.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: parva sre6ta

parva sre6ta

xora za kvi temi si govorite na parvata sre6ta ?
    (bez ironi4ni otgovori...prosto pitam ot periergia )

Ми за интересни хаха
    С кво се занимава,има ли си хоби, каква музика обича... и т.н

Град
    На слънцето :>
    Ох, бати въпроса! Говори за каквото се сетиш! Каквото ти е на акъла .. все пак искаш да хареса ТЕБ, а не оная престорената с заучените реплики нали ?

Ми..то разговора си тръгва непринудено..ако и двамата не сте некфи сдухани..
    Примерно можеш да кажеш ''Ее как ми се ходи на кино..а тоя филм зн ли го,а тоя,а оня''некфи е такиа може би..Но като цяло..питай го прим за семейството му,по даскалото му,къде излиза,занимава ли се с нещо извънкласно..е такива работи :P

Град
    Благоевград
    Мии ние на първата среща си говорихме кой какви връзки е имал.. кой какво очаква от другия.. ии.. т.н.
    Това е общо взето.. За Нас

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Стояхме и пушихме, тя не се сдържа и ми скочи. Нищо не съм говорил
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    късметлия.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    късметлия.
    Не е така след лятото стоях и пуших сам и нямаше кой повече да ми скочи
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Враца
    За всичко, за което се сетиш. С него можех да си говоря за всичко, без да се притеснявам от тва, че се познаваме от 1 ден
    еlsy

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    късметлия.
    Не е така след лятото стоях и пуших сам и нямаше кой повече да ми скочи
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на Remini
    Ако ти поемеш инициативата,обикновено това е момчето,трябва да говориш повече.Ако момичето те хареса изобщо няма да обръща внимание на глупостите ,за които говориш...стига да не се стигне до момент в който и двамата мълчите пред чаша кафе.Естествено трябва да я оставяш и тя да говори
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Боже...Божее...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен
    СПАСИТЕЛНИ ПОЯСИ НА ПЪРВА СРЕЩА

