.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Mango...

Mango...

Zdraveite iskam da popitam imali magazini na mango v Plovdiv i ako da kade se namirat te?? Iskam da si vzema portomone na mango ,a skoro 6te hodq kam Plovdiv i ako znaete da me orentirate kade ima hubavi portomoneta na armani , dior mango kakvi sa cenite?Sega sam na takava tema i mi se dava okolo 35lv za portomone blagodarq predvaritelno
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Град
    somewhere over the rainbow...
    Не влизам в такива магазини обаче като говорим за марката на която "уж" е портмонето ми се струват мн малко пари....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На Армани и Диор доста, доооста трудно ще намериш портмоне за 35 лева. Иначе в Манго сигурно има, но не мога да ти помогна, не живея в Пловдив

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

ami az na mango haresah za 35 a za drugi margi 6te dam pove4e razbira se prepora4eite mi i kade moga da namerq.....
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    поставяш манго, диор и армани в една категория?

Saatana vittu perkele hate crew!

Тцтцтц да слагаш Диор и Мнго в една категория е смешно Не мисля че ще можеш да намериш портмоне на Диор за по-малко от 300лв. Последно гледа едни в нета за по 308$ а тук в БГ такива ще са още по скъпи

Армани , Диор и Манго са МНОГО РАЗЛИЧНИ НЕЩА ... не мисля ,че има място за сравненеи между тях... Армани идиро са класи над Мандо и едва ли ще дадеш по - малко то 200-300 лв за пормоне от сорта на Диор

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Мисля, че в Пловдив няма магаизн на Манго. Или поне аз не знам за такъв. 35 лева не вярвам да ти стигнат дори за портноне на Манго, а за Армани и Диор, както вече ти казаха, са си направо смешни. Ако разбира се не говориш за имитации, но тях предполагам ги има и в твоя град, колкото и малък да е
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си