- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно многофункциоанално {}
zdraweiteeeneznam dali ima takawa tema .. no iskam da wi pomolq da badete otziwchiwi
moqt priqtel ima rojden den utre i iskam originalno pojelanie,koeto da sachetawa chuwstwata mi kym nego,posreshtaneto na nowata godina i pojelanie za rojdeniq mu den.ako ne wi se misli mnogo po tozi wapros dawaite nqkakwi ideiki za da moga sama da naprawq neshto ot sarce
![]()
![]()
![]()
а ние знаем ли ти чувствата към него ?
![]()
Определено никога не е пускана такава тема![]()
И определено ще е по хубаво ако седнеш сама да измислиш нещо от колкото някой да ти го каже, или да ти го кажа по този начин: Ако искаш ми даи телефона му и аз ще му се обадя да му честитя (шега е това просто да ти кажа как ще се получи ако ние ти напишем нещо)
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Честит рожден ден , мило ! Обичам те ! Честита Нова година, мило ! Обичам те ! Да си жив и здрав мило ! Обичам те !![]()
![]()
Ми д'е а те знам ти кво чувстваш,за да ти каа ко да напишеш!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
mxm.. ili si mislq da napisha nqkoi tekst ot pesen .. "wsichko zapochwa i swarshwa sas teb ujasno mnogo te obicham .. ne bi ostanalo nishto ot men .. bez teb ako sym nqkoi den .. gagaga" ili neshto takowa .. no ne iskam da e tozi tekst .. pisala sam mu go ve4e .. neshto ot tozi tip da e .. sladkuuu i miluuideiki za pesnichki :P
о да текст от песен .. баш най оригиналното ..
Господи прибери си версиите![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Ето един текст на песен от която момчето ще е в"Развод ми дай,развод ми дай и повече не ме търси вземи панелката трабанта,но въздуха ми остави."
Тва трябва да се видиПървоначално написано от silky92
![]()
Напиши това което ти идва от сърце..така ще е най-истинско.Дори и да е глупаво това което ще му пожелаеш аз мисля че той ще усети любовта ти![]()
+1Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Е пааа..![]()
"Моля те,позволи ми да оближа нежно росата от меките ти устни.....след баница винаги ожаднявам"![]()
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Напиши му това:Първоначално написано от fruitshine
"Мило, чрез оригиналното ми пожелание, което съчетава чувствата ми към теб, посрещането на новата година и пожеланието ми за рожденият ти ден, искам да ти покажа колко много те обичам"
никога не ма е бивало в тия пожелания
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Честит рожден ден!
Нека винаги има едни - изкрящи от любов очи, които винаги да бъдат вперени във теб
и нека твойта, светлина изкряща от любов, се отразява вечно в тях.
Нека винаги да има взаимна топлина,
която да те стопля дори и в най- мразовитите дни на твоя живот.
А ти да подариш на тези две очи, най-хубавите моменти,
И най- голямото щастие, и най-хубавите деца,
Които да ти донесат най- голямата радост и щастие в живота.
Мило, честит рожден ден. Желая ти много секс и оргазми.![]()
Да си ми жив и здрав, весело посрещане на новата година, обичам те! Пожелавам ти, както на тебе так аи на себе си още дълго да се обичаме, да вярваме един в друг и да се подкрепяме така безрезервно както до сега!
Целувки и не забравяй: Обичам те!!
току-що си го съчиних.![]()
Просто толкова много изгарям от вътре да имам човек до себе си, та от 2 месеца ме удря на някви лубовни ттръпки ахахххаххаха
mersimnogo vi obichaaaam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
И дано твоя приятел в момента чете темата и като му подариш подаръка ти каже " мило аз исках нещо от теб, а не от "user", знам ти подаръка, но все пак благодаря"![]()