- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Във Водата
Първоначално написано от x3eme
![]()
I zabravih da dopylna i che ako ima po golemi vylni oshte po- trudno stava![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Да,миналото лято в моренцето пробвах....искам отново![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от x3eme
Еххх....да бях делфин.За ригите тройките са съвсем нормални.![]()
А в басейна няа вълни и ако си е твой и ако го почистваш.
В море ... ама не си е оферта ... супер неудобно е ... вълни,солена вода,туристи ... усещанията се притъпяват ... абе кофти работа.
Аз не съм правила под вода, ама от приятелка получих съвет да не правя, защото водата ти измивала секрета и не било яко.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
ти си много тъпа, беПървоначално написано от girl_in_black
или някой те бие с лопата да му правиш свирка?
защо не мислите преди да пишете, толкова ли е трудно?
Пробвала съм във вана на задна прашка... :P Нямам търпение пак![]()
В общи линии е доста неудобно. Голямо ограничение в позите. И само фантазиите преди това са големи. С една дума опитай да не си капо, ама едва ли ще повториш.
x3eme недей обръщай внимание на тоя простак ... Просто завиждат , че повечето мацки те уважават![]()
Няма накакво удоволствие.
Да не говорим, че не искак да влиза ;д
Якото притриване, и аз имах други очаквания, ама уви..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз не съм :P .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
"мухахаха" za kva myha govorim tyka ???Първоначално написано от JIVOTNOTO
i "путьо марийкин " 6e vika6 na sebe si , vnimavai da ne te podhvana azzzzzzz !!!!!!! mindil selski izperidastql!!!!!!!!!!!!
+1 mn si pravПървоначално написано от ZNSDAP
![]()
хаха даПървоначално написано от girl_in_black
По темата : Не съм но съм чувала ,че можело да се лепнат някфи инфекции нз и аз как
![]()
под душа не е кой знае колко различно от това да го правиш прав...но под вода (в басейн) мн имам мерак и даже съм ходил по рано лятото на басейм с приятелката ми че да няма хора и да го правим ама така и не стана
![]()