.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Моля за съвет..?

Аз съм на 15 приятелят ми е на 16.И двамата сме девствени.Много го обичам и знам,че искам той да ми бъде първият,но незнам кога.Много съм объркана-хем имам желание,хем малко ме е страх и винаги когато имаме възможност да го направим се разколебавам.От друга страна знам,че той иска,казал ми е че ще ме чака колкото е нужно,но това че го карам да чака някакси ме кара да се чувствам неудобно..а и виждам как приятелите му постоянно му намекват да направи нещо по въпроса защото всички вече са правили секс а не искам аз да съм причината той да става на посмешище..Ох незнам моля ви посъветвайте ме какво да правя

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

айдеееееееее.секс вече се прай за престиж.ти кво като се чукаш с него им събирай такса на приятелите му като в игледат.незнам дали знаеш,ама принципно секс-а е нещо което е лично и не е много за споделяне с др хора освен,ако не сте си бивши,ама в случая ако те изчука май ще си доста известна в квартала

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    6tom ti e kazal 4e go iska no 6te 4aka kolkoto trqbva kakuv e problema
    ne obru6taite vnimanie na tiq koito vi se podsmivat....tva e adski tupo ama kakto i da e
    6tom se 4ustva6 razkolebana vseki put kogato vi se otdade vuzmojnots da go napravitte zna4i ne se 4ustva6 napulno gotova,suberi si mislite,podredi gi obmisli go i togava re6i sama kak da postupi.da go napravi6 ili ne

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    недей да гледаш другите какво правят...направи го когато ти самата си готова.Как искаш да си спомняш за този ден ? Като най - прекрасния или като грешка. Бъди сигурна че го искаш и тогава го направи...гледай да не съжаляваш.

Повече от фен

Re: Моля за съвет..?

Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    Аз съм на 15 приятелят ми е на 16.И двамата сме девствени.Много го обичам и знам,че искам той да ми бъде първият,но незнам кога.Много съм объркана-хем имам желание,хем малко ме е страх и винаги когато имаме възможност да го направим се разколебавам.От друга страна знам,че той иска,казал ми е че ще ме чака колкото е нужно,но това че го карам да чака някакси ме кара да се чувствам неудобно..а и виждам как приятелите му постоянно му намекват да направи нещо по въпроса защото всички вече са правили секс а не искам аз да съм причината той да става на посмешище..Ох незнам моля ви посъветвайте ме какво да правя
    Виж запази се още,не ги слушай тез.Те още си мислят ,че като някой каже СЕКС е смешно.Не е до това колко си изчукал и колко са те изчукали.СЕКСА не е състезание,секса е любов и удоволствие.Според мен изчакай до когато ТИ САМА решиш че е необходимо.Той щом е казъл че ще те чака значи ще те чака
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    недей да гледаш другите какво правят...направи го когато ти самата си готова.Как искаш да си спомняш за този ден ? Като най - прекрасния или като грешка. Бъди сигурна че го искаш и тогава го направи...гледай да не съжаляваш.
    +11111111

Голям фен Аватара на Remini
    Това е просто един секс...Цял свят го практикува,не виждам какво те притеснява
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от Melesyo
    секс-а
    nuff said
    Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/

Супер фен

Re: Моля за съвет..?

Вие,за да угодите на приятелите му ли ще правите секс или заради вас самите?
    ...Според мен щом се колебаеш значи още не трябва да го правиш И щом момчето няма нищо против какво има да ти е гузно? Той и да има и да няма против - ти решаваш кога му е времето!
    Ако за него е по-важно какво мислят околните и дали му се смеят или не...значи е тъп хлапак,както повечето Но както виждаш явно има доброто намерение да послуша теб,а не приятелите си.И нормално - да не би да го прави с тях?!

