.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 220

Град
    Пред компа

ЗА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ И ХОМОФОБИТЕ!

Явно в пет часа сутринта си нямам друга работа освен да мисля колко е несправедлив света. Има пуснати хиляди теми за лЕСбийките и тн, но нито една -смислена. Е, няма да засягам темата за омразата. Просто ще ви помоля като МРАЗИТЕ нещо да се замсилите за ПРИЧИНАТА. Аз съм нормално момиче. Ходя на училище, където се справям, излизам, слушам музика. И ако не ти кажа няма как дори да разбереш или да заподозреш, че съм лесбийка. Е. Сега искам да се поставите за миг на мое място... затова ще ви дам една статийка от *едит- линка е скрит. Статията е на Патриция Василева-Елия*
    Твърдят, че искаме специални права.
    Но какво означава изразът "специални права"?

Права, които ние искаме, а другите ги нямат.
    Права, които ние ще получим в повече от другите и които ще ни привилегироват.
    Права, които ще ни отличат от другите.

Това означава изразът "специални права".
    Затова, ето някои мисли относно "Специалните права", които твърдят, че ние искаме:

- Искаме да бъдем приемани като човешки същества... просто такива, каквито сме.
    Това специално право ли е?

- Искаме да можем да държим ръката на тази, която обичаме, и да можем да я прегърнем и целунем,
    без да бъдем притеснявани за това от околните.

- Искаме да живеем живота си и да правим всички онези дребни нещица, които всички правят, без
    да бъдем отхвърляни, подигравани или мразени само заради сексуалността ни.

- Искаме да можем да хванем за ръка любимата жена и да се вречем във вярност към любимия човек
    пред Бога и Държавата, и да бъдем с любимия човек в добро и лошо, докато смъртта ни раздели.

- Искаме да можем да живеем с жената, която обичаме в един дом, където да делим и радостите и
    болките си.

- Искаме, ако любимата ни жена се разболее или претърпи злополука, да можем да я посетим в
    болницата като близък човек.

- Искаме, ако любимата ни жена има нужда от операция, да можем да дадем кръв, за да й помогнем.

- Искаме да бъдем майки и да дарим живот, дом, топлина и уют на една малка плачеща частица от
    нас, без да бъдем подозирани, че ще възпитаме изрод.

- Искаме да можем да сме сред деца, без да ни гледат с недоверие, че ще им посегнем сексуално.

- Искаме да водим спокоен живот, без да се страхуваме за своята безопасност и за безопасността на
    любимата ни жена.

- Искаме да можем да посещаваме Цъквата, която сме избрали.

- Искаме просто да бъдем себе си - такива, каквито сме.

Сега нека отговоря това специални права ли са...
    Да, това са специални права... За нас са специални... Защото ние ги нямаме.

Никому нищо лошо не съм направила, за да бъда замеряна с бутилки по улицата!!!!
    МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ДО КРАЙ ТЕМАТА ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ!
    И моля темата да бъде направена важна, защото това наистина е важно. И наистина е реален проблем. И не само за нас, хомосексуалните.
    послепис: момичето, споко, не ви свалям xD Имам си гадже, което обичам и да сме наясно- гушкам ви, целувам ви по бузите. Но това не значи, че съм влюбена във вас. И вие така правите с приятелките си, нали? =р

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Мене лесбийките ме кефят.

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Хомофоб съм и ето ги причините...

1хомосексуалност има само при хората и в 2-та случая(Еволюция или Креационизъм) не е нормално
    -Еволюция
    1.1 Защо аджеба му е на 1 същество да не може да се възпроизвежда?
    1.2 Защо по дяволите хората не са хемафродитни същ-ва, когато е нормално?
    -Креационизъм
    1.3 АДАМ И ЕВА?
    1.4 СОДОМ И ГОМОР?

2любов Няма: има харесване, допадане, близост, химия. Не е нужно да си с/у цялото естество на света за да ги имаш.

3Деца Освен 1.1 и благородството да осиновиш дете, няма как то да не израстне с травма(психическа)

4Зараза разглеждаме 2-я тип хомосексуалност(1-вроден 2-придобит, защото бъгави хормони се оправят лесно)
    4.1а Броя на хомосексуалните расте... Модерно е.
    4.2б Броя на всякакви други сексуалности расте(содомия, педофиля, зоофилия, агалматофилия)... Привържениците на хезбула също... И какво от това?

