.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

четене на документи на GSM-a

та...опитвам се да кача WordPad документ на телефона / samsung L700/ и го качвам,но като опитам да го отворя на самия GSM не го отваря а ми трябва,не е няква прищявка.Моля ви помогнете :S

В какъв файл го качваш

ммм...разбрах къде е проблема-формата на документа ако е RTF не става ама ... как да го превърна в такъв който чете ни най-малка идея си нямам

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не става ли това, което си записала да го запишеш на Txt Document.
    И аз имах същия проблем на телефона, обаче вече без проблеми ми чете txt document ...

а ти за обикновен microsoft word document ли ми говориш, щото аз съм пълен индианец и wordpad и на идея си нямам какво е....

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Да не би да искаш да правиш пищови за училище
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

даааааа да даааааааааааааа как познавате ама и вие. просто следват класна... много класна...а аз съм гола вода по повечето и ми трябва тва...пък явно трябва да го пиша в офис пакета на Word-a,a не в WordPad/бележник/.Ще видим какво ше направя

Направи ги txt и тогава ги качи.Ако неможеш да го направиш пиши на лист и лепи на подметката

Супер фен
    я пробваи да направиш нов текстов документ и ко сложи в гсм а не с лордпад

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Щом е за класна, имаш ли записвателно устойство на телефона ти, на което можеш да си продиктуваш темата, смисъл да си я издиктуваш с твоя глас и да си е запишеш?

Смисъл, ако имаш - диктувай си бавно, след като си го издиктуваш вземи лист и химикал, пусни си гласа и виж как си си диктувала, дали е добре.
    После на класната взимаш слушалките си, пускаш си косата около ушите, мушкаш жиците им под дрехите, а телефона - в някой джоб и почваш да пишеш))))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си