- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ И ХОМОФОБИТЕ!
Нито те знам какво си, нито нищо-не ме интересуваш, нито мнението си...То си е твое-радвай му се. Но пикла може да ти вика майка ти на тебе, ти на мен-не. Второ, така като гледам наистина нито си ми на акъла, нито на годините, че да ти се обяснявам, а ти продължаваш да е "анализираш"...изпий си хапченцата, успокой се и и си намери друга жертвичка...Първоначално написано от Luidgie
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Дам права си не съм ти на акъла, над него съм. Много ме засегна и с този пост, направо! Толкова ми пука какво мисли някаква пикла със аватарче намекващо лек фашизъм. Явно си много във филма, даже не съм сигурна, че всичките простотии дет изписа до сега не са видяни от някой филм. Незнам супер проста си ми, и ми се връзваш, а аз изобщо нямам намерения да показвам умствения си багаж, и мнението си по дадената тема, на някаква нахакана пикла. Айде със здраве расистке моя!
Хахахах, какво забавно пате...продължавай да хейтваш....Първоначално написано от Luidgie
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Хмм аз хейтвам? Я пак се замисли, кой хейтва? Гъсчице сладка!
Тц тц... Защо винаги когато има теми от този сорт, те се превръщат в ПЪЛЕН СПАМ!?
Щото подобия на прекрасната гъсчица, почват да вадят велики умозаключения, на хората им става смешно, други пък се дразнят, че има подобни индивиди и т.н. Винаги се засяга всичко друго, но не и зададения въпрос.Първоначално написано от randomboy
Хейтът,ще спаси света драги ми съфорумници ..![]()
Първоначално написано от ledenakrasota
SisiStrange като за 22-годишна си проста като тухла.По-добре спри да пишеш,че лесбийките ги е хванало срам от тебе вече.
Мен пък откъде ме извади?Първоначално написано от bogzfaggot
И съм на 18. Свери си информацията. Ти лесбийка ли си, че те е хванало срам?
Ееееееее, съжалявам. Пак започнах да изчервявам малките дечица, търсещи си внимание с надеждата да изглеждат големи в нета. Упс.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пич .. тръгнал си да говориш за бог ... няма бог .. как не го разбрахте бе ... къде е той хора с самолети , совалки .. никъде не виждат " там на небето " ... как се е създал той за да създаде живота а а а а??? когато някои ми отговори на тоя въпрос тогава ще повярвам ..Първоначално написано от Christ
има някаква сила и това е психиката и вярата.. но не в бог .. а в самите хора
MilanowPz ,"Бог" не се подчинява на концепцията за време-пространството ,в което живеем ние ,неговите създания ,и като такъв ,той 'съществува' ,макар да не 'съществува'. Той е никъде и навсякъде.
Приеми го така - ти не знаеш какво е безкрайност/ безграничност ,но Вселената е такава ,и както ти НЕ можеш да дадеш отговор на въпроса 'какво има на края на Вселената' ,тъй като тя няма край ,макар и това да звучи непонятно ,така и не може да възприемеш как Бог би могъл да съществува извън твоите способности за възприятие. Бог не е бил създаден ,нито се е създал сам. Винаги е съществувал.
Отговорих ли ти на тъпия въпрос ,а а а ? Вярваш ли вече ,а а а ?
Сиреч серотонин и допамин ? Няма да спрете да ме веселите ,нали ?има някаква сила и това е психиката и вярата.. но не в бог .. а в самите хора![]()
Ох д*ба сбъркала съм ника.Исках да напиша тази SunsteGirlПървоначално написано от SisiStrange
LOL, след 10-тата страница вече се превръща в гавра..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Простено ти е. :PПървоначално написано от bogzfaggot
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти нямаше ли да си вземеш няколко дни почивкаПървоначално написано от Auriss
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
айде и тука оригиналност и комплекси.. Дружба, Младост, Люлин..![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Виж ,колко грубо само ги пренебрегвамПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
Сбъркаха името,годините иначе пращят от акъл освен това ,което е написано срещу мен е малко несвързано,и нищо не му разбирам,но това е друг въпрос
Да си пишат не ми пречат,сеир да гледат хората![]()
много,много вярноПървоначално написано от jghgh
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."