5Толерантност освен явната масова дескриминация в 4.2б да видим масовото мнение:"Не ме боли кой, къде, кога, защо, как и с кого се ръга нощем и денем... Само да не ми е под носа." Ами настроението и към хетеросексуалните е същото...(За какво са парковете).
    5.1 Не можеш да очакваш, че ако започнеш да се натискаш с човек от какъвто и да е пол на обществено място да ти пляскат минувачите.
    5.2 Показността не прави хората по-толерантни. Да се разхождаш с табела White Power из някое гето също.
    6Лечение

6.1 Хормонален дисбаланс - Има лечение
    6.2 Психологически проблеми - Имат лечение
    6.2а Проблеми като малък/а с мама и тате
    6.2б ---ІІ--- с побойника/чката в училище
    6.2в ---ІІ--- с първата любов
    6.2г.................. и т.н и т.н
    6.3 Това, че самоволно си пъхаш главата в торбата не помага с точка 5
    .
    .
    .
    .

Доста още причини могат да се намерят, но мисля, че идеята стана ясна.
    Чувствайте се свободни да коментирате.
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Град
    По балкана някъде..
    Дори не подозирах че има такъв сайт браво на вас момичета
    ACϟDC

Град
    Destanation unknown ((:
    Просто в България е такъв манталитета, че приемаме за нередно и едва ли не гнусно , всичко , което е различно от това, което ние смятаме за "нормално" ... Разни хора, разни идеали . За едни едно е нормално , за други - друго . Въпроса е там , че българите сме доста примитивни хора . Никъде другаде в света няма такава дискриминация на "различните" . Без да се замисляме, че те също са хора , имат същите човешки нужди . Аз пък се възхищавам на хората, които не се срамуват да заявят какви са , без да се страхуват от чуждото мнение !

а бе ние, вие смятаме това, онова за нормално, ненормално и т.н.....не това е важното - важното е ,че майката го е родила момче или момиче, не може да си избира. Ако иска да си прави операции ,да си показва гействеността насам-натам, обаче всички знаем ,че каквито и права да искат хомосексуалните ВИНАГИ ще има дискриминация спрямо тях, както на тях им е "в природата" ,така и на другите хора им е "в природата" да се противопоставят на различното, непознатото, това извън общоприетите правила, това което може би развращава перверзна свобода сред обществото да си избират между неща които не са поставени за избор
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

хомофобите да го д*хат комплексари!!!

ами по-принцип не ми пука особено са хомотата и бисексуалните(и те стават мн) но все пак съм против срещу

- Искаме да бъдем майки и да дарим живот, дом, топлина и уют на една малка плачеща частица от
    нас, без да бъдем подозирани, че ще възпитаме изрод.

няма да коментирам защо

Град
    Пред компа
    Благодаря за разбирането на тези, които разбират... на останалите бих искала да отговоря по-пълно, но нямам абсолютно никакво време. Таа до domain:

1. Айде, айде, 21 век сме има си и други методи ;]
    2. Това няма нищо общо. И не питай мен. Свържи се с Оня Горе и питай него. Не е моя работа.
    3. Адам и Ева и Содом и Гомор... хич не ми ги пробутвай тия. Едва ли знаеш, но аз съм доста по-запозната от повечето тук по тоя въпрос. Има си четива де, няма да ви изнасям лекции. Само да спомена, че там където е казано, че е грях 'жена да си легне така както с мъж', е споменато, че е забранено на мъжете да имат дълги коси. Забранено е да се носят и дрехи от смесени тъкани. Освен това е казано, че всички сме ХОРА. И да, наистина първо сме ХОРА и после сме РАЗЛИЧНИ.
    4. И не е вярно, че броя на комосексуалните расте, щот е модерно. (пак сме си 2 процента) Може би малко 'расте', защото повече хора се осмеляват да се разкрият... иначе не се променя.
    И хомосексуалността няма нищо общо с тея извергщини- педофилия, зоофилия и прочие.
    Не очаквам, както каза, да ми пляскат. Очаквам да бъда приемана заради личността си, не заради сексуалността си.
    И да, познавам деца на хомосексуални родители. Никое от тях няма психическа травма.
    Аз не съм болна и НЕ МИ Е НУЖНО ЛЕЧЕНИЕ. Това, че е било прието и наложено хетеросексуалността да се смята за 'нормална' е друг въпрос.
    Не ви преча. Не ми пречете и вие.
    Защото на една позната не разрешиха да види жената, с която живееше след злопоука. Просто не я пуснаха да влезе в болничната стая, защото юридически не се води близък на пострадалия. Вече втора седмица жената е в кома, а по въпроса нищо не се прави.

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Amely, пред Държавата се заклевайте колкото искате.

