.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 220 от общо 220
    Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Ако под "палене" имаш впредвид нечовешки смях, да паля се. Незнам дали правиш разлика между хомофоб и расист, или просто в гневът си, си объркала расизма с хомофобията. Искренно се забавлявам "майна", това ми е проблема, че от смях едва виждам.
    Да те светна идеално правя разлика между расист и хомофоб. Не ми се обяснява не човече като теб...Гледай да се не гътнеш, докато се хилиш на собствената си глупост...
    ОМГ! Толкова ме засегна! Не случайно подчертах думичката расист. Карай. Много си забавна, хем си умна, хем вадиш егати зрелите и широкоскроени мнения. (сърказъм) Незнам какви комплекси избиваш, но не аз съм "човечето" тук. Ако не беше толкова гневна, че не всички са на твоето мнение, щеше да напишеш "нека съм хомофоб" а не "нека съм расист". И ест гневът ти явно не може да бъде успокоен бързо, за това продължаваш с прелестните, лишени от смисъл коментари. Ако искаш заяждане Bring it on!, но от сега ти казвам нямаш шанс. А и съм отвикнала да се впечатлявам от мненията на пикли с подобни аватарчета.
    Нито те знам какво си, нито нищо-не ме интересуваш, нито мнението си...То си е твое-радвай му се. Но пикла може да ти вика майка ти на тебе, ти на мен-не. Второ, така като гледам наистина нито си ми на акъла, нито на годините, че да ти се обяснявам, а ти продължаваш да е "анализираш"...изпий си хапченцата, успокой се и и си намери друга жертвичка...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Дам права си не съм ти на акъла, над него съм. Много ме засегна и с този пост, направо! Толкова ми пука какво мисли някаква пикла със аватарче намекващо лек фашизъм. Явно си много във филма, даже не съм сигурна, че всичките простотии дет изписа до сега не са видяни от някой филм. Незнам супер проста си ми, и ми се връзваш, а аз изобщо нямам намерения да показвам умствения си багаж, и мнението си по дадената тема, на някаква нахакана пикла. Айде със здраве расистке моя!

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Дам права си не съм ти на акъла, над него съм. Много ме засегна и с този пост, направо! Толкова ми пука какво мисли някаква пикла със аватарче намекващо лек фашизъм. Явно си много във филма, даже не съм сигурна, че всичките простотии дет изписа до сега не са видяни от някой филм. Незнам супер проста си ми, и ми се връзваш, а аз изобщо нямам намерения да показвам умствения си багаж, и мнението си по дадената тема, на някаква нахакана пикла. Айде със здраве расистке моя!
    Хахахах, какво забавно пате...продължавай да хейтваш....

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Град
    Хмм аз хейтвам? Я пак се замисли, кой хейтва? Гъсчице сладка!

Тц тц... Защо винаги когато има теми от този сорт, те се превръщат в ПЪЛЕН СПАМ!?

Град
    Цитирай Първоначално написано от randomboy
    Тц тц... Защо винаги когато има теми от този сорт, те се превръщат в ПЪЛЕН СПАМ!?
    Щото подобия на прекрасната гъсчица, почват да вадят велики умозаключения, на хората им става смешно, други пък се дразнят, че има подобни индивиди и т.н. Винаги се засяга всичко друго, но не и зададения въпрос.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Хейтът,ще спаси света драги ми съфорумници ..

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

SisiStrange като за 22-годишна си проста като тухла.По-добре спри да пишеш,че лесбийките ги е хванало срам от тебе вече.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    SisiStrange като за 22-годишна си проста като тухла.По-добре спри да пишеш,че лесбийките ги е хванало срам от тебе вече.
    Мен пък откъде ме извади? И съм на 18. Свери си информацията. Ти лесбийка ли си, че те е хванало срам? Ееееееее, съжалявам. Пак започнах да изчервявам малките дечица, търсещи си внимание с надеждата да изглеждат големи в нета. Упс.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Amely, пред Държавата се заклевайте колкото искате.

Пред Бог хомосексуализма е грях и следователно Той няма да го толерира. Да, Бог е любов, но Бог мрази всичко, което е грях, включително и хомосексуалността.

За църквата няма да споменавам, ако са достатъчно образовани библейски ще ви пуснат да посещавате. Но ако вие (ти и партньорката ти) сте достатъчно образовани библейски, няма да се натискате по време на проповедта.

И те така. Не приемам хомосексуалността.
    Пич .. тръгнал си да говориш за бог ... няма бог .. как не го разбрахте бе ... къде е той хора с самолети , совалки .. никъде не виждат " там на небето " ... как се е създал той за да създаде живота а а а а??? когато някои ми отговори на тоя въпрос тогава ще повярвам ..
    има някаква сила и това е психиката и вярата.. но не в бог .. а в самите хора

Мега фен
    MilanowPz ,"Бог" не се подчинява на концепцията за време-пространството ,в което живеем ние ,неговите създания ,и като такъв ,той 'съществува' ,макар да не 'съществува'. Той е никъде и навсякъде.
    Приеми го така - ти не знаеш какво е безкрайност/ безграничност ,но Вселената е такава ,и както ти НЕ можеш да дадеш отговор на въпроса 'какво има на края на Вселената' ,тъй като тя няма край ,макар и това да звучи непонятно ,така и не може да възприемеш как Бог би могъл да съществува извън твоите способности за възприятие. Бог не е бил създаден ,нито се е създал сам. Винаги е съществувал.

Отговорих ли ти на тъпия въпрос ,а а а ? Вярваш ли вече ,а а а ?

Сиреч серотонин и допамин ? Няма да спрете да ме веселите ,нали ?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Мен пък откъде ме извади? И съм на 18. Свери си информацията. Ти лесбийка ли си, че те е хванало срам? Ееееееее, съжалявам. Пак започнах да изчервявам малките дечица, търсещи си внимание с надеждата да изглеждат големи в нета. Упс.
    Ох д*ба сбъркала съм ника.Исках да напиша тази SunsteGirl

LOL, след 10-тата страница вече се превръща в гавра..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ох д*ба сбъркала съм ника.Исках да напиша тази SunsteGirl
    Простено ти е. :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Auriss ,най-накрая да се обади някой от Пазарджик ,евала

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Сиреч серотонин и допамин ? Няма да спрете да ме веселите ,нали ?
    Ти нямаше ли да си вземеш няколко дни почивка
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

айде и тука оригиналност и комплекси.. Дружба, Младост, Люлин..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    айде и тука оригиналност и комплекси.. Дружба, Младост, Люлин..
    Виж ,колко грубо само ги пренебрегвам
    Сбъркаха името,годините иначе пращят от акъл освен това ,което е написано срещу мен е малко несвързано,и нищо не му разбирам,но това е друг въпрос
    Да си пишат не ми пречат,сеир да гледат хората

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Мен пък ми писна от тъпи пуберчета, дето обясняват че са лесбийки или би-та.
    Не сте. Гръмнете се.
    много,много вярно
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си