.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    И аз си мисля доста често колко е гаден живота но после виждам, че може и да е по-зле и се разведрявам малко. А тея лафове, които ги пускате, че живота е такъв какъвто си го направиш са най-голямата глупост която прочетох досега в този форум! Тъйче спрете да философствате и по креватите, че сънчо свърши отдавна.

съжалявам, но няма как да не го кажа... мн мразя такива заглавия на теми! "защо живота е толкова гаден..." ми ние няма как да ти кажем защо или "защо все на мен" аууу от ей тия двечките получавам алергия : )
    така по темата.... не се привързвай много към някой, защото теб те боли... и не се раздавай много в една връзка, защото знаеш какво става накрая... някой ден и твоето щастие ще се усмихне спокойно горе главата
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Животат е всичко по малко в едно ... тва мога да ти кажа...
    Ето и част от my story :
    Всичко си вървеше както трябва но с всеки ден момичето до мен ставаше все и все по студена ... Преди всеки божи ден званеше ми по гсм/дом.тел викаше ме на кафе ала бала ... сега никва я няма ако аз не и се обадя тя няма да се сети вообще че същесвтувам хаха ... Казва ми постоянно че искала да е с мен ,че държала на мен ама аз и казвам НЕ ... щот ми писва всеки ден едно и също ... даже почнахме по рядко да се виждаме всеки ми вика то така е по празниците... абе не ми пука ако ще е с мен да е ако не майната ти ... и си заминавай ще ме гледаш на снимка ... За тва спря да ми пука даже притъпих и чувствата си просто и аз незнам вече за кво съм с нея ... хаха нито нерви си хабя нито нищо...

Все едно чета мое си мнение само дето при мен нямаше цветя и романтика и небеше чак така идеално...сега уж "пак ми се усмихва късметът" и всичките ми приятели ме карат да направя нещо по въпроса,ама мене все още си ме е страх след всичко,което преживях и ако пак бъда наранена ще се съкруша ,но все пак трябва да продължа напред няма как колкото и да е трудно,затова и ти продължавай и няма да се откаваш все пак тези с които си тръгвла и късала и са те наранявали могат да ти бъдат до някъде като урок аз така ги приемам...;]Все някога се надявам да срещем човекът на мечтите си или поне да се доближава до тях

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    При мен е същото.Не се намери походящ за мен. Но един ' човек ' ми каза да продължавам напред каквото и да става..и никога да не се предавам,защото все някога тази толкова дълго чакана и желана любов ще дойде ,когато най-малко я очаквам и тогава ще бъда толкова щастлива,колко никога до сега.Важното е просто да запазиш усмивката си,и надеждата в себе си .. : ) .Успех
    Напълно съм съгласна!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Е айде сега не е болка за умиране има и по лоши работи от това.. горе главата не е единствения на света!

Град
    Благоевград
    Само да поясна, че животът е такъв, какъвто сам си го направиш, или какъвто ти го направят. Тя какво е виновна, че го е заобичала адски много, а той я е зарязал

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Колкото и клиширано да звучи - Животът си е такъв, какъвто сама си го направиш !
    да ама не не е точно така, щото давам пример с мен - в момента съм много влюбен в едно момиче, много я харесвам, постоянно си мисля за нея, засичам се доста често с нея в училище, изпрашал съм я няколко пъти и сме се прегръщали и тя знае за чувствата ми към нея, но въпреки всичките усилия които полагам за да докажа колко са силни чувствата ми към нея и че съм готов на всичко за да и докажа, че няма да направя някаква грешка и че няма да се "изгавря" с нея ако стане нещо между нас /защото предишния и приятел понеже не можеха да се виждат много често, защото тя в повечето време учи, а той е от съседния до нас град и не могат да излизат и сега той е с приятелка с която се "обичат" и по www.impulse.bg са си наслагали снимки как той се целува с новата си, а момичето в което съм влюбен е само и мисля че още изпитва нещо към него/. Та да се върна на думата си - правейки всичко това - всичките мили обноски и начини на държания, всички стихове които съм измислил за нея можеби я трогват малко, но преди 10 дни ми каза, че засега иска да сме само приятели и по-нататък може да се получи нещо.. затова като казвате Животът си е такъв, какъвто сама си го направиш ! не се много прави, защото не винаги положените от сърце усилия помагат...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Та да се върна на думата си - правейки всичко това - всичките мили обноски и начини на държания, всички стихове които съм измислил за нея можеби я трогват малко, но преди 10 дни ми каза, че засега иска да сме само приятели и по-нататък може да се получи нещо.. затова като казвате Животът си е такъв, какъвто сама си го направиш ! не се много прави, защото не винаги положените от сърце усилия помагат...

