.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Еми ако така изглежда ок, но не е вината в мен, аз ли съм виновен, че се опитвам да се запозная с нови хора, а те са с прекалено голямо самочувствие без покритие и прекалено тъпи?

Голям фен Аватара на Remini
    Мисля,че имаш нужда от един здрав секс
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

za6to li i az sam na s16tyty mnenie kato teb (avtora) ;( .....
    www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
    Azzzzz!

Re: Трудно се открива любовта...

Цитирай Първоначално написано от Snejkou
    Защо става все по трудно да се открие любовта? Обикновенно момче на 19 години се опитва да я намери, но нещо все не става..всякаш любовта я няма..да не говорим за приятелството..Защо света и хората станаха толкова студени..защо всичко се промени..защо всички мислят само за секс, за материални неща като коли, пари и тн...това ли са хората, живота, света? Не мога да повярвам, че се изпариха истинските момичета, онези които търсеха в едно момче и нещо духовно...всичко е материално..всичко е само лъжа...за това ли да живея? Ако не седя по сайтовете за запознанства и по форумите..ще съм на улицата, ще бъда сам, а да заговарям случайни хора не искам, ще ме помислят за луд, а аз може би съм най-големият луд и ненормалник..щом не намерих и приятели и каквото и да било дори и от нет-а..всичко се променя, защо не се промених и аз и не вярвам на други неща..а не на тази заблуда..омръзна ми от този скапан живот и от тази надежда ;(
    Евала пич....мн малко момчета останаха като тебе...с риск да кажа никакви...за огромно съжаление....това е живота....или ти прецакваш или винаги си првецакания...средно положение няма...от личен опит го знам...! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!

Град
    Враца
    Еми ако така изглежда ок, но не е вината в мен, аз ли съм виновен, че се опитвам да се запозная с нови хора, а те са с прекалено голямо самочувствие без покритие и прекалено тъпи?
    Ми пак ти си виновен, нали ти казвам... такъв ти е кръга от познати. А може би ти си с прекалено голямо самочувствие и всички ти се струват "тъпи" и т.н. И аз мога да се оплаквам, че не всички ме разбират, че ме боли главата, че имам 4ка по биология... ма кой е виновен? Аз! Иначе се радвам, че има такива като теб, които да искат момиче не заради секса. Хубаво е, да. Радвам се, че те има! Три пъти УРА за Snejkou
    еlsy

Аз се прехвърлих в София за да уча и живея, иначе не съм от Сф и трудно е да намеря нови приятели, познати щом съм на ново непознато място, още повече, че хората са студени..да отида да ги карам на сила да ми станат приятели ли? ми не става...сигурно сега пак не съм прав..

Град
    Варна
    пич,напълно те разбирам..само че не само момичетата са станали студени..бих казала същото за момчетата.. и аз съм била мн пъти наранявана от сякви простаци,търсейки"идеалния " но уви.. ше си остана с търсенето,ако има някой тук който може да обича само 1 момиче и да е свестен тип нека ми пише (ще се задръсти сайта ХАХА.. схванахте иронията ^^ )

Град
    Враца
    Ми няма да казвам прав ли си, не си ли. Няма да споря и да се карам, не съм ти никаква. Само за едно ще те упрекна Защо си си решил, че в София хората са студени? [Пак излиза, че друг ти е виновен, а? ]Не съм от София, но пък има толкова мили и добри хорица във форума от София, което ме навежда на мисълта, че не може да говориш конктретно къде има хубави и къде лоши хора Сега като идеш там, ще започнеш на ново всичко и ще видиш, че всичко ще се оправи ) Ма бъди малко по-положително настроен, дее
    еlsy

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Мисля,че имаш нужда от един здрав секс
    Иначе нищо не се е променило. Както винаги е имало хора, търсещи материалното, така е имало и такива, които предпочитат духовното. Същото е и днес.
    А и това за София са пълни глупости.
    Разбирам те отлично. Любимото ми занимание е да се жалвам и да се оплаквам. Само че наистина това с нищо не ни помага.
    Don't worry, be happy!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Докато се вайкаш така до никъде няма да отидеш.Има хора който и мен не ме разбират,защото аз в моя квартал са повечето двуличници,била съм с тях ии съм разочарована от тях.ПОнякога е нямало с кой да излезна дори.Но има и хора истински,защо си мислиш че всичко се крепи на материалното,хора всякакви-добри и лоши.Всеки влак си има пътници и никога не се отказваи,ако трябваше да се затварям в себе си заради такива неща до сега да съм полудяла.Дърпай нагоре това е