Град
    varna
    виж какво ще ти кажа аз: това че другите са го правили не е критерий,че и на теб ти е дошло времето и ти да почваш. Това е въпрос на личен избор, а щом приятелят ти ти е казал,че ще те чака колкото е необходимо ок не се влияй от мнението на другите. Той няма да стане на посмешище само защото ти трябва време

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ne obru6taite vnimanie na tiq koito vi se podsmivat....tva e adski tupo ama kakto i da e
    6tom se 4ustva6 razkolebana vseki put kogato vi se otdade vuzmojnots da go napravitte zna4i ne se 4ustva6 napulno gotova,suberi si mislite,podredi gi obmisli go i togava re6i sama kak da postupi.da go napravi6 ili ne
    Haпълно съм съгласна

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    На седмото небе ;]
    Ми давай,няма от какво да се страхуваш-така или иначе ще го направиш някога

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Страшни приятели има тоя пич. Ставал за посмешище пред тях, защото не бил правил секс. Всъщност тва може и да е само за пред тебе, неква постановка, за да се почувстваш гузна, че не му пускаш още. Има ги секви, дори съм ставал свидетел на подобни неща.
    А относно тва, че щял да чака. Не бъди сигурна, той може да си говори, че ше чака, но в същото време да си мисли "аре бе писна ми от тая, нема ли да отваря краката вече".
    Каквото и да ти кажат тука съм сигурен, че ше клекнеш много скоро, от страх да не те зареже. Винаги става така.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Така е.А и едва ли ще ти е приятно целият квартал да знае

В крайна сметка реших да го направя когато се чувствам готова,ако той ме обича ще ме чака..не искам да ставам като другите курви Благодаря на всички!

Град
    Where it's cold and it's dark ...
    Ако му имаш доверие и ако го желаеш достатъчно силно - тва не те прави курва.
    Only dead trees are growing hear
    as it comes from a far
    ............FUNERAL FOG!

Цитирай Първоначално написано от Deathcrush
    Ако му имаш доверие и ако го желаеш достатъчно силно - тва не те прави к***а.
    Да,така е,но ако го направя само заради него и после се окаже че е бил с мен само за едното ебане..

Град
    Where it's cold and it's dark ...
    така да... ама ако иска само секс ти ще се досетиш...не знам тия неща се усещат дори и да ти отрича и дори да с прави на ударен... ако е искрен че разбереш ако не пак ще си проличи дали е с теб заради секс или и заради нещо друго...
    as it comes from a far
    ............FUNERAL FOG!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Deathcrush
    Ако му имаш доверие и ако го желаеш достатъчно силно - тва не те прави к***а.
    Да,така е,но ако го направя само заради него и после се окаже че е бил с мен само за едното е**не..
    ponqkoga nqkoi tursqt sex bez zadrujki sled tova no trqbva da se uto4nqvat tezi ne6ta predi a ne sled nego za da nqma naraneni

muhah
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    Търговище
    АМАН от еднообразни тъпи въпроси, решението си е ваше, а не на някакви 'форумци' . Успех!
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

хайде не се дърпай толкова, все някога ще се наложи да го направиш а 6том и той те разбира, нищо не те спира.

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Страшни приятели има тоя пич. Ставал за посмешище пред тях, защото не бил правил секс. Всъщност тва може и да е само за пред тебе, неква постановка, за да се почувстваш гузна, че не му пускаш още. Има ги секви, дори съм ставал свидетел на подобни неща.
    А относно тва, че щял да чака. Не бъди сигурна, той може да си говори, че ше чака, но в същото време да си мисли "аре бе писна ми от тая, нема ли да отваря краката вече".
    Каквото и да ти кажат тука съм сигурен, че ше клекнеш много скоро, от страх да не те зареже. Винаги става така.
    +
    е не винаги става така но в повечето случеи....
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Никой от форума не може да ти вдъхне доверието за приятеля ти или смелостта да го направиш!!!Сама решаваш ако съдя по мои приятелки - те вече са го направили за спорта... до толкова са се вманиачили да го направят че даже загубиха себе си!!! Ако съдя по мен - не го прави още докато буквално не ти се прииска безкрайно много без колебания...без съмнения и отказвания в последния момент! Това е израз на любов!!!
    Виждам че не си като днешните к***и и не мисля че някога ще станеш!!! А за приятелите му и това ми е много познато ама не им обръщай внимание надали ще спрат с ебавките някога!!! Пък той ако е зависим от тях си представи колко държи на теб!!! Щом до сега не ги е слушал значи за него ТИ си по важната!!! Успех мацка!!! Искрено ти го желая!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си