Пред Бог хомосексуализма е грях и следователно Той няма да го толерира. Да, Бог е любов, но Бог мрази всичко, което е грях, включително и хомосексуалността.

За църквата няма да споменавам, ако са достатъчно образовани библейски ще ви пуснат да посещавате. Но ако вие (ти и партньорката ти) сте достатъчно образовани библейски, няма да се натискате по време на проповедта.

И те така. Не приемам хомосексуалността.

Аз лично нямам нищо против различните , не съм хомофоб ни най-малко и все пак смятам , че жената е създадена за мъжа .
    Мисля , че не трябва да обръщаш внимание на това какво говорят или правят хората - те винаги ще говорят независимо дали си хомосексуална или не . Бъди такава каквато си , живей така както ти харесва - важното е ти да се чувстваш добре и да си щастлива независимо как и с кого.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    A Бог мрази всичко, което е грях...
    Бог не мрази... Само хората мразят...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Цитирай Първоначално написано от tequila
    ВЯРНО!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ВЯРНО!
    Съжалявам момичета, но Бог мрази. Бог мрази всичко зло, затова то трябва да бъде пречистено. Това става по 2 начина: Или чрез смърт, или чрез освещение чрез Исус Христос.

Причти шеста глава, стих 16
    Шест неща мрази Господ, Даже седем са мерзост за душата Му

На САПУН !!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Лесбийски,гейове...Айде направете тема и за гейовете.Още не си видяла нищо от живота,за да пишеш такива неща.Не ми пука за лесбийките,нито за гейовете.Четири пъти са ми се лепили лесбийки...Не ми хареса,хаха.Като искаш-обичай си гаджето и си живейте,кво ви пука от мнението на другите,а?
    Дори и да направят темата важна,отношението на околните(които не те удобряват),няма да се промени.
    Дори и да направят темата важна,пак всичко ще си както преди.
    Дори и да направят темата важна,колко човека мислиш,че ще я прочетат?
    Дори и да направят темата важна,мислиш ли,че на някой му пука?

Живей си живота,а мнението на хората и да искаш-не можеш да промениш,защото всички живеем в отделна действителност.

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: ЗА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ И ХОМОФОБИТЕ!

Лично аз нямам нищо против хомосексуалистите,при положение,че най-добрият ми приятел е гей и при положение,че дори аз самата съм имала връзка с човек от същият пол.
    Но винаги има едно "Но",една птичка пролет не прави.
    Това,че аз приемам хомосексуалистите не означава,че всички ще го направят.Винаги ще има хора "за" и "против",не само за сескуалната ориентация,а и за всичко останало,например като расизма.
    Според мен всеки трябва да си носи кръста сам.
    Които е избрал да бъде хомосексуалист или се е родил такъв,трябва да си носи последствията,тоест искам да кажа,че нещата винаги имат + и -,нормално е.
    По тази логика и на евреите не им е хубаво,че целият свят ги мрази и че Адолф Хитлер ги е трепел за хоби,но товяа не е техният избор,нещата просто са такива каквито са.

Аз познавам двойка лесбийки,които даже смея да кажа,че са ми близки приятелки.Едната от тях има дете,от първият си брак с мъж,сега двете го отглеждат заедно.Детето не е изрод,не е малумно,но си личи че нещо му куца,но не е гаранция,че ако живее с майка си и с баща си няма да има същите проблеми.
    И не го знам как приема тва,че мама и нейната приятелка спят в едно легло и секарат когато някой от тяхният пол звънне на телефона на едната.Сложно е,но както казах не е гаранция,че ако живее в нормално семейство ще стане стойностен човек.

Та ако зависи от мен ще получите всичките си права,но уви не зависи от мен.Пожелавам ви късмет и да постигнете желаните от вас неща.

