.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво да правя?

Ами..както изглежда съм болен от шарка (варицела)точно сега .

Вероятният вирусоносител беше един съученик дет си беше отишъл с обрива за 1 ден 1 седмица преди ваканцията .Понеже сме близки ми се случва да излизаме или да се изпращаме .Предходните и този дни също беше така(пък и без това седи на 1м от мен )Понеже не съм карал се поитересувах кога тр да стане ясно длаи съм болен и през въпросния период се проверявах (об до 1 седмица)а вече минаха 2 пълни .Но..
    Днес когато се къпах забелязах мънички пъпчици (каквито тр да са в началото) на доста места а вече усещам сравнително слаб сърбеж .Така че ,ако отида на експертиза (мама е завършила медицина и понастоящем чете в съседната стая ) резултат ще е че съм болен и тр карантина точно по това празнично време .Ясно е че ще ми се наложи откажа масови новогодишни чествания , но въпроса е и кога да кажа на семейството утре сесра ми заминава за казанлък и ще е мн кофти да й разваля новата година(макар че колкото си по-стар ,толкова карането е по-зле)а пък мама и татко си имат важни работи след това ...
    Така че дали да кажа възможно най рано или да се държа по-странно и да ги оставя да празнуват .
    А най-добрата новина че ще съм здрав за училище и класните...

емиии...нз

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Олеее, това е мега кофти.. ти няма как да скриеш, защото до утре-другиден предполагам ще имаш пъпки по цялото тяло. А сега това може пък да е някакъв обрив или не знам.. но ако пъпчиците са по корема.. сори
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

е поне ще с еопитам да спася сетра(заминава утре дано да е по-рано) ми иначе и по корема има

Град
    Перник
    Абе кво ще те отлъчват от света.Я най-добре отиди на купон и зарази всичките щот като пораснат е по-опасно да се кара шарка..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Абе кво ще те отлъчват от света.Я най-добре отиди на купон и зарази всичките щот като пораснат е по-опасно да се кара шарка..
    това изказване ме изкефи А сега сериозно, недей да заразяваш приятелите си, като ходиш на купони, някои не са карали шарка и може никога да не карат, а ако ги заразиш може много трудно да им бъде, така, че недей. Относно сестра ти, нека замине и тогава кажи на ваще че си забелязал, че имаш пъпки, ако нямаш температура, значи си супер. Даже може и да не им казваш поне за Нова Година, освен разбира се ако се чувстваш зле.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Перник
    Ем кво..според мен 100% ще карат шарка.Като им се родят деца и се заразят?ко ще стане..още по зле за родителя..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Мега фен
    Град
    София
    Колкото по- късно я карат приятелите ти, толкова по- зле- ти на колко си? Според мен не рискувай да не стане някаква епидемия. А сестра ти карала ли я е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си