- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й кажа че я обичам..
как да й го кажа...как.. ;( как да й го покажа..как да й го докажа.. ;( казах й го....но това е по-лесно от другите..макар че и това беше трудно.... help?!
снощи си казахме..че се обичаме..беше трудно...тя плачеше..аз се просълзих..(big boys dont cryПървоначално написано от Jumbie483
)[само понякога
] ...сега остана да го докажа..което далеч далеч не е лесно(в сравнение с казването)...
|Първоначално написано от MetalL
Ebati dramata e bilo ... kak da go dokaje6 ? Sam trqbva da znae6 .
phah
Щом си и го казал трябва и да и го докажеш.
За напреде мисли преди да направиш нещо!
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Просто бъди себе си и прави това, което сърцето ти казва![]()
Ти на колко си ?Първоначално написано от MetalL
Това с времето става и обикновено аэ си мисля,че беэ эор.Ако наистина я обичаш,ще й го докажеш неусетно.
[size=7][b][u]fosse cos
Както ти казаха вече - това не става със зор...
Ква е тая мъка дето я описа,че едвам си си го изкарал от устата сякаш :Ь
Защо ли си мисля,че темата ти е ебавка.. няма значение да приемем ,че е сериозна.Ами ти сам трябва да знаеш как да и го покажеш,Излезте..и т.н :P
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
и 2мата сме на по 15...а и не казвам ОБИЧАМ ТЕ ако не го чувствам(освен 1 път когато бях пияно но тфа е др тема)...беше трудно защото..тревожехме се..много..след толкова сълзи..и тя като каза 'Обичам те" и на мен ми идваше да изкрещя "и ааааааааааз",но го казах по тихо....след няколко минути и аз го казах...и...така..мисля..че съм влюбен..
аз още неможах да я
...срам ме е..притеснявам се..немога да говоря..когато съм с нея.. и тя,как ме пронизва с поглед..пулса ми се ускорява..дишам тежко...устата ми пресъхва..забравям "ума и дума" ,потя се...мога да я гледам с часове...
![]()
...цвети..ако четеш това...знай че винаги ше те посрещам
![]()
В такива случаи не важат неща от сорта "мисли с главата", защото е ясно, че с нея не можеш. Дори и долната да е тя си има свое мнение за нещата.
Ако не мислиш с главите докато си с нея, ще успееш с целуването и постепенно ще се отпуснеш!
Don't tell me what I can or can't do !
Ти си позор за обществото на метълите ( каза го тру металистката ( както госпожата по музика обича да нарича всичко, що не слуша поп) ).
сори..минах периода на курвитеПървоначално написано от AFT
![]()
абе мен не се вкарвай в некви филми...споко бе човек...на 15 си не на 12...
аре там не я нараняваи нека тя да се чувства сигурна с теб и просто бъди себе си както вече някой каза
то вс с времето си...
![]()
All you need is love =]
[img] http://img.zamunda.net/pic/smilies/yes.gif [/img]Първоначално написано от PreciousDiamond
ami zna4e pritisni q nqkade do nqkoq stena i i kaji tihi4ko (no ne prekaleno tiho) : obi4am te ! i nejno i savseem leko e celuni ...togava tq 6te se po4uvstva i 6te po4uvstva tova koeto i kazva6....
Леле.. значи за да и го докажеш вие тряя да се избиете бе.. разби ме направо.. като в някой трилърПървоначално написано от MetalL
![]()
+1 и нямаше с толкова зор да си кажете:"Обичам те!"Първоначално написано от FairyNymph
Мило,ти обичаш ли ме![]()