.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 220
    Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    A Бог мрази всичко, което е грях...
    Бог не мрази... Само хората мразят...
    ВЯРНО!
    Съжалявам момичета, но Бог мрази. Бог мрази всичко зло, затова то трябва да бъде пречистено. Това става по 2 начина: Или чрез смърт, или чрез освещение чрез Исус Христос.

Причти шеста глава, стих 16
    Шест неща мрази Господ, Даже седем са мерзост за душата Му
    Остави я Библията, Бог не би могъл да поощрява разрушителни чувства като гняв, омраза, страст... Камо ли пък да мрази.

Мега фен
    Баси яката тема.прочетох 10х за ЪП-а , посмях се

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Чооооовек, тоя rodolubec даже не пише вече във форума. Това да си го казала 2008/2009г.
    Наскоро видях темата,и не исках да остана равнодушна,независимо кога е писана темата проблемите свързани с хомосексуалността ще ги има,и затова изказах мнението си,колкото до rodolubec лично не ме интересува,исках да се изкажа,защото има хора като него,които си плямпат глупост сед глупост,ама да си говорят не ми пречи в крайна сметка.

Amely, пред Държавата се заклевайте колкото искате.

Пред Бог хомосексуализма е грях и следователно Той няма да го толерира. Да, Бог е любов, но Бог мрази всичко, което е грях, включително и хомосексуалността.

За църквата няма да споменавам, ако са достатъчно образовани библейски ще ви пуснат да посещавате. Но ако вие (ти и партньорката ти) сте достатъчно образовани библейски, няма да се натискате по време на проповедта.

И те така. Не приемам хомосексуалността.
    Ето затова мразя религиите. Особено християнството. Ти мразиш хората. Ти си този, който има проблем с тях. Наясно си, че все някой ще те съди за това. И затова използваш "Бог". Страхливец.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Оф, аре спрете да изравяте антични теми от 2006, 2008 и т.н...
    По темата - като цяло на мен НЕ МИ ПУКА кой какъв е. Ако някой е решил да е гей или лезбийка, да си бъде, мен не ме грее. Нито ще се опитвам да го спирам, нито нищо. Но адски много ме нервят тея типове, дето парадират със сексуалността си. Ако искате да сте като всички останали, ми бъдете, да сте видяли някой хетеросексуален да пише на всякъде, че е такъв? Хм, не съм виждала и "хетеросексуал-паради" нещо... Спрете да се правите на интересни Може би заради това някои хора имат такова отношение към вас.

Цитирай Първоначално написано от domain
    1хомосексуалност има само при хората
    всъщност не е точно така. при някои животни също се среща, но при тях май по-скоро бие към бисексуалност.
    нда
    REGGAE BOOM <3

Мега фен
    Много е яко да чета такива теми

Ограничен и комплексиран индивид ,без личен живот и цели ,месещ се в чуждите за да осмисли своя собствен ,почва да си дава мнението по отношение на неща ,които изобщо не му влизат в работата. Останалите индивиди от същото еволюционно ниво като него започват да го подкрепят ,без да могат да дадат смислена причина за това ,подтикнати единствено от същия въпросен проблем със собствената си личност.

След това се намира някой ,който да им се 'противопоставя' и да им чете морал ,сякаш ако той/тя самия знаеше какво значи тази думичка щеше да изпитва нужда да го прави. И така се завърта една много яка прожекция на бокс-офис шампиона "Проектирам собствената си несигурност върху теб" ,режисьор на който е цялото човешко общество.

Не оставяйте темата да умре ,моля ви! Неграмотността на повечето изказали се направо ми осмисля живота.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Колкото и такива теми по форуми да се изпишат и колкото и да се бунтувате, няма как да промените настройката на едно цяло общество и точка.

темата била стара
    кво пък, много фън беше..
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на Done
    педалите са изчекнати, да си копат дупките и да лягат вътре

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Много е яко да чета такива теми

Ограничен и комплексиран индивид ,без личен живот и цели ,месещ се в чуждите за да осмисли своя собствен ,почва да си дава мнението по отношение на неща ,които изобщо не му влизат в работата. Останалите индивиди от същото еволюционно ниво като него започват да го подкрепят ,без да могат да дадат смислена причина за това ,подтикнати единствено от същия въпросен проблем със собствената си личност.

След това се намира някой ,който да им се 'противопоставя' и да им чете морал ,сякаш ако той/тя самия знаеше какво значи тази думичка щеше да изпитва нужда да го прави. И така се завърта една много яка прожекция на бокс-офис шампиона "Проектирам собствената си несигурност върху теб" ,режисьор на който е цялото човешко общество.

Не оставяйте темата да умре ,моля ви! Неграмотността на повечето изказали се направо ми осмисля живота.

