- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Правене на клипчета от снимки и музика
Съжелявам ако вече има такава тема,но много спешно ми трябва някаква свястна програма за правене на клипчета от снимки и музика.Много е спешно!Ще съм ви благодарна да пратите и линкче![]()
![]()
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
weezy f baby
![]()
Windows Movie Maker![]()
C:\Program Files\Windows Movie MakerПървоначално написано от Lucho
Да не си правиш бъзик с някого?
Ами обещах на една приятелка,че до Нова година ще и напрая едно клипче.![]()
weezy f baby
![]()
Movie Maker - a може да е бъгнат.Ако разбираш от правене на клипчета и такива работи Camtasia Studio 5 или Sony Vegas Platinum 8
аха пред приятелите се правиш че разбираш от комповеПървоначално написано от d3nz
![]()
![]()
Тази програма я има в всеки компютър.Ако си мислиш,че я нямаш не си потърсил/а добре.Първоначално написано от cherinka
Ми как смяташ,ако я бях намерила щях ли да ви питам!?.....Първоначално написано от pOleNcEtOy
weezy f baby
![]()
ужас толкова много отговори и нито един по темата...какво ви интересува защо и е спешнооо.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
има една която може да ти свърши работа-Photo DVD Maker...въпреки че нова година мина
abe 6to ne mlyknete deteto vi pita ne6to vmesto da se hilite otgovorete kato 4e li ste nekvi idiotiПървоначално написано от LizZz
![]()
![]()
te sa 6e vi dam na vas da se raberete
az izpolzvam proshow gold a vie idioti si merete prikazkite
НЕ!!! НЕ си праи бъзик!!! Тя е жена, трябва да бъде извинена относно компите!!!Първоначално написано от ruger
Как сме бе Fat Boy? За твои сведения не се пише "всмисъл", а "в смиъл"Първоначално написано от BallFace
НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не разбира, защото е момиче иначе да браво, пробвал съм я и е страшнаПървоначално написано от jambo_bs
![]()
Брат, много тъпи изводи си праиш, момичето само моли за помощ...Първоначално написано от LizZz
Виж сладурано знам, че нова година е минала и вече не мога да ти помогна, но ако и трябва помощ за в бъдеще, нещо свързано с щайги пиши ми на skype: Hip-Hop_BLOND13579. В Смисъл аз ше бъде повече от щастлив да ти помогна, а тука освен да ти се изсмеят друго едва ли ше стане...
Peace \\//
Само с ядене става ама и ти си тръгнал да поправяш грешки, а колко тъпа направи... Точно "в смиъл" се пише знаеш ли... Гледай какво пишеш като ще поправяш някого. Не е извинена, че е жена. По-малко интерес ли имат жените към софтуера от мъжете?Първоначално написано от HipHopBlond