- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Във Водата
правили ли сте секс под вода например в морето или пак в някое езеро абе вода да има пак в кво ще да е като исключим под душа![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
немога да го иСключа ще ме хване токаПървоначално написано от snoop dogg_vr4
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ne no sme mislili kato bqhmena basein edin p1t na " bel4in bani" i bqhme tam w detskiq basein i se natiskahme i mn mi se iskashe i wsi4kite mami ni gledaha a az se zaliwah ot smqh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az vednuj 6tqh da go praq pod du6a ama taka i ne se polu4i
pravil sum drugi raboti tam![]()
Миеш бубата ?Първоначално написано от x3eme
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ne samo tovaПървоначално написано от kosder
svirka sa mi pravili pod du6a ama ne be6e ne6to osobeno
po princip ne obi4am mnogo mnogo svirkite
Ех, Боби, де да бяха всички като тебе...Първоначално написано от x3eme
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ti o6te li ne si si legnal kvo prai6 tuka mamin blag
hodi si lqgai 4e ve4e e po4ti 10 4asa...ne e za teb
si4ki razbrame 4e si nekvi ligavo gei4e ama i kinti da mi dava6 pak nqma ti dam si igrae6 s malkiq bob4o![]()
Ne![]()
Is everybody going crazy?!?
Ммм не съм пробвала,но ми звучи яко примерно в басейн.. :P
Въпреки,че от думи на приятели..не са очаровани![]()
Но бих опитала.![]()
ного мокро
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
Оф, толкова ли си нямаш други занимания, ми се заяждаш с хората тука.Прост си, тва всички го разбрахме, ако тва искаше да ни покажеш, спри се вече.Първоначално написано от JIVOTNOTO
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ei kele6 prestani da spami6 sqka tema i da se opitva6 da hrani6 nqkoi
misli6 se za interesen da ama ne siti si prosto kus i kus ti e fitila
![]()
гг джувотно...
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
kolko vreme q tursi taq duma "selektiran" v re4nikaПървоначално написано от JIVOTNOTO
![]()
ku4e koeto lae ne hape
puk i ne bih se u4udil ako ti raste navutre![]()
aidee da ti vidq gurba![]()
еи JIVOTNOTO i x3eme ще ви еба в тумбаците расправяите са на друго място преебавате ми темата![]()
![]()
![]()
ne se penqvi mnogo...vij koi po4na pa togava se karaiПървоначално написано от snoop dogg_vr4
kurva e na maika ti sina ili tam kvoto se vodi6 4e ve4e totalno se oburkah kvo si...nqkuv neres si nai veroqtnoПървоначално написано от JIVOTNOTO
![]()
ами пишете си саобщения или се караите по скаип тук ви не е мястото да се каратеПървоначално написано от x3eme
kakto vijda6 az se opitvam da si mul4a ama toq kele6 da go ostaq da me tup4e nqq da staneПървоначално написано от snoop dogg_vr4
![]()
Pravila sym go v moreto i ne e neshto osobeno.Ne mi haresa mnogo .Ako e preZ denq staraete se da ne privlichate mnogo pogledite pyk i pozite sa pochti ogranicheni.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
puk i vuv vodata se izpada v bezteglovnostПървоначално написано от Lyubeto
![]()