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Когато ангел отива при Лот за да го избави от смърт, ""добрите" хора от Содом, към които всички са били толерантни, решават да разпорят бедното ангелче, групово, защото изглеждало добре. На края групичката ослепява и след 2 дни умира" - перефразирано с ирония, но горе долу това се случва.
    Йоан Кръстител е бил назарей и то един от най-ревностните на времето си, имал е и дълга коса защото е живял като отшелник преди да започне да кръщава. И след като самия Христос го нарича "най-достоен сред човеците" не вярвам Той да има нещо против дългата кичара.
    Защо да няма общо: нали всички сме хора и толерантността е най-важна? Малко са шашнати хората ама айде да им направим църква където да се оженят за любимата крава и омъжат за вярното куче.
    Щом хетеросексуалността не е нормала - Какво по дяволите е? А сетих се сам - хомосексуалността е нормална: всички ще се обичаме, а накрая ще изчезнем като вид.
    Преченето - както казах не под моя нос, пък да бъде каквото и да е
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Мен пък ми писна от тъпи пуберчета, дето обясняват че са лесбийки или би-та.
    Не сте. Гръмнете се.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Не сте. Гръмнете се.
    Ти на колко си бе отворко
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Просто в България е такъв манталитета, че приемаме за нередно и едва ли не гнусно , всичко , което е различно от това, което ние смятаме за "нормално" ... Разни хора, разни идеали . За едни едно е нормално , за други - друго . Въпроса е там , че българите сме доста примитивни хора . Никъде другаде в света няма такава дискриминация на "различните" . Без да се замисляме, че те също са хора , имат същите човешки нужди . Аз пък се възхищавам на хората, които не се срамуват да заявят какви са , без да се страхуват от чуждото мнение !
    + Нямам какво да добавя!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Не сте. Гръмнете се.
    Ти на колко си бе отворко
    Момиче съм, отворке.
    Във форума е бъкано с тъпи теми на тпъи ЛИГЛИ, които обясняват в коя са се влюбили.. о, боже, колко им се търсят нови усещания.. колко са БИ, колко странни случки имат.
    Половината не са.

Лигльовци.

Град
    София
    И пак не ми отговори на въпроса, момиче?
    И мен какво ме ебе за "неориентираните би лигли"... ? И тази тема не е написана от някаква лигла ами от едно сериозно момиче... Така че, айде не ни слагай всички лесбийки и бисексуални под общ знаменател... Да се гръмнат тези дето се правят на интересни, за да ги харесат разгонените батковци... Тази тема не е за тях ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Първо искам да започна с това, че Бог не мрази. Той наказва, но не мрази, защото чувството омраза е свързано със сатаната. Хубаво е че е пусната такава тема. Моят най-добър приятел е гей и повярвайте ми, при гейовете нещата са 100 пъти по-зле от тези при лесбийките. Кажете ми всички вие, консервативни хора, кой казва кое е редно и кое не? Защо трябва да има някакъв глупав еталон за това кое е нормално и кое не и всички като едно стадо глупави овце да го следвате? А когато нещо излезе от еталона, създаден от маса хора, всички се спускате да го мразите и нападате без дори да го разбирате? Въпросът тук не е само до хомосексуалността, а до ограниченото мислене на хората и стадния принцип. Мразя погледите на хората, когато примерно викам на главната или се смея наглас в банката. Всички почват да злобеят. Защото съм извън стадния им принцип... На кой би му било хубаво да не може да бъде с този, който обича, заради злите езици на хората... независимо от пола. Лошото е че това за осиновяването на дете няма да стане докато хората не се изчистят от стадния принцип, защото детето отгледано от хомосексуалисти постоянно ще бъде подлагано на подигравки, както сте вие сега. Ужасно, но факт. Убедена съм че сега много хора ще скочат да ме оборят и нямам против. Всеки има право на мнение, дайте своето. Но също както вас, изборът кой да обичат те си остава техен. Нали знате библейската притча за блудницата. Който няма нито един грях да хвърли първия камък... Тъй че не ми говорете за хомосексуалността и греха, виже как живеем всички...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

И пак не ми отговори на въпроса, момиче?
    И мен какво ме е** за "неориентираните би лигли"... ? И тази тема не е написана от някаква лигла ами от едно сериозно момиче... Така че, айде не ни слагай всички лесбийки и бисексуални под общ знаменател... Да се гръмнат тези дето се правят на интересни, за да ги харесат разгонените батковци... Тази тема не е за тях ...
    Честно не казано не вярвам един пубер да има точна ориентация.
    Всеки е чел книжки за пубертета - случва се да ти се появят странни влечения но те отшумяват.
    И темите гъмжат точно от такива,дето си мислят че са много сериозно привлечени от другия пол ("Влюбена съм в момиче! О, боже!"), а всъщност не са. о.О
    Скептично гледам на лесбийки, пишещи в Тийнпроблем, и то пишещи тема "Приемайте ме" едва ли не. Според мен истинските лесбийки не биха тръгнали да се занимават с подобни неща, но кой знае защо, може и да бъркам.
    Просто на "Не ме приемат", пубертет, бунтарство, желание за драма, желание да си интересен - на ето това ми бие целия хомосексуализъм през пубертета.

Дано авторката наистина е сериозно момиче, ама скептична съм и тва е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си