- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хей! Моето си е мое!!!!!
Имам следния ... хмм ... прооблем - един тъп колега на гаджето ми иска да сватоса приятеля ми с племеницата сиМоя човек много се смее на тая ситуация и ме уверява, че колегата му знае че ме има и че си ме обича! Казва също, че и мн се дразни но като че ли повече му е забавно - от 1 страна ситуацията, и от друга това че вижда че се нервирам! Снощи го били поканили за да "се опознаели по- добре" с пиклата. Той ми каза,че няма да отиде в никакъв случай и наистина не е отишъл, но днеска ми разправя как не са спрели снощи да му звънят да го викат, но той не вдигал. И някво момиче, пр на гаджето ми, била вдигнала телефона му, представила се за мен и го направила на нищо оня идиот колегата му (евала й правя
). И днес мислех да звънна на момчето, което взима гаджето ми от работа и да отида там да го вида тоа кретен и да го питам кво иска от моя човек
но реших, че ще е тъпо ... мн се нервирам и се дразня, искам да го оставят на мира! Знам, че приятеля ми няма вина, а не искам тая идиотщина да продължава
![]()
![]()
Ако вярваш на приятеля си няма от какво да се притесняваш...Щом му е безразлична тая история и даже му е забавно,не си заслужава да си хабиш времето и нервите,за да се караш с колегите му...
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Не виждам какво им се връзваш.Щом приятелят ти казва че няма нищо и от какво да се притесняваш значи е така.А и щом не е отишъл вечерта това също ти говори нещо.![]()
Да и щом приятеля ти толкова се забавлява в ситуацията значи въобще не го приема насериозно. Но ако случайно попрекалиш с ревността, може и да го изгубиш, ако си помисли, че му нямаш никакво доверие![]()
Моето си е мое,а чуждото е общо!![]()
оо недей да се нервираш пък ти заради няква мърша там...
кажи на гаджето ти ,да каже на колегата му да престане..понеже ти се нервираш..
ако не разбере от думите му..иди и ти да говориш с него...ахах как тей ще ти се бъркат във връзката..
ne im se vruzvai!!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от SuNsEt
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мда има извесна истнина в тези думиПървоначално написано от SuNsEt
А по въпроса - ще гледам да не обръщам толкова внимание на оня дедка дето толко иска да ожени тъпата си племеница, или там квато му се пада. Но вчера просто побеснях, мн се издразних може ли да има такива хора, все пак ... пфф
![]()
След като се чувстваш застрашена независимо от убежденията на приятела ти ,значи въпросната "племенница" си я бива![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Боже... наистина е нормално да се дразниш, въпреки всичко..
Смисъл може да имаш доверие на приятеля си, но все пак .. а и онзи негов колега е много прост и несъобразителен.. или просто не му дреме за теб и чувствата ти и затова си прави бъзик на твой гръб..
Гаджето ти знае, че не ти е приятно, но му го напомни пак и му кажи, че не ти е приятно неговите приятели да се държат така неуважително с теб и т.н, ако не е глупав ще се досети, ще говори с приятеля си и всичко трябва да се оправи.. Наистина няма смисъл да се нервираш, но напълно те разбирам, че го правиш..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
1 - не съм я виждала за да знам "дали си я бива"Първоначално написано от Remini
2 - кво значение дали "дали си я бива"?????? И да я бива мен кво ме грее?
Миии тва е супер тупо,как може да искат да го запознават с друго момиче при положение,че той си има теб.Явно нещо се базикат помежду си,ама нали знаеш базик,базик ама на голу дупе си е чисто е*анене се притеснявай щом и фр ти не го интересува това момиче,но ако продължат още да го карат да се запознава с някоя ходи и му счупи зъбите на колегата му
![]()
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
Имай малко повече доверие на половинката си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Просто имай доверие![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Вярно е,че трябва да имаш доверие на гаджето си,но да ти кажа все пак внимавай,защото мисля,че добре знаеш колко настойчиви и гадни можем да бъдем ние момичетата.Имай едно на ум,защото не знаеш що за стока е оная тъпата дет я сватосват с твоя човек.Имай вяра на гаджето,но не оставяй нещата на произвола на съдбата-не знаеш в какъв момент може да му се натресе оная.Айде успех!!!
+1 Пък и това е шега при положение,че приятеля ти е отказал да излезе проблема ти е незначителен.Товаа да отидеш и да се разбереш колегата на гаджето ти-та той ще ти каже същото при положение че знае,че има гадже,освен ако приятеля ти не му е казал за теб.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
баси глупака.. но щом приятеля ти го приема с усмивка... значи работата е добре
просто не им обръщай внимание... ако нещата загрубеят просто върви и си поговорете с тия колеги и лигли там, защото няма по-голяма напаст от човешкото нахалство и безочие...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
именно! =)Първоначално написано от miloto_girl_4e
Първоначално написано от evelinka1122
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
заглавието на темата ми напомни за нещо![]()
Детски закони за собственост
1. Ако го харесвам, то е мое
2. Ако е в моите ръце, то е мое
3. Ако мога да ти го взема, то е мое
4. Ако допреди малко съм го имал, то е мое
5. Ако то е мое, то никога не може да стане твое
6. Ако строя нещо, то всички части са мои
7. Ако изглежда като мое, значи е мое
8. Ако си мисля, че е мое, значи е мое
9. Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое
10.Моето си е мое
+1 :PПървоначално написано от Remini
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Забравяш най-важното.
Моето си е мое, чуждото общо.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.