Благодаря за съветчетата :P

Сигурна съм, че ще намериш подходящото момиче и истинските си приятели, трябжва да вярваш в това, да имаш надежда, а не да казваш - Изпарява се вече! Без надежда всичко е безмислено! Все още има свестни момичета, малко са да, нооо ги има, убедена съм в това и още нещо Любовта не се търси, тя сама идва при нас а дотогава ти не се отчайвай и не се отказвай! Успех

Разбирам те напълно...От толкова много време не мога да си харесам никого.Просто или всички мислят за секс или са някакви супертихи и не търсят никакъв контакт. А и аз-може да не съм някаква суперяка мацка,да нямам огромни цици и да не съм като вейка,но не съм пък чаааак толкова зле...Или може би се заблуждавам. Просто винаги удрям на камък-или момчето,което съм си харесала има приятелка,или то не ме отразява. Просто...SHIT!
    Но все пак- Keep Searching!
    (не е Walking,но и то става,ако решиш да се натряскаш с Johnny Walker заради това,че не можеш да откриел любовта ;] ) Не се отчайвай-не си сам в търсенето!
    Тhe Hell is coming!

Разбирам..доста е гадно и кофти, но какво да се прави..явно нямаме късмет, или по късно ще дойде

Дайте още мнения плс

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    За всеки влак си има пътници..........
    Сокойно ще я намериш.......
    Наистина днешно време трудно се намират приятели и такива дето да те разберат и направят всичко за теб......

Re: Трудно се открива любовта...

Защо става все по трудно да се открие любовта? Обикновенно момче на 19 години се опитва да я намери, но нещо все не става..всякаш любовта я няма..да не говорим за приятелството..Защо света и хората станаха толкова студени..защо всичко се промени..защо всички мислят само за секс, за материални неща като коли, пари и тн...това ли са хората, живота, света? Не мога да повярвам, че се изпариха истинските момичета, онези които търсеха в едно момче и нещо духовно...всичко е материално..всичко е само лъжа...за това ли да живея? Ако не седя по сайтовете за запознанства и по форумите..ще съм на улицата, ще бъда сам, а да заговарям случайни хора не искам, ще ме помислят за луд, а аз може би съм най-големият луд и ненормалник..щом не намерих и приятели и каквото и да било дори и от нет-а..всичко се променя, защо не се промених и аз и не вярвам на други неща..а не на тази заблуда..омръзна ми от този скапан живот и от тази надежда ;(
    Za s1jalenie e taka,no ne univaj vse 6te nameri6 tvoeto momi4e..a s priqtelite-trqbvat ti malko no sitinski ne se pritesnqvaj-ne e nujno da ima6 tajfa ot 30-40 4oveka!btw Ne vsi4ki momi4eta se interesuvat ot materialnoto,ostanali sa malko koito tyrsqt "duhovnoto" u nqkoe mom4e,no gi ima i takiva ludi romanti4ki( kato men)...

Няма защо да крием, че всичко написано е вярно.Момчето е много право.Ценностите се променят и хората започват да търсят и да се стремят към други, на пръв поглед, не толкова важни работи.Усещаш как мислиш повече за това, което можеш да пипнеш.
    Желанието за плътските удоволствия надделява над това за приятни духовни изживявания. (каква простотия съчиних, дали има смисъл? )
    Аз също не съм намерил момиче, в което да се влюбя.Всъщност, като се замисля, май никога не съм изпитвал нещо специално към момиче.Като малък бях обсебен от едно момиче, но отмина бързо, което ме навява на мисълта, че не е било нищо повече, от детско приятно изживяване за 1 седмица.
    А поглеждайки глобално на ситуацията - да, проблема присъства.Хората стават все по-студени, мислят най-вече за собствените си облаги и ще те прецакат без да се замислят за да изкачат още едно стъпало.Ще бъдеш щастливец, ако си намериш свястно момиче, на което да му пука за теб самия, а не за това каква кола караш и на кои ресторанти я водиш.Така или иначе, не написах нищо ново.Всичко това е ясно и много хора са го казали преди нас.Просто бъди оптимист и гледай напред.

P.S. Аватара ми противоречи на всичко написано, не го гледайте.

Голям фен Аватара на glamouros
    Не е трудно да откриеш любовта - тя е навсякъде, където и да погледнеш. Трудно е да откриеш истинската, вечна любов, всепоглъщаща и напълно отдадена. В деншно време дадени приоритети изместват други, които в миналото са били от голямо значение - което бтв не е очудващо. Считам истинската любов за мит.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Май само си внушаваш, че е толкова трудно.

Не си внушавам, наистина е трудно..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Има .. намират се много трудно ... и аз смятах така до преди 2 месеца. .
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

;(
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако беше лесно, нямаше да е интересно

ПС: Не спирай да вярваш ;П
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си