Доиде ми този месец на 14 свърши ми около 20-22 сега отивам в тоалетната имам едно като кафеникаво течение какво да правя
No matter where you go, there they are...
оффф спокс бе, нормално е, използвай ежедневни превръзки. Попитай майка си даже, тя ще ти обясни.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Тва си е напълно нормално, аз го имам винаги като ми свършва цикъла и тва се получава, защото кръвта изтича по-бавно и влиза с окисление с въздуха и става кафява.СпокоАз вече от 1година ии 7 месеца винаги го имам това като ми свършва цикъла.
Явно не сте ме разбрали вчера имах ясно бяло течение което имам след цикъл и изведнъж тази вечер кафеникаво розово при положение че ми е свършило преди 5-7 дена да кажем
No matter where you go, there they are...
AA тва вече е друго.. не съм те разбрала да.Ами нз до сега неми се е случвало такова нещо поговори с майка си!Първоначално написано от _crazy_baby_
Абе хора писна ми с тези течения и темподобни глупости.Бе отворена е една тема за това и пишете там.Задръстихте форума с вашите глупости :"Закъсня ми 1 ден,какво да правя","Закъсня ми,бременна ли съм"
Глупави ли сте та само питате?Има си теми,стига отваряли нови,писна ми,честно ви казвам,адски е дразнещо всяка тема да е за цикъла.Нямате ли си приятелки,които да питате?Родители?Вие на лекар ходите ли?Поне като отидете питайте всичко,което ви интересува.Във форума едно формално утешение може да намерите,но отговори не!Ае пишете си в една тема,че тоз мензис на всяка страница го има..!![]()