Ей там ти е грешката.Никое момиче не си пада по такива "Чуствителни"момчета.Так ли не го разбрахте?

hottie
    Guest
    Нормално е да се чувстваш кофти, но има и по-лоши неща на този свят. Още си млада и имаш много време пред себе си, затова не си го пилей в спомените си, я гледай напред

Re: Защо животът е толкова гаден

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    Случи ми се най-приятното нещо - влюбих се.Не знаех обаче колко много ще боли след това.Летях,бях щастлива,смеех се,намирах положителното във всичко.Той беше много мил и се държеше като принц,а аз глупачката си помислих че този път ще ми се усмихне късмета.Доскоро всичко беше рози и цветя,той баwно,но сигурно се приближаваше към мен и аз вече почти чувствах как ще бъде мой,обаче нали не може всичко да е наред и все нещо трябва да се обърка затова ТОЙ,най-приятното нещо,случвало ми се от години насам изведнъж охладня,отдалечи се от мен и стана абсолютно безразличен.Черешката на тортата е,че се налага да го вийдам всеки божи ден в продължение на още 3 години...Сега какво съм - нищо.Усмихвам се за другите,а отвътре ми иде да крещя.Искам да му изкрещя в лицето,че го мразя,но не мога.Видя ли го и всичко отминава.Уж все ще го забравям,а все не мога.Мислите ми,думите ми,сълзите,с които сега пиша това - всичко е за него.Писна ми.Не знам дали щеше да ми е толкова тежко ако ми се случваше за първи път,но сега се чувствам ужасно,защото досега нито веднъж не е ставало нещо повече между мен и което и да е момче.РЕЗУЛТАТ Е ВСЕ ЕДИН И СЪЩ - РАЗБИТОТО МИ СЪРЦЕ И СЪЛЗИТЕ МИ СЛЕД НЕГО.ВСЕКИ СЛЕДВАЩ УЖ Е ПО-ДОБЪР,А НАКРАЯ НИЩО.Излизам с приятелки уж да се разсея,но като гледам колко са щастливи другите и сърцето ми кърви.Писна ми вече.Защо животът е толкова гаден мамка му.
    Това ти е проблем?Трябва да намлиш драмата.Просто можеше да напишеш, че някъв скъсал с теб и не го забравяш три години и че се опитваш да се утешиш с фр-ве.Поне си била с този човек който обичаш, а щом се държи грубо, значи това можеби е истинския той под маската,която носи(I'm full o' shot!No really!).Просто спри да мислиш за него и така.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Останете си просто приятели и не забравяй, че както си казва "нова година нов късмет" може и да си намериш друг и да забравиш него...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Та да се върна на думата си - правейки всичко това - всичките мили обноски и начини на държания, всички стихове които съм измислил за нея можеби я трогват малко, но преди 10 дни ми каза, че засега иска да сме само приятели и по-нататък може да се получи нещо.. затова като казвате Животът си е такъв, какъвто сама си го направиш ! не се много прави, защото не винаги положените от сърце усилия помагат...

Ей там ти е грешката.Никое момиче не си пада по такива "Чуствителни"момчета.Так ли не го разбрахте?
    ем какво да направя като съм такъв? трябва да почна да се държа цинично, да псувам, да се напивам като свиня, да се заигравам с други момичета пред нея?? еми не съм такъв...
    но ако тя харесва такива момчета бих се променил коренно заради нея.. и в смисил не да се държа пред нея по един начин и пред другите по друг, а изцяло да се променя - ако там е проблема ...

Град
    Бургас
    блаа, била съм в същото положение и още съм така...ама осъзнах нещо, тъкмо когато се издигнеш мислиш си, че си постигнал нещо всичко рухва, не само в любовта, и не според мен живота не е такъв какъвто си го направиш...просто е гадно, така е, но трябва да се научиш да живееш за мига иначе загиваш..колкото и тъпо да звучи намираш хубавото и в най-лошото и така.. а това с щастливите приятели го изпитвам вече нам си колко години.. ама някак си успяваш и продължаваш, е стискам палци за напред да имаш успех в любовта
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мила,казах ти да не се занимаваш повече с него...Не те заслужава..Той губи,така че не се ядосвай...Вярвай,че ще дойде ден,в който всичко ще е по-добре..Ще си много щастлива,и обичана,защото го заслужаваш.Само вярвай,това е ключът!

Град
    Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от DaRk_AnG3L
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Колкото и клиширано да звучи - Животът си е такъв, какъвто сама си го направиш !
    И аз щях да го пиша
    +1
    и аз съм на това мнение

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    "Животът е толкова хубав!"
    Дон Вито Корлеоне
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си