- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво да говоря по скайп
винаги ли мисли по толкова много?Първоначално написано от balon4eee
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами неПървоначално написано от sladur4etyYy
Не е малоумник ...
![]()
phah
Е да тва може да съживи разговораПървоначално написано от dedencety
![]()
phah
оо ми да ест ти още ли не си говорила с него на такива теми? аз мислех, че сте отминали вече тоя етапПървоначално написано от balon4eee
давай питай го точно така
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз обикновенно пиша пълни глупост ... пиша несвързани неща и по 1 време някой се свържат![]()
q go pitai kak se kazva da vidim kolko vreme 6te se bavi
![]()
Ехххххх.....Използвай класика:
-Какво носиш?
+..............
-Не не не,под тях какво носиш.![]()
Ако и двамата имате интерес един към друг всеки ще се стреми да каже нещо колкото и тъпо да е,а другият да го продължи за да се завърже нещоПоне аз така мисля
![]()
ЕМи то и аз не мога да измисля какво да му пиша на мойто гадже и за тва не му пиша.
Преди време бях така с едно момче.Като се видихме толкова се сконфузвах,че и дума не можех да обеля и накрая просто се отказах.Много го харесвах,ама кат няма какво да му кажа какъв е смисъла изобщо да го зарибявам
Леле за малко спряхме да си пишем и тоя си излизе без да каже даже 1 4аоЕй така най-много се дразня някой като ми направи
![]()
phah
abe na kolko si godПървоначално написано от balon4eee
![]()
aha
4ao
be happy![]()
reotana bavno zagrqva aПървоначално написано от balon4eee
![]()
Питай го какво мисли за политиката на Барак Обама.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Питаш за любим филм, актриса, бг изпълнител, какво мисли за чалгата, къде иска да учи, какво иска да следва, какви жанрове музика и филми харесва, има ли хоби, какво е то, обича ли да ходи на кино, какво мисли за еди коя си група, слуша ли RnB да речем, харесва ли еди коя си песен, какво мисли за стачкуването на даскалите, как тълкува сънищата, в кой сайт има регистрация, как ще празнува новата година, има ли снимка xD, братя сестри има ли, досаждат ли, харесва ли малки деца, обича ли животни, харесва ли зимата, може ли да кара ски, ходи ли това лято на море, ако да къде, има ли домашен любимец...
абе човек, теми колкото искаш![]()
^иска ли да се оженят![]()
Не четох цялата тема....и не знам...но питала ли си го дали е свободен или си има гадже? Нещо такова...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!