- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- от вратата...
Не, но ми е мерак някой път да го награбя така ...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ne![]()
Доста пъти ми се е случвало...
не е възможно технически,защото има праг и ако той падне върху мен ще ме размаже на пода.пък и защо да не обичаме шумка?много ги обичам.обаче на гърба имам една голяма бемка с няколко косъма,и затва той ме нарича "цирейчето ми".вече ме е срам да ме облизва на свитло щото после му веждам космите между зъбите.гадно е!да го скъсам ли?от секс?хахаха шегувам се.а sextazy_baby е много тапа крава щото така
Чак пък такова чудо , не ми се е случвало.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Всъщност ми се е случвало. Ама не се бяхме виждали 2 месеца , щото той не беше в България. И аз слизам до долу да му отключа . И като се почнахме още от асансьора и най-накрая ме подпря на външната врата и дайййй...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Случвало ми се е.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми не точно, ама нещо подобно![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Случвало се е като отида в тях и да са почнем веднага![]()
![]()
Имало е доста бурни моменти, които далеч надвишават това... Не мисля, че е нещо, към което бих се стремил задължително
ммм дам!!! даже и до вратата ако стигнеме е добре![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Почти всеки път.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
мнено би било яко
Бе възбуждащо, ама не става така от вратата за краката .. За мене е много важна любовната игра .. Предразполага ме ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
дам...![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ох звучи толкова яко... не ми се е случвало нооо ще сее
![]()
Макар и рядко се случва и е страхотна изненада - веднъж го направихме на входната врата подпрени, отвътре де![]()