Значи това може да ви се стори малко глупава тема но...имам си сериозен приятел.Той отдавна иска да правим секс и аз също но има проблем...наистина той успява много да ме възбужда дори само като ме бара и така нататак но аз не съм правила досега секс но съм отворена с пръсти...както и да е това бяха стари неуспешни опити просто и момчето беше доста некадърно...и сега когато го искам се страхувам как ще мине всичко и дали ще ме боли...чувала съм че малко алкохол преди това би подействало успокояващо и отпускащо но едва ли би спряло болката..искам малко мнения и съвети...
вземи си куче
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
ooo povqrvai mi alkohola samo 6e vlo6i ne6tata
otpusni se i dai vsi4ko ot sebe si za da postignete celta si
bolka moje i da nqma vse pak pri vsqka e razli4no![]()
Е тя болката е кракта и не е кой знае колко силна, няма да умреш всеки случай от нея.А и наистина МАЛКО алкохол може да ти помогне да се отпуснеш.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
sled kato sam otvorena shte ima li nujda otnachalo da se deistva otnovo s prasti?Първоначално написано от girl_in_black
ne si nqkva konservena kutiq 4e da si otvorena....Първоначално написано от Mariolcheto
i malko rabota s prusti nqma da e izli6na![]()
Ako naistina beshe sigurna che si gotova da go napravish i che iskash da go napravish , izobshto nqmashe da se zamislish dori za bolki i takiva neshta . Pyk i kvo se pritesnqvash tolkova shtom si "otvorena s prysti" edva li shte e chaaak tolkova silna bolkata.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ами според мен пръстите нищо не са направили и не са те отворили, а просто те е боляло, защото са първото нещо влязло там. Считай се за девствена, честитоПросто му кажи как стоят нещата, ако още не си, първият път не е толкова страшен, става дума за една минута болка и после цял живот удоволствие
Но имай в предвид че пенисът си е пенис и няма да има нищо общо с пръстите, ще боли много повече. Важното е да си възбудена и да не се стягаш, алкохолът не чак толкова. Успех и пиши какво е станало
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Първоначално написано от 6IBIDAK
![]()
![]()
![]()
![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Първоначално написано от ubuntu
![]()
Давай смело
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
това разбиПървоначално написано от ProstoPesho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samе shit... different way
Абе това младите мноо прост народ сте ... изчакай да те възбуди на МАКС. Застани ж удобна за него поза... предпоръчвам кучешка... отпусни се едно хубаво , адени му един кондом вземи си един лубрикант от серииките на дурекс... и давай на купона. кажи му да влиза леко и бавно. и си го напраляваи .. младежа да не е телепат я.
бтв като запърви пт може и да не е голям фурор... по натам вече е друга раота.
Ае успех.. и незабравяй че като духаш е хубаво и да гълташ. и чеспермата само мирише гасно инаце най често е просто соленка.
Пази си здравето
Момиче, това не е кланеспокойно не е болка за умиране... освен ако ти не си се стегнала много, а той не е прекаленно груб, което надявам се няма да е така. Отпусни се, кажи му да е нежен иии те така
![]()
![]()
1во с пръсти неможе да те отвори ... 2ро отваряне като термин за отнемане на девствеността е бая неточно .. и 3то -> девствена си до проникване на пенис в теб
Значи, пръсти са желателни, защото ще те накара да се отпуснеш поне още малко, + това ще поразшири малко отвора и не на последно място, ще се увлажниш повече... боли при самото проникване, т.е. 3 секунди ако е от бавните.... Алкохол изобщо не ти препоръчвам, от него се дехидратираш колкото и да е малко, при теб ще окаже влияние, повярвай, аз от една бира или 1 чаша вино и за секс и да не става дума! ако си суха и нямате лубрикант - използвайте слюнка, влиза по лесно ... това е от мен
Най важното е да си спокойна и отпусната, ако хората толкова много ги болеше и тн 1во нямаше да се прави секс, 2ро момичетата на твоята възраст щяха да са мъртви ... => нищо страшно няма, остави го да прави каквото знае а ти се изкефи а момента, не се страхувай
Наблегнете повечко на любовната игра за до се възбудиш и отпуснеш. Не мисли за болката. Може изобщо да я няма след като си разкъсана. Отпусни се и мисли колко ще ти е хубаво. Той ще свърши останалото.
Първоначално написано от Lyubeto
Първоначално написано от Lyubeto
Напълно съгласен,алкохол в леглото - лоша идеяПървоначално написано от x3eme
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
"3то -> девствена си до проникване на пенис в теб "
морално да...но медицински - девствена си докато се разкъса девствената ципа(химена май беше ) ...т.е. може да стане дори кат караш колело![]()
Тогава се си мисля че термина не е дефлориране или отменане на девствеността... а това че се е скъсала девствената ципа не значи че не е девствена... някакси, дори и ципата да е скъсана, тя няма да е толкова колкото трябва да е + момичето е тясно ... все тая.... не карайте колелаПървоначално написано от MetalL
![]()
Алкохол в никакъв случаи!И да ще те боли защото си още тясна,но няма нищо страшно
Направи го,ако тооолкова те боли вземи болкоуспокояващи ;] Но алкохол в никакъв случай,поне аз така си мисля![]()
Така еПървоначално написано от x3eme
Пък и зависи приятелят ти дали е внимателен и така на татък
Всичко е до нагласа
![]()