- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- от вратата...
случвало ли ви се е като се прибирате с гаджето от някаде направо от вратата директно отивате в кревата и почвате секса![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
алоооооооооо спри малко с тея американски филмиПървоначално написано от snoop dogg_vr4
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
slu4valo mi se e ne vednuj![]()
ei maloumen glei si rabotata beПървоначално написано от kosder
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Не ми се е случвало за сега.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аааа.. ньет ньет! хД
Sasho1988
Варна..
Случвало се е да не стигнем и до кревата!!!Първоначално написано от snoop dogg_vr4
![]()
Не баш от вратата. . първо отиваме в моята стая, че майка ми няма да е доволна![]()
Не ми се е случвало![]()
Все още не![]()
Ми точно от вратата не щото тъпото му куче като ме види и побесняваИначе се е случвало като се запътя към вратата набързо да се върна
![]()
Мда....![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
i te takaПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
Да даже много често ни се случва.. прибираме се от ресторант кафв дискотека и веднага в банята и после в леглотои след тва заспиваме
![]()
случвало се даже доста честопонякога почваме и от вратата на асанаиора :P
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
След дискотека - редовно.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
хах веднъж![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Хахха и на мен и то не веднъж. Да ви кажа секса на пода също е якПървоначално написано от Misha91
Азсъм го правил и в асансьор и стълбище хаха беше невероятно преживяване особено адреналина да не ни хване некой много якоПървоначално написано от mila92
![]()
Да,случвало ми се е доста пъти. :P
Първоначално написано от FunnYboY