Нещо проблем ли имаш с мен,не разбрах?!
    Защо съдиш хората,всеки прави правописни грешки,когато бърза ти също,но хората особено в чата и по форумите не им дреме как пишат,комплексарите си избиват проблемите ,като се хващат за правописните грешки,ако искат да се заяждат с някого.

гузен негонен бяга
    REGGAE BOOM <3

Мега фен
    ^аз като ти казвам ... закво ми е да се подигравам на хората лайф ,когато мога просто да чета форума.

^
    ^

SunsetGirl ,кажи ми сега - наистина ли си въобразяваш ,че ме интересува грамотността ти (това го разбирай като "Колкото и да си тъпа ,мен грам не ме е*е" ) ? Хай обясни ми с прости думи (как иначе би могла )- що аджеба трябва да заемаш някаква позиция по този въпрос ,ъ ? От моята камбанарийка (а бих казал ,че постепенно височината й нараства ,за щастие) нещата са толкова прости - живей си живота ,пък другите да си лаят. Останалото е цирк ; избиване на комплекси , или както щеш го наречи.

Auriss
    Обаче,ако се загледаш в коментарите си ще видиш,че във всеки един има по една обида,виж колко спокойно говоря аз,с никого не се заяждам,а и не искам да се заяждам,ако беше някой друг щеше да ти тегли една дълга майна затова,че се правиш на интересен
    Просто,мисля че в 21 век човек е свободен да си изрази мнението по дадена тема.
    " Хай обясни ми с прости думи (как иначе би могла )- що аджеба трябва да заемаш някаква позиция по този въпрос ,ъ ?
    Ами,то е близко до акъла защо заемам позиция по тази тема или съм такава,или имам близък човек,който е такъв.
    Не харесвам дискриминаторите,расистит ,нацистите,хомофобите и всякакъв вид подобни откачалки,Слава Богу,че има добри и свестни хора,защото,ако ги нямаше светът щеше да живее във война и неразбирателство.

^ не му се връзвай много-много де. той обича да спори профилактично
    REGGAE BOOM <3

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    ^ не му се връзвай много-много де. той обича да спори профилактично
    а ти обичаш профилактично да ми преебаваш намеренията ,нали ?

Не харесвам дискриминаторите,расистит ,нацистите,хомофобите и всякакъв вид подобни откачалки,Слава Богу,че има добри и свестни хора,защото,ако ги нямаше светът щеше да живее във война и неразбирателство.
    Света живее в неразбирателство и война ,но явно твоите лайняно-розови очила ограничават погледа ти точно до собствените ти проблеми ,абсолютно ирелевантни за човечеството като цяло. Расистите ,нацистите ,хомофобите и прочие си имат точно толкова основание ,колкото и ти ,и това са личните им предпочитания. Докато не осъзнаеш ,че всеки човек има собствен свят ,в който си живее и спрямо който изгражда мирогледа си ,ще си в заблуда ,че твоята гледна точка е единствената редна. Можем цял ден да си спорим дали нещо е редно ,но единствената реална истина е ,че правото се определя от индивида. Затова сме и хора.
    Аз ,разбира се ,не намирам нищо нередно в нечии предпочитания ,но не намирам и нищо грешно в желанието на някого да ги отрича като 'гнусни' ,нередни и прочие. Тъпо е ,ограничено ,но това не го прави нередно - все пак хората са тъпи и ограничени като цяло.
    Смешното в цялата тема е ,че се изредиха цяла камара хора с нищожни познания по теология и биология да дават разяснения по теми ,с които дори те самите не са запознати. Към тази 'тенденция' ми беше и насочен коментарът ,не конкретно към теб. Не знам защо се жегна ,но ме зарадва

Виж нещата от друга перспектива - интереса на хората по даден проблем се определя от обществото като цяло - поставяйки под внимание подобен въпрос единствено се ескалира напрежението и се дава мотив за допълнителни нападки. Вярно - ако всеки индивид беше способен на самостоятелно мислене и морална оценка на дадено действие това нямаше да е от значение ,но нещата не стоят по този начин. Хомофобията е най-малкият проблем. Да започнем от 'патриотизмът' и чувството за етническа принадлежност ,като начало. В това се корени тъпотата.

ПС: на 4 бири съм ... ако ме игнорираш няма да ти се разсърдя.

Жалкото е,че сам си признава,как харесва да гледа сеира на някого,нещо повече той се опитва да го създаде,а това говори лошо за него,не искам да обиждам никого,просто си казвам това,което мисля.
    Auriss
    И така се завърта една много яка прожекция на бокс-офис шампиона "Проектирам собствената си несигурност върху теб" ,режисьор на който е цялото човешко общество.

