- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо животът е толкова гаден
И аз си мисля доста често колко е гаден живота но после виждам, че може и да е по-зле и се разведрявам малко. А тея лафове, които ги пускате, че живота е такъв какъвто си го направиш са най-голямата глупост която прочетох досега в този форум! Тъйче спрете да философствате и по креватите, че сънчо свърши отдавна.![]()
съжалявам, но няма как да не го кажа... мн мразя такива заглавия на теми! "защо живота е толкова гаден..." ми ние няма как да ти кажем защо или "защо все на мен" аууу от ей тия двечките получавам алергия : )
така по темата.... не се привързвай много към някой, защото теб те боли... и не се раздавай много в една връзка, защото знаеш какво става накрая... някой ден и твоето щастие ще се усмихне спокойногоре главата
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Животат е всичко по малко в едно ... тва мога да ти кажа...
Ето и част от my story :
Всичко си вървеше както трябва но с всеки ден момичето до мен ставаше все и все по студена ... Преди всеки божи ден званеше ми по гсм/дом.тел викаше ме на кафе ала бала ... сега никва я няма ако аз не и се обадя тя няма да се сети вообще че същесвтувам хаха ... Казва ми постоянно че искала да е с мен ,че държала на мен ама аз и казвам НЕ ... щот ми писва всеки ден едно и също ... даже почнахме по рядко да се виждаме всеки ми вика то така е по празниците... абе не ми пука ако ще е с мен да е ако не майната ти ... и си заминавай ще ме гледаш на снимка ...За тва спря да ми пука даже притъпих и чувствата си просто и аз незнам вече за кво съм с нея ... хаха нито нерви си хабя нито нищо...
Все едно чета мое си мнение само дето при мен нямаше цветя и романтика и небеше чак така идеално...сега уж "пак ми се усмихва късметът" и всичките ми приятели ме карат да направя нещо по въпроса,ама мене все още си ме е страх след всичко,което преживях и ако пак бъда наранена ще се съкруша,но все пак трябва да продължа напред няма как колкото и да е трудно,затова и ти продължавай и няма да се откаваш все пак тези с които си тръгвла и късала и са те наранявали могат да ти бъдат до някъде като урок аз така ги приемам...;]Все някога се надявам да срещем човекът на мечтите си
или поне да се доближава до тях
![]()
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от pandelka
Е айде сега не е болка за умиране има и по лоши работи от това..горе главата не е единствения на света!
Само да поясна, че животът е такъв, какъвто сам си го направиш, или какъвто ти го направят. Тя какво е виновна, че го е заобичала адски много, а той я е зарязал![]()
да ама неПървоначално написано от PreciousDiamond
не е точно така, щото давам пример с мен - в момента съм много влюбен в едно момиче, много я харесвам, постоянно си мисля за нея, засичам се доста често с нея в училище, изпрашал съм я няколко пъти и сме се прегръщали и тя знае за чувствата ми към нея, но въпреки всичките усилия които полагам за да докажа колко са силни чувствата ми към нея и че съм готов на всичко за да и докажа, че няма да направя някаква грешка и че няма да се "изгавря" с нея ако стане нещо между нас /защото предишния и приятел понеже не можеха да се виждат много често, защото тя в повечето време учи, а той е от съседния до нас град и не могат да излизат и сега той е с приятелка с която се "обичат" и по www.impulse.bg са си наслагали снимки как той се целува с новата си, а момичето в което съм влюбен е само и мисля че още изпитва нещо към него/. Та да се върна на думата си - правейки всичко това - всичките мили обноски и начини на държания, всички стихове които съм измислил за нея можеби я трогват малко, но преди 10 дни ми каза, че засега иска да сме само приятели и по-нататък може да се получи нещо.. затова като казвате Животът си е такъв, какъвто сама си го направиш ! не се много прави, защото не винаги положените от сърце усилия помагат...
Та да се върна на думата си - правейки всичко това - всичките мили обноски и начини на държания, всички стихове които съм измислил за нея можеби я трогват малко, но преди 10 дни ми каза, че засега иска да сме само приятели и по-нататък може да се получи нещо.. затова като казвате Животът си е такъв, какъвто сама си го направиш ! не се много прави, защото не винаги положените от сърце усилия помагат...
Ей там ти е грешката.Никое момиче не си пада по такива "Чуствителни"момчета.Так ли не го разбрахте?
Нормално е да се чувстваш кофти, но има и по-лоши неща на този свят. Още си млада и имаш много време пред себе си, затова не си го пилей в спомените си, я гледай напред![]()
Това ти е проблем?Трябва да намлиш драмата.Просто можеше да напишеш, че някъв скъсал с теб и не го забравяш три години и че се опитваш да се утешиш с фр-ве.Поне си била с този човек който обичаш, а щом се държи грубо, значи това можеби е истинския той под маската,която носи(I'm full o' shot!No really!).Просто спри да мислиш за него и така.Първоначално написано от SunFl0w3r
Останете си просто приятели и не забравяй, че както си казва "нова година нов късмет" може и да си намериш друг и да забравиш него...
ем какво да направя като съм такъв? трябва да почна да се държа цинично, да псувам, да се напивам като свиня, да се заигравам с други момичета пред нея?? еми не съм такъв...Първоначално написано от hooliganka89
но ако тя харесва такива момчета бих се променил коренно заради нея.. и в смисил не да се държа пред нея по един начин и пред другите по друг, а изцяло да се променя - ако там е проблема ...
блаа, била съм в същото положение и още съм така...ама осъзнах нещо, тъкмо когато се издигнеш мислиш си, че си постигнал нещо всичко рухва, не само в любовта, и не според мен живота не е такъв какъвто си го направиш...просто е гадно, така е, но трябва да се научиш да живееш за мига иначе загиваш..колкото и тъпо да звучи намираш хубавото и в най-лошото и така.. а това с щастливите приятели го изпитвам вече нам си колко години.. ама някак си успяваш и продължаваш, е стискам палци за напред да имаш успех в любовта![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Мила,казах ти да не се занимаваш повече с него...Не те заслужава..Той губи,така че не се ядосвай...Вярвай,че ще дойде ден,в който всичко ще е по-добре..Ще си много щастлива,и обичана,защото го заслужаваш.Само вярвай,това е ключът!![]()
![]()
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от DaRk_AnG3L
"Животът е толкова хубав!"
Дон Вито Корлеоне
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg