Здравейте.Не знам дали искам съвет или просто да разкажа на някого,защото няма на кои друг да кажа.Значи историятаа е следната:преди време бях с едно момче но не го харесвах постоянно му изневерявах и накрая ме остави(което е напълно разбираемо).Сега съм с друг който много обичам,но...Винаги има едно но.С предишното момче поддържаме връзка,смисъл всеки ден си говорим,лигавим се,говорим си и сериозни неща.Той е единственият който ме разбира и винаги знае какво да ми каже.Докато сегашният ми приятел просто не знам и аз какво ... Обичам го,искам да съм с него,но всяка сутрин когато се събудя още полузаспала се чувам как казвам името на предишния...С него се карахме,сдобрявахме,бяхме приятели и не знам.Всеки път когато ми каже че се е забил с тая и оная всичко ми кипжа полудявам и той го усеща,но реакцийте от негова страна са същите...Не знам дали е носталгия към миналото,дали искам даа съм с него или просто е поредният ми каприз...Искам да отбележа че наистина обичам сегашния си приятел,макар че не изглежда така от това което написах дотук...Не очаквам някой да ми каже какво да правя,просто да споделя...
П.П. sry за запетайките обаче сме скарани малко