Мега фен
    Забрави да го болднеш. Жалко че не сгря какво се опитвам да ти кажа.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    ПС: на 4 бири съм ... ако ме игнорираш няма да ти се разсърдя.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XOKbhQbvpPA[/youtube]
    <3
    REGGAE BOOM <3

олеле, направо не ми се чете до края ;х
    хомофобията е принципно свързана с много ограничени хора, не можещи да приемат различното.. НЕ сме изроди, нито ГОВЕДА, нито чудовища, нито извратени.. ние сме нормални хора, като всички останали.. мисля, че хомофобите са по-извратени от тези, които те наричат извратеняци.. всеки има право да обича и да бъде обичан и щастлив
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    олеле, направо не ми се чете до края ;х
    хомофобията е принципно свързана с много ограничени хора, не можещи да приемат различното.. НЕ сме изроди, нито ГОВЕДА, нито чудовища, нито извратени.. ние сме нормални хора, като всички останали.. мисля, че хомофобите са по-извратени от тези, които те наричат извратеняци.. всеки има право да обича и да бъде обичан и щастлив
    bullshit

Ти като харесваш хора от твоя пол, да не би да си много "неограничена" ?
    Има морални, религиозни, обществени и прочие ценности. Репродуктивната система на хората е пригодена така, че малформации да не могат да се размножават. Така както сакат лъв би умрял в природата, без да има възможността да даде слабо поколение.
    А това че последните години се навъдиха толкова хомота, се дължи точно на стремежа да отпаднат някои обществени догми, от организации и ли групи хора борещи се за "свобода" - бунтари, иначе казано. Та няма да се изненадам, ако след 5 години разрешат кокаина и хероина - наркоманите ще бъдат много доволни, ще има нарко паради и отново ще се говори за свободата на личния избор - кой как да живее и как да умре..
    Хубавото в случая е че ме боли хобота, за вас - за това как живеете и с кой си го слагате. Имам нетърпимост до толкова до колкото не желая да чувам или виждам изблици на дразнеща натрапваща се показност.
    Айде с МИР и СВЕТА ГО ДУХА...

^ oh, interpreter -.- не живеем в джунглата, бро. не става въпрос за оцеляване, а за приемственост. За любов, а не само секс. Ти май не знаеш какво е да обичаш някого, пък било то от твоя пол.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    ^ oh, interpreter -.- не живеем в джунглата, бро. не става въпрос за оцеляване, а за приемственост. За любов, а не само секс. Ти май не знаеш какво е да обичаш някого, пък било то от твоя пол.
    Законите на джунглата за първичните закони, които никога няма да изчезнат - ще останат дълго след като човечеството вече няма да го има. Но както и да е, не искам да пропагандирам каквото и да било, за разлика от хомо представителите в тази тема.
    Бъдещето не знаем, но историята е записана. Един ден може да се окаже, че хомотата са били точно толкова заблудени и примамени в любовта към същия пол, както SS-ците са били към избиването на евреи.
    Сори, ама в края на работния ден, не ми е лесно да изразя основната си мисъл с прости думи. Но ще пробвам.
    Колкото по-свободни се чувстват хората, толкова тази свобода не им стига. Можеш ли да бъдеш сигурна, че ако хомосексуалността се наказваше с изгаряне на клада, ти пак щеше да обичаш партньора си ? Дали пък нямаше да обичаш мъж ?

Супер фен Аватара на fuckme
    не, не съм комплексарка, да, мразя хомосексуалните. гнусно ми е да си представя как жени се задоволяват и как мъже се е*ат на задна. гнусно ми е да гледам да си пускат езици хора от един и същи пол. гнусно ми е да гледам жени, облечени като мъже, както и травестити. гнусни са ми известните личности, които парадират с хомосексуалността си. как мислите, че ще се отнасят другите деца с дете, което има две майки, или двама бащи?! не случайно жената има дупка, а мъжа нещо, с което да я запълни - защото хората сме създадени, за да продължаваме човешкия вид, затова има два пола и затова законите на природата трябва да се спазват. хомосексуализма за мен е най - вече внушение. и съм твърдо ПРОТИВ.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Против парадирането съм.
    Много мразя, когато гей-двойка започва всеки разговор с: "Аз съм педал. Аз съм различен."
    Не сте различни.
    Хора сте. Като всички останали.
    Искате да се отнасят с вас нормално? Спрете тогава да се наричате сами "различни".
    Иначе лично аз нямам нищо против хомотата. Имам такива приятели и познати и са си съвсем обикновени хора. Единствените пъти, в които са ми били истински несимпатични и това да е било свързано с ориентацията им, са били именно пътите, в които са се обяснявали колко са различни, възвишени, неразбрани и тн. Или като започнат с тия паради.
    Когато се държат нормално, се отнасям с тях нормално.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си