Виделите сте се, запозналите сте се, сближилите сте, иде ред на първа среща.
    Хайде, бъди романтичен и направи нещата както трябва – среща, цветя, разходка, ресторант или кино (може и скачане с бънджи, нещо по-екстремно, що пък не), знаеш си.
    Това обаче, което със сигурност всеки път ти се изпарява от главата, на всяка първа среща, са темите за разговор.
    Някак си ти е трудно да спреш да я гледаш в очите и да се усмихваш щастливо, нали.
    Тъй като обаче не трябва да мълчиш като пън и тя да се чуди какво за бога прави с теб, ето ти девет теми – които винаги вървят.
    Не се ограничавай само в тях, моля те.
    Не ги взимай и много буквално. Просто ги вземи в случай, че блокираш генерално.
    1.Никакво минало
    Това всъщност е анти-тема. Не я разпитвай, не, не, не, никога не я разпитвай за миналото й на първата среща.
    Първото, за което тя ще се сети, са грешките, които е правила в миналото, а те теб не те интересуват.
    Още по-малко те интересува последната й връзка. Не знаеш дали още не е влюбена в него, не знаеш как са се разделили и не ти трябва да научаваш.
    Нито пък да тя да се сдухва.
    Пък я си представи, че реши да бъде много откровена и да ти сподели разни мръснишки минали тайни. Сега, айде няма нужда още на първа среща.
    Така че НЕ на миналото.
    2.Братя и сестри
    Въпросът по принцип е като от момичешки лексикон (за тези дето не знаят, това е нещо като блог, но книжен, хо хо) в шести клас „Имаш ли братя и сестри“, но пък е много удобна тема.
    Обикновено хората обичат да говорят за роднините си, особено когато са в добри отношения с тях.
    Интереса, който проявяваш към семейството й ще ти отбележи червена точка.
    Но не я окуражавай твърде много да не ти надуе главата примерно с истории за лудия й брат или как баща й отстрелва глигани в захлас.
    3.Около света
    Един от лесните начини да развълнуваш някое момиче и да я накараш разпалено да обяснява с блясък в очите, е да я попиташ кои места по света и у нас е посещавала, къде мечтае да отиде.
    Особено полезно може да ти е това последното, ако отношенията ви се задълбочат. Представи си как ще изглеждаш в очите й, ако на първата година от връзката ви примерно, й подариш екскурзия до мечтаното място. Ще ти се осигури блажена почивка.
    Само нали не се набутвай да й се хвалиш ти къде си ходил, защото може да е някоя златотърсачка. Остави я да говори. Внимавай с умнотиите, с които се включваш.
    "Хмм, Мексико, а. Ти знаеш ли, че там маите са рязали главите на хубавите мацки и са ги насилвали групово преди това". Това не е умна реплика.
    4. Професионално израстване
    Не, не сме си изгубили мозъка и не те караме да си говорите за работа. Можеш обаче спокойно да я попиташ къде е учила, какво работи сега, коя е мечтаната й работа (ако каже стриптийзьорка – просто се мятай, мятай сеее).
    Ако тя е разочарована от сегашното си положение, можеш да я окуражиш, че ще си намери нещо по-добре, дори да й дадеш съвет. Жените се радват на внимателни мъже.
    „А колко взимаш, 2000 викаш, ама ти е писнало, ее луда ли си бе. Абе я ми дай кинти и ще те връткам да усетиш к'во е разнообразно издигане “, е тъпо, повтаряме тъпо хумористично включване.
    5. Нещо за пиене?
    Много е удобно да я питаш какво ще пие и оттам да си поговорите за любимите си питиета, яденета, кой може да готви, кой не може и прочее. Темичката е приятна, няма как да сгафиш и изобщо – давай смело за ядене и пиене.
    „Ако въртиш баници, 'начи въртиш готини свирки“ не е добър въпрос-заключение, да знаеш.
    "Готино отпиваш, като Грета Гарбо", е яко. Ако ти каже: "Ама коя е Грета Гарбо. Моделка?", не и спомеавай, че е най-красиво-легендарната актриса на света. Нека си мисли, че е моделка, но ще си много "cool" в очите й. Хо-хо (пак)
    6. Приятели
    Не, не сериалът, макар че и той е готина тема за разговор, няма някой, който да не ги харесва.
    Питай я за приятелите й, къде излизат, как се забавляват.
    Ще й стане приятно да говори за хората, които обича, а и ти ще навлезеш малко в темата, защото съвсем скоро ще се запознаеш и с тях и трябва да си подготвен.
    7. Свободно време
    Или иначе казано – дали има хоби. Само внимавай да не употребиш думичката „хоби“, защото е супер смотана.
    Хоби имат дядовците по на 68, които играят шах пред блока. Това е хоби. А да, и плетенето на чорапи.
    Твойта мацка няма хоби, а приятни начини за прекарване на свободното време.
    Питай я какви са, като нищо може да се окаже, че имате еднакви представи за забавление и почивка, а това си е един много голям плюс за бъдещите ви отношения.
    8. Уикенд-идеи
    Ако първата среща върви обещаващо, може да я питаш какво обича да прави през почивните дни. Не го бъркай със свободното време, защото уикендът е цели два дни и човек може да пътува, да пее, да рисува и разни такива чудноти, които през седмицата някак си не стават.
    Питаш ли я за уикенда, тя ще разбере, че ще се радваш да се видите за повече време и да правите повече от пиене на кафе или малка водка.
    Можеш естествено, да разкажеш и за твоите любими уикенд-занимания, не я карай само тя да говори цяла вечер.
    Супер ще се получи, ако и на двамата ви се пътува някъде или пък ви се ходи на концерт.
    9.Бъди смел и гледай напред
    Не се притеснявай да говориш за „бъдещите ви планове“ заедно. Не как много ти се иска да провериш коя е любимата й поза (това така или иначе ще стане), а как ти се иска да излизате пак заедно, да й показваш разни яки места и изобщо – покажи й по всякакъв начин, че искаш да прекарваш повече време с нея.
    Ако тя те гледа с блясък в очите и ръцете й леко треперят, докато приближава чашата към устните си, определено си й влязъл под кожата и ви очакват чудесни моменти заедно.
    И сега давай смело wink.gif

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Боже...Божее...
    За много религиозна тема си говорите..
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

xaxa emiii ako si dopadate prosto nqma nujda da tusish tmi to ot vutre vi idva da govorite za nqkvi neshta

Цитирай Първоначално написано от belle90
    xaxa emiii ako si dopadate prosto nqma nujda da tusish tmi to ot vutre vi idva da govorite za nqkvi neshta
    Кирилица......
    МОМЧЕ

Penguin power!!

ако обичаш недей да даваш оценка на комнтара ми

ако обичаш недей да даваш оценка на комнтара ми
    Ако го напишеш на кирилица го махам
    МОМЧЕ

Penguin power!!

гледай си работата

гледай си работата
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

евелинка весело изкарване на празниците :P

гледай си работата
    Може да не спамиш в темата ако има нещо да ми казваш ЛС
    МОМЧЕ

Penguin power!!

нямам какво да ти кажа на тебе приятно изкарване на новата година и приятен животец

нямам какво да ти кажа на тебе пиятно изкарване на новата година и приятен животец
    Все пак мерси,пРиятно и на тебе..
    МОМЧЕ

Penguin power!!

Ми аз на първата среща бях с една приятелка, той също беше с негов приятел ....... иначе не си говорихме много, повече разговарях с приятеля му а за малкото време когато си приказвахме беше за тва как съм, кво правя и такива тъпотии (мноооого е срамежлив )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си