- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
От доста време пиша теми за едно момиче, което харесвам от много време... Последните 7-8 месеца по цял ден само тя ми е в главата преди около 5 месеца и казах, че я харесвам обаче по доста тъп начин го направих малко се оплетоха нещата и от тогава не съм я занимавал с такива работи...
Въпроса ми е следния:
Не искам да я забравя, немога, не искам, какво да направя?
Наистина много я обичам и знам, че аз не съм за нея, поне не все още и съм сигурен, че някой ден ще бъдем заедно просто трябва да стана някаф супер луд, защото не че сега не съм, но тя заслужава най-доброто, сигурен съм, че никой няма да я обича повече от мен, но това ли е най-важното на тези години? На 16 съм... и тя....
Един приятел също я харесва последно време, но той незнае, че аз я харесвам и съм й казал и общо взето, на него по му се получават нещата, разсмива я прави я щастлива, та нали ЩАСТИЕТО е най-важно?
Опитвам се да й бъда приятел, старая се, но немога да се сближа с нея и винаги се притеснявам, когато говоря с нея... По принцип не ми пука, когато говоря с други хора, но когато говоря с нея, някак си... Нали се сещаш?
И да въпроса: К'во да прая?
Моля без тъпи коментари :Р Благодаря
NqKaF si TaM :P
Само една мисъл ще ти припомня: "Съдбата обича смелите"
Нали знаеш, проба - грешка, проба - грешка. Днес това е момичето на живота ти, утре е друга. Докато стоиш и зяпаш нищо няма да получиш. Пробвай пък каквото стане. Успех!
All we got iz us ...
Ami az probvah ama ne se polu4i...... i vyprosa e i sq kvo? 4akame?
Моя случай беше същия преди повече от година.Какво ли не направих и нищо не се получаваше.След доста разговори с приятели, роднини и т.н. реших, че ще е по-добре да я оставя.Няколко дни по-късно тя ми писа и всичко се получи изведнъж.
Давай смело напред пък, ако не се получи, знай, че има и други![]()
flirtyvai s neq,zaribqvai,zaribqvai,razsmivai ,prosto napravi n6,ako ne iska6 nqkoi da ti q vzeme!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Едва ли е Тя.
Но да, пробваш. С гледане едва ли ще има голямо развитие. А пък и впоследстие, ако не действаш все ще се чудиш какво е можело да стане, дали пък не си изпуснал Любовта на живота си... етц.
Madness is genius.
Не пропускай шанса да опиташ да разчупиш леда,може пък да се получи ако ли не животът продължава тя губи![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
![]()
![]()
![]()
tq sigurno ti e kazala kakvo izpitva kam teb .smisal dali moje da stane ne6to ili ne.ako pak ne znae6 ot tova po lesno nqma.vijdam 4e se sre6tate 4esto ili pone s takova vpe4atlenie ostavam.ako e taka to tova samo ti pomaga.
i taka az sam momi4e i da ti kaja nqma tap na4in da predloji6 na nqkoe momi4e.za6toto o6te ne poznavam tokova na koeto ne mu e hubavo da 4ue 4e e haresvano ili obi4ano.a sled kato ti ve4e si i go kazal to znai 4e tq w o4arovana ot tova i go pomni kolkoto i otdavna da e bilo.sega ti ostav d ai go dokaje6.okk vijdam 4e se starae6.no nedei taka![]()
![]()
dai malko po smelo.nima i kato tragne6 sas neq 6e se darji6 taka i 6e se 4udi6 kakvo da i kaje6.
![]()
![]()
predstavi si 4e hodite i se draj taka vse edno e istina za6toto povqvai mi tq iska ot teb da si 4esten i otkrit samo taka ima6 6ans da q spe4eli6.no ne se uvli4ai. da ne tragne6 da q celuva6 ili pak da q revnuva6 ot dr mom4eta .nedei samo 6e q nakara6 da se otdale4i ot teb .imai tarpenie sled kato q obi4a6 iskreno tq 6e go zabeleji no za jalost ne moga da ti kaja koga
dokolkoto do tova 4e trqbva da stava6 po lud nedei.obedena sam 4e tq tarsi sigurnost a taka nqma da i qdade6.po dobre ne se promenqi a se otpusni i badi sebe si uspeh i vesela koleda
moje i da pomogne ne s e sramuvai
![]()
![]()
![]()
![]()
neznam prosto kogato sym pokrai neq i otna4alo vinagi mi e nqkvo napregnato posle se otpyskam no pak ddz nqkvo az ne sam ot nai-6umnite nali za da mi obyrne nqkvo specialno vnimanie, neznam i az...
Problema e 4e ne govorq mnogo moje bi... neznam trqa pomislq vyrhu tova ;D
Вярвам повече във нея,
отколкото във себе си.
Виждам смисъла на живота,
в погледа й.
Ако я няма, не виждам смисъл да остана.
И съм 100% сигурен, че някой ден ще бъдем заедно не 100% а 10000000000000000000000000000000000000000000% .......
Но кога и аз незнам![]()
samo edno moga da ti kaja badi sebe si.taka 6e q spe4eli6 opredeleno .no govori s neq i to kolkoto moje po 4esto .a i kato doide momenta predloji i otnovo 4e tq nqma da doide i da ti kaje: abe ei ti mi predloji predi vreme iska6 li da probvame sega.![]()
imai tarpenie .s nego 6te postige6 vsi4ko.mnogo hubavi 4uvstva izpitva6 badi siguren v tova. tq samo moje da se gordee s tova i da znnae ot men istinska 6tastlivka e![]()
![]()
![]()
Прережи си венитеее![]()
![]()
![]()
А уе човек не севпрюгай толковремето лекува всичко :P :P
впрягай* времето лекува*![]()
Абе незнам кво толкова харесваш в нея , но се пак не е единствена има и много други![]()
Ама той си иска тази, не иска другиПървоначално написано от Prophecy
![]()
еlsy![]()