,че времето лекува висичко.Същата тази случка ми се случи преди около 6 месеца,но сега имам преятел,с който мн се обичаме, така че горе главата.
Ще има хепи енд ,но е важно да продължиш напред и да забравиш болката.
Първо,моите съболезнования за дядо ти.
Животът е миг.Спомените вечни,а мъката безкрайна.
Когато една врата се затваря, друга се отваря. Рано или късно и при теб ще се получи. До тогава гордо вдигната глава и повече усмивки.
Както, бях писала в една друга тема, проба - грешка, проба - грешка ... и така докато сполучиш.
All we got iz us ...