- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ще хване ли боята
Днес исках да си боядисам косата обаче чух че когато си неразположена боята не хваща...аз сега съм неразположена е се чудя това вярно ли е?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не!Първоначално написано от Mariolcheto
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ще ти хване, разбира се!
Откъде четете тези измислици не знам...![]()
И аз съм го чувала, ама се съмнявам да е вярно...
Напротив вярно е!!
Когато си купих една червена боя пишеше,че ако си неразположена,няма да хване цвят...ама си беше боклук![]()
Иначе,ако е на Гарниер или нещо подобно,ще ти хване![]()
Първоначално написано от dead_princess
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как може изобщо да се питате такова нещо-разбира се че ще ти хване боята независимо дали си неразположена или не!Едното няма нищо общо с другото!!!
Индивидуално еБоядисвала съм се 2 пъти по време на цикъл.Само единия път хвана..И въпреки тва и да те хване възможно е да не е резултата който очакваш и боята ше падне сравнително бързо
![]()
Това са глупости от времето на баба ми. Казват, че не може и да се кърди косата по време на менструация или бременност. Мен ме мързи да ходя на фризьор като съм в цикъл, та нямам опит дали е така или не, но смятам, че е напълно нереалистично
Чак се колебая дали сега да се боядисвам![]()
боядисвам се от доооооста дълго време-ще хване боята, но пада много бързо. Сигурно се дължи на хормоните по това време-незнам, но при мен действа по този начин
Вярно е и обяснението е в хормоналните нива.
Напълно вярно е !
Руса кукличка
Много пъти съм се боядисвала докато съм била в мензис и не съм имала проблеми![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ми най-добре изчакай де,съмнявам се да е толкова спешно![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Абе как ще е вярно ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Стара тема