.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Трудно се открива любовта...

Защо става все по трудно да се открие любовта? Обикновенно момче на 19 години се опитва да я намери, но нещо все не става..всякаш любовта я няма..да не говорим за приятелството..Защо света и хората станаха толкова студени..защо всичко се промени..защо всички мислят само за секс, за материални неща като коли, пари и тн...това ли са хората, живота, света? Не мога да повярвам, че се изпариха истинските момичета, онези които търсеха в едно момче и нещо духовно...всичко е материално..всичко е само лъжа...за това ли да живея? Ако не седя по сайтовете за запознанства и по форумите..ще съм на улицата, ще бъда сам, а да заговарям случайни хора не искам, ще ме помислят за луд, а аз може би съм най-големият луд и ненормалник..щом не намерих и приятели и каквото и да било дори и от нет-а..всичко се променя, защо не се промених и аз и не вярвам на други неща..а не на тази заблуда..омръзна ми от този скапан живот и от тази надежда ;(

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    razbiram te,naistina!prosto nqma,kak,sig sum,4e 6e sre6ne6 podhodq6oto momi4e!,i istski priqteli,ne se ot4aivai!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Живея с надежда, но и тя вече се изпарява....

Град
    Плевен
    Любовта съществува, но се среща все по-трудно.Аз я открих, но тя реши да избяга...Както и да е..Света се променя искаме или не...За приятелите...какво да ти кажа и аз съм така.Повечето от съучениците ми или само се напиват или си седят пред компа и играят некфи игри, не че аз не играя и такива работи, но някои се превземат

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Snejkou
    Живея с надежда, но и тя вече се изпарява....
    6e stane,6e vidi6! lubovta 6e te nameri,kogato nai-malko o4akva6! kusmet
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Трудно се открива любовта...

Не мога да повярвам, че се изпариха истинските момичета, онези които търсеха в едно момче и нещо духовно...всичко е материално..всичко е само лъжа...за това ли да живея? (
    не са се изпарили истинските моми4ета,но е вярно 4е са останали малко индивиди от тях.аз съм моми4е и мога да кажа същото за мом4етата,защото напоследък един свястен няма около мен
    предполагам си студент-опитай се да се сприятелия с някой състудент или си хвани работа и от работата-все ще си намериш приятели или ще се влюбиш в някое "истинско" моми4е
    I can't stop myself from loving you <3

Бих ти казала "не се отчайвай ще я откриеш,сама ще дойде" само дето и аз напоследък взех да се отчайвам,или я няма ли я срещаш и все нещо ще се случва за да я загубя.Странна е тая работа
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

хм ами и аз съм може би в същото положение като теб...всички около мен се оказа предатели,в момента в който най-малко очакваш те предава някой на когото си държал и кво отрих любовта ,а тя си отиде и аз се питам останаха ли истински хора на тоя свят,хора който са ти приятели заради самия теб, а не заради нещо друго...все по-малко са истиските и свясни хора
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    istinskite momi4eta ne sa se izparili no vse pak vina imat i mom4etata koito sa gi naranqvali

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Любовта се намира лесно. Трудно се задържа след това.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Трябва време да намериш истинската.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    А ако се намираше лесно,щяхме ли да и придаваме такова голямо значение..?
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Защо става все по трудно да се открие любовта? Обикновенно момче на 19 години се опитва да я намери, но нещо все не става..всякаш любовта я няма..да не говорим за приятелството..Защо света и хората станаха толкова студени..защо всичко се промени..защо всички мислят само за секс, за материални неща като коли, пари и тн...това ли са хората, живота, света? Не мога да повярвам, че се изпариха истинските момичета, онези които търсеха в едно момче и нещо духовно...всичко е материално..всичко е само лъжа...за това ли да живея? Ако не седя по сайтовете за запознанства и по форумите..ще съм на улицата, ще бъда сам, а да заговарям случайни хора не искам, ще ме помислят за луд, а аз може би съм най-големият луд и ненормалник..щом не намерих и приятели и каквото и да било дори и от нет-а..всичко се променя, защо не се промених и аз и не вярвам на други неща..а не на тази заблуда..омръзна ми от този скапан живот и от тази надежда ;(
    Добре дошъл в моя свят... важното е да нети пука... караш напред и това е... то вярно рядкост са, но ги има някъде там...

Супер фен
    И аз си казвам същото за хората и света изобщо... И на мен не ми харесва какво става около мен.... и аз явно съм ненормална според много хора,НО си намерих момчето за мен и ми е добре,а другите сега дръвце да гризат като много знаят!
    Така че не се отчайвай! ще си намериш момичето

Град
    Враца
    Е, това е ясно. Сам си си го направил така. Изглежда не си потърсил хора, с които да се чувстваш добре и сега бързаш да се оплакваш по форумите. Е, оплаквай си се, нищо няма да промениш А и си на 19, какво си видял въобще от живота, като той е пред теб?
    еlsy

Град
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    наистина трудно се открива , търсиш я , търсиш я а тя накрая в тъмното ти излезе из отзадзе и ти забие един мазен хуи в газа.е тфа прави любовта
    да така е колега.. какво да се прави.. живи и здрави пък другото може би някой ден ще дойде пак...

спри да я търсиш тая любов... тя ще те намери тогава, която най-малко очакваш.... това ти проблема..... а иначе споделям мнение, че всички станаха по студени и че всички мн се отнесоха по материалното...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    спри да я търсиш тая любов... тя ще те намери тогава, която най-малко очакваш.... това ти проблема..... а иначе споделям мнение, че всички станаха по студени и че всички мн се отнесоха по материалното...
    еми така е всички се отнесоха по материалното... а бе... аз лично предпочитам грозна и дебела но да има акъл е да се разбираме ... отколкото да имам хубава слаба фиданка ама постоянно да се караме и да се дразниме един друг... а пък ако е и тъпичка... въобще не ме интересува...

Град
    Сливен

Напълно съгласен много приятели са ме прецаквали,но главата горе и само напред друг начин няма.Ама както казвам шефа си знай работата.
    Get what you can and never get back

Мега фен Аватара на Mi6inka
    точно когато спреш да се вайкаш и да се луташ в търсене на "истиснката любов" ще се появи.... Тва не е нещо което като повдигнеш 1,2 камъка и тя ще е отдолу... истинското се създава не се намира... намира се човек,достатъчно сериозен и достатъчно имащ какво да си каже с теб за да го създадете това истинско... и повярвай такъв човек има.. просто най-верояно не подозираш че е той или все още не си го срещнал....

Не само свястните момичета са малко,но и свястните момчета ... напълно те разбирам,въпреки че съм момиче, знам какво ти е ... и за жалост и истинските приятели са малко,вече почти на никой не се доверявам ...
    Но не се предавай ще срещнеш точното момиче и истински приятели... Само не се отказвай и всичко ще се нареди

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не трябва да се отчайваш толкова..реалността е кофти,но това е положението...вярвай,че един ден ще я срещнеш и ще стане така.

Само да кажа, че аз съм общителен човек, не мисля, че сам съм си го направил така да ми е гадно и прочие..просто така се получи, но не по моя вина. Нямам вина за това, че искам да се запозная с нови хора, че всички се надуват и прочие..

Е не
    phah

Град
    Враца
    Всички ние обичаме да прехвърляме вината на някой друг. Така е най-лесно, нали? Ок.
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си