- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Адски Болки ...
Здравейте !
Много съм притеснена..на 14 години съм и от 2-3 дена пишкам кръв.Изпитвам адски болки докато уринирам..нещо ужасно е.
Незнам какво да правя..страх ме е да отида на лекар..
Дайте някакви предположения какво ми има![]()
Винаги съществува вероятността да ти е дошло за пръв път...
Ако случаят не е такъв, обърни се към лекар, защото щом се стига до кръв, работата не е на добре.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Първоначално написано от amazonkata90
nevuzmojno e da mi idva za pruv put..imam cikal ot 3 godini..qvno 6te trqbva da se konsultiram s lekar![]()
Отивай веднага на лекар!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Правилно...!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Raise your fist!
Жалничката...Ми аз съм чувала,че кОгатО чОвек има язва,тече кръв пи уриниранетО..
Или кактО казаха пО-нагОре мОже да е от първоначалното идване на менструацията...{но ти каза,че имаш ..и то от доста време....}КатО се замисля няма гОляма верОятнОст да е от цикъла,защОтО пО-принцип не бОли при уруниране,но знае ли чОвек..
Дано да е нещО малОважнО..
![]()
♥Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!♥
--------------------------------------------------------
I'm buSy..you are ugly..have a nice day..! (bye)(finger)(smile)
Цистит! Заминавай на лекар, за да не стигне възпалението до бъбречните легенчета! И не се залъгвай по бабини рецепти за чайчета и хапчета на билкова основа!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много неща може да са
По-добре отиди на лекър
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Бягай към личния за направление!!!!!![]()
![]()
бжее мани личния лекар веднага отивай при гинеколога той преглежда матката и т.н. стискам палци да не е нещо сериозно щот като гледамкъсмет
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Недей да гадаеш какво е, а отивай възможно най-скоро на лекар ... !
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Нали за да отиде на гинеколог и трябва талон от лекаря! И за да бъде хоспитализирана- пак /освен ако не мине през Бърза помощ/!Първоначално написано от пLiнцесkъ
Към авторката- Върви при личния и не слушай глупотии, че като пишкаш, проблемът може да е от матката!![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Отивай на докторПишкането няма нищо общо с матката,бе
![]()
Успех, ще стискам палци![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
според мен иди на лекар
Най-вероятно цистит, но тичай на лекар задължително!!
Don't tell me what I can or can't do !
Явно още август месец е взела мерси![]()