.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Много съм слаб и нисък..

На 13 съм висок съм 155см и тежа 46.Кажете ми как да се издалжа и как да напълнея (някъф режим за хранене).БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Град
    Перник
    Пич,това е ген.Аз пък съм на 16 год. и съм 166 висок..
    Не ти трябва да пълнееш,че после може да се испуснеш и да станеш вече пълен..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Шумен
    Спокойно, ще пораснеш. Момчетата се развивате по-бавно. Имам бивши съученици, които в 7ми клас бяха по метър и двайсе с вдигнати ръце, а сега са колкото мен, че и над мен(а аз не съм от дребните момиченца - 1,70 ми е ръстта). Един от сегашните ми съученици като му гледам старите снимки - и той е бил горе-долу колкот тебе, ама сега 1,86 звяр.
    Апък килограмите ти ще дойдат с ръстта.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Много съм слаб и нисък..

Цитирай Първоначално написано от valkbtb1
    На 13 съм висок съм 155см и тежа 46.Кажете ми как да се издалжа и как да напълнея (някъф режим за хранене).БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    съвсем нормално Момче си

хващай малкото момче м/у краката си и си играй с него на воля - и след година/две да не ревеш за друго: че си 15/179/65 и мисли само за едно.......

Град
    Sofia
    Спортуваш ли ?

Издължаването става с баскетбол. Останалото е правилна диета и правилно физическо натоварване. Силна храна и умерено големи импулсни натоварвания. Трябва да е активен спорт но организмът ти няма да започне да качва килограми докато не е готов.
    Малак си още, има време.

Плуване!Плуване!Плуване!Пл ване! и само Плуване!

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Спортуваш ли ?

Издължаването става с баскетбол. Останалото е правилна диета и правилно физическо натоварване. Силна храна и умерено големи импулсни натоварвания. Трябва да е активен спорт но организмът ти няма да започне да качва килограми докато не е готов.
    Малак си още, има време.
    амм спортувам kick box

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Аз имам една съученичка кадето е 1 глава по ниска от мен .. а аз съм 167 някъде тва си е наследствено

Град
    Neverland
    Ти си джудже! За това няма лек
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Ти си едва на 13, изчакай година-2 и виж как ще се промениш, защото в пубертета настъпват промени и тогава вече вземи мерки относно килограмите. А за ръста както казаха преди мен волейбол, баскетбол помагат, но финтеса оказва влияние върху растежа и може да повлияе върху него отрицателно ако се започне в ранна възраст. Но аз мисля, че за годините си, си добре.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си