От доста време пиша теми за едно момиче, което харесвам от много време... Последните 7-8 месеца по цял ден само тя ми е в главата преди около 5 месеца и казах, че я харесвам обаче по доста тъп начин го направих малко се оплетоха нещата и от тогава не съм я занимавал с такива работи...
Въпроса ми е следния:
Не искам да я забравя, немога, не искам, какво да направя?
Наистина много я обичам и знам, че аз не съм за нея, поне не все още и съм сигурен, че някой ден ще бъдем заедно просто трябва да стана някаф супер луд, защото не че сега не съм, но тя заслужава най-доброто, сигурен съм, че никой няма да я обича повече от мен, но това ли е най-важното на тези години? На 16 съм... и тя....
Един приятел също я харесва последно време, но той незнае, че аз я харесвам и съм й казал и общо взето, на него по му се получават нещата, разсмива я прави я щастлива, та нали ЩАСТИЕТО е най-важно?
Опитвам се да й бъда приятел, старая се, но немога да се сближа с нея и винаги се притеснявам, когато говоря с нея... По принцип не ми пука, когато говоря с други хора, но когато говоря с нея, някак си... Нали се сещаш?
И да въпроса: К'во да прая?

Моля без тъпи коментари :Р Благодаря