.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Течение

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе

Течение

Доиде ми този месец на 14 свърши ми около 20-22 сега отивам в тоалетната имам едно като кафеникаво течение какво да правя
    No matter where you go, there they are...

Супер фен Аватара на gabi_94
    оффф спокс бе, нормално е, използвай ежедневни превръзки. Попитай майка си даже, тя ще ти обясни.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Тва си е напълно нормално, аз го имам винаги като ми свършва цикъла и тва се получава, защото кръвта изтича по-бавно и влиза с окисление с въздуха и става кафява.Споко Аз вече от 1година ии 7 месеца винаги го имам това като ми свършва цикъла.

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Явно не сте ме разбрали вчера имах ясно бяло течение което имам след цикъл и изведнъж тази вечер кафеникаво розово при положение че ми е свършило преди 5-7 дена да кажем
    No matter where you go, there they are...

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    Явно не сте ме разбрали вчера имах ясно бяло течение което имам след цикъл и изведнъж тази вечер кафеникаво розово при положение че ми е свършило преди 5-7 дена да кажем
    AA тва вече е друго.. не съм те разбрала да.Ами нз до сега неми се е случвало такова нещо поговори с майка си!

Трябва да поговориш с родител.

Град
    Перник
    Абе хора писна ми с тези течения и темподобни глупости.Бе отворена е една тема за това и пишете там.Задръстихте форума с вашите глупости :"Закъсня ми 1 ден,какво да правя","Закъсня ми,бременна ли съм"
    Глупави ли сте та само питате?Има си теми,стига отваряли нови,писна ми,честно ви казвам,адски е дразнещо всяка тема да е за цикъла.Нямате ли си приятелки,които да питате?Родители?Вие на лекар ходите ли?Поне като отидете питайте всичко,което ви интересува.Във форума едно формално утешение може да намерите,но отговори не!Ае пишете си в една тема,че тоз мензис на всяка страница го има..!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си