.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Защо винаги я няма...

Защо мамка му защо се питам всеки ден ... за кво тая тъпа любов не идва при мен ... ядосвам се всеки изминал ден. Гледам мойте приятели с гаджета от 2,3 години насам ... влюбени до уши при мен само смотани работи само наминава пита ме как съм и си заминава... баси толкова ли е тъпо ... Защо само попадам на хора който си играят с мен ... уж всичко е оки после всичко ... един уи за мен у газо ... баси писнало ми е от всичко ...
    Не искам съвети и глупости просто споделям искам да пиша с хората който и те са така ако има вообще такива...

Град
    Destanation unknown ((:
    Ще дойде, не се притеснявай .. (( :

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Фешънче,виж ся...любовта идва,когато най-малко очакваш.Щом още не си влюбен,просто е въпрос на време...

И аз искам самолет,ама защо ли нямам?

Град
    V MoQtA StAq
    надеждата умира последна
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Мега фен Аватара на mynichka
    Не се притеснявай и ти ще си намериш приятелка :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Не притеснявам се щот никога ама никога няма да дойде ... отчаян съм вече от всичко ... квото пратя и от всички ... искам просто старото време дет тва чувство беше излишно не ми трябва... нито пък съм мислил че ще ми протрябва... кадето дните бяха просто игра... с една дума забава ... нямаше проблеми нямаше никва отговорност... ПРОСТО ИСКАМ ДА СЪМ СИ СТАРОТО ЛАПЕ НО НЕ МОГА... ПРОМЕНЯМ СЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН И НЕ СЕ ХАРЕСВАМ ... НО НЕ МОГА ДА СЕ ВЪРНА В ПРЕДИШНОТО СИ АЗ ;(

ti pa radvai se
    nema da ti skasi jivota s 20 godini
    ot men da znae6 1 ne6to
    nemoje li da gotvi pere 4isti gladi - ne e lubov

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Фешънче,виж ся...любовта идва,когато най-малко очакваш.Щом още не си влюбен,просто е въпрос на време...

ГЛЕЙ Ся тя дойде но само се подигра с мен ... тва искам да кажа ... Но явно съм се заблуждавал ...

Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt

ГЛЕЙ Ся тя дойде но само се подигра с мен ... тва искам да кажа ... Но явно съм се заблуждавал ...
    идва си ..отива си и отново ще дойде !

Спокойно и при теб ще дойде!И аз бях от тези хора,при които все не идваше , а приятелите ми бяха щастливо обвързани...За всеки влак си има пътници...рано или късно ще имаш красиво момиче до теб

Цитирай Първоначално написано от dramaqueen
    Спокойно и при теб ще дойде!И аз бях от тези хора,при които все не идваше , а приятелите ми бяха щастливо обвързани...За всеки влак си има пътници...рано или късно ще имаш красиво момиче до теб
    Аз имам красиво момиче до себе се ... но друг е проблема щот незнам за кво съм с нея даже незнам за кво и тя е с мен разбираш ли ме ... уж я обичах уж се обичахме и накрая незнам какво стана ... за тва съм отчаян от всичко и аз искам да съм кат ония ... мойте фр... имат връзки по 2,3 години аз немога да имам 5 месеца на кръст

Аз имам красиво момиче до себе се ... но друг е проблема щот незнам за кво съм с нея даже незнам за кво и тя е с мен разбираш ли ме ... уж я обичах уж се обичахме и накрая незнам какво стана ... за тва съм отчаян от всичко и аз искам да съм кат ония ... мойте фр... имат връзки по 2,3 години аз немога да имам 5 месеца на кръст
    не им завиждай ... иамт връзки защото явно знаят как да се държат с приятелките си ..дават всичко от себе си и са щастливи ...а ти сам каза, че уж ще се обичали..уж незнам си какво - какво искаш една тъпа връзка е която уж се обичате уж сте щастливи ли ?

Фен
    Град
    burgas
    Of bahti za kvo vsi4ki kazvat rano ili kasno 6te doide....NE VINAGI E TAKA!!! Az ne moga da popadna na svesten 4ovek i tva e ..sveta li se e sbarkal..az li sam sbarkana nz..Ne pitam za6to q nqma,za6toto liubovta q ima pri dr hora no ne i pri men .Tva e primirih se ,4akam nqkoi da me nameri 6toto mi pisna da t1rsq ...Taka 4e spokoino ne si sam az se 4uvstvam po sa6tiq na4in
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    не им завиждай ... иамт връзки защото явно знаят как да се държат с приятелките си ..дават всичко от себе си и са щастливи ...а ти сам каза, че уж ще се обичали..уж незнам си какво - какво искаш една тъпа връзка е която уж се обичате уж сте щастливи ли ?
    Хах... не че аз не знам как да се държа с гаджетата си .. друг е проблема все едно съм проклет ... тва е винаги ама винаги се получава така след извествно време всичко рухва ...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    A de.... zashto taka lesno ne idva taq lubov
    ♥ ♥ ♥

Град
    Shove IT
    Защото си гаден фешъняк

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    za vseki vlak si ima putnici!ne se ot4aivai!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    еее айде ся като някоя пичка са е ебавала с тебе беги се гръмни или се хвърли от някъде .... еми айде ако си мислиш , че ще ти е по хубаво намери си някоя и почни ти да я ебаваш .... Любов , че любов ... искарахте я ... някаква VIP личност ... която със вълшебна пръчица се разхожда по улицата и казва ... " ти ше се влюбиш в нея тя в теб " ... еми ще " дойде " любовта при теб когато ти сам искаш и си готов ... ако не излезеш от тая депресия ... няма да "дойде" ... успех

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Имай вяра-любовта ще дойде,когато не я очакваш

[quote="SuNsEt"]Фешънче,виж ся...любовта идва,когато най-малко очакваш.Щом още не си влюбен,просто е въпрос на време... [quote]

Точно така

EIi , ne se li opravixa ne6tata pri vas be :S Kakto te bqx posuvetvala i v minalata ti tema po toq slu4ai , mai e nai dobre da q ostavi6 i da se opita6 da si nameri6 4ovek , koito da te obi4a i